2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aman iyiymiş o konular gıcıktı saolun arkidaşlar
tatlişko başak evdeyim tarih çalışıyorum ipek hocacığmı izliyorummm 3. konuyu akşama da kesir problemlerine geçecem inşallah bi aksilik olmazsaa kaydirigubbakcemile4

ipek hoca kım canım ben sadece kendm özet cıkarıyorm hıc vıdeo ızlemıyorum tarıhten matematıkten problmelere mı geldın ayyy hıc sevmıom ben problemlerı

pikocumm tatllım nasılsn

çok saol iyiyim bugün 11 de uyandım:kedi:sen de iyisin umarım. ya hiç sorma problemlerden nefret ediyorum bende.veee hiç temelim yok öss de çalışmamıştım. inşallah doğan hoca eklerde bakarız.
şimdi doğan hocadan eşitsizlikleri dinliycemkaydirigubbakcemile2

dlk cnm hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
ececik ben de isterdim deneme almayı aamaaa hiç dışarı çıkasım yok ya çok üşeniyorum.bugün çok mayışığım:kedi:bu arada nasıl çözdün 400 soru süpersin:nazar:matematikten az çözüyorum ben.bugün 10 soru çözdüm meselaeyvahedigeldismilekonular bitmediği için karışık çözemiyorum.çok yavaş çözüyorum üstelik.
hilal kolay gelsin sana da.haklısın ingilizceden bol soru çözmek gerek. abimde girdi kpds ye, geçemedi tabi. tek formül bol soru çözmek diyordu.tüm derslerde aynı mantık,bol soru,bol soruuuu:sinifsinif:

ya başakkkk çok üşeniyorum video izlemeye çok uzuuuuun.3 tane video var basit eşitsizlikten.bugün 2 tanesini halletmem gerek.gerçi sindire sindire anlatıyor.

tesekkur ederım canım ıyıyım ıste ben de ayy evet en onemlısı problmler özelıkle hız ve havuz poblemlerı ınsaalh ekler yaa

tesekkur ederım canım ıyıyım ıste ben de ayy evet en onemlısı problmler özelıkle hız ve havuz poblemlerı ınsaalh ekler yaa

aaa gülsu ben İpek hocayı biliyorum.ilk videosunu izlemiştim sonra bıraktım.tarihi okuyarak anlıyorum. bir de yakın bir arkadaşınız varsa birbirinize sorarak çalışmak çok kalıcı oluyormuş, benim çevremde yok hiç kpss ye hazırlanan:umursamaz:
başakcım benimde hız ve havuz problemlerim çok kötü, bir de karışımmafoldumbenen çok soruda problemlerden geliyoooo.

kız gülsu ipek ipek diyip duruyorsun googledan 100 kez aradım bulamadım..pelin hoca desene şuna.kaydirigubbakcemile3 Allahım aradım taradım bulamıyorum ipek hoca diye birinin tarih derslerini..kaydirigubbakcemile3.bende o kadını dinliyorum çok güzel anlatıyor..

selam kızlar beni de aranıza alın lütfen evde çalışıyorum işletme mezunyum gk-gy gireceğim sadece akşamları ancak girebilirim çünkü çalışıyorum ayrıca haziranda anne olacağım doğumdan sonra sınava gireceğim inşallah bir aksilik çıkmaz rabbim herkese yardım etsin içinde de bana hepinizi öpüyorum günleri de ara sıra girebilirim

berfin hoşgeldin meslektaşız inşallah hepimizin ataması olur bebişinde hayırlarla doğar
ayyy evet hiloşş neden peline ipek dedim ki hep çok komikim inan özellikle yapmadımmm bende anlamadım kendimi boshayallersmilebilmiyorumkismile

selam kızlar beni de aranıza alın lütfen evde çalışıyorum işletme mezunyum gk-gy gireceğim sadece akşamları ancak girebilirim çünkü çalışıyorum ayrıca haziranda anne olacağım doğumdan sonra sınava gireceğim inşallah bir aksilik çıkmaz rabbim herkese yardım etsin içinde de bana hepinizi öpüyorum günleri de ara sıra girebilirim

cnm ben de işletme mezunuyum.hoşgeldinopuyorumnanaktan

kızlar ya bizim dershanedekiler çok gıcıkÇok üzgünüm çoook
millete soruyorum napıyosunuz diye, tek söyledikleri hiç çalışmıyorum,kitaplarım tertemiz hiç dokunmuyorum....demek.
sınıfta hoca test dağıtıncada tıkır tıkır çözüyolarkaydirigubbakcemile3bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
sakın çevrenizdekilerin tembellik moduna girmiş halleri sizi yanıltmasın,millet eşşek gibi çalışıyo, soruncada yan gelip yatıyorum diyo

kızlar ya bizim dershanedekiler çok gıcıkÇok üzgünüm çoook
millete soruyorum napıyosunuz diye, tek söyledikleri hiç çalışmıyorum,kitaplarım tertemiz hiç dokunmuyorum....demek.
sınıfta hoca test dağıtıncada tıkır tıkır çözüyolarkaydirigubbakcemile3bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
sakın çevrenizdekilerin tembellik moduna girmiş halleri sizi yanıltmasın,millet eşşek gibi çalışıyo, soruncada yan gelip yatıyorum diyo

uyuz olurum öyle tiplere..çalışır çalışır ay hiç çalışmıyorum der..alsanaalsanasmile
benimde vardı öyle bir arkadaş..üniversitede masa başından kalkmazdı biliridk ama hep çalışmıyorum derdi..bide en yakın arkadaşım güyaa..özellikle gideridm enselemek için çat kapı..bi bakardım bütün notlar defterler saçılmış ortalığa bende şimdi çıkardım der..tabi tabi...
benden azmı not sakladı..hocaların başka üniversitelerdeki eski öğrencilerini araştırmış sağdan soldan..notlarını istemiş..hocada yıllar öncekinin notlarından sorularından soruyormuş meğer..bu giriyor 100 alıyor 90 alıyor..
bizim bölümdede çok zordur yüksek almak..
sınav ortalamasının 5 veya 10(100 üzerinden)olduğu çok olmuştur..bunlarıda başka bi şekilde öğrendim çok kırılmıştım..dostum diye yanımda geziyor ama not saklıyor..bendede enayilik öğrendiğim halde hala devam ediyordum arkadaşlığa..
şimdi beni çalışmıyorum diye küçük görüyor..
bende ona kpss ye gireceğimi söylemedim..ne yapıyorsun çalışmıcanmı diyor..yok diyorum evde durmak hoşuma gidiyor koca parası yemeye devam..
hani demiştim ya size önce kendim için sonra ailem için istiyorum çalışmayı..en son olarakta birine kapak olsun diye istiyorum demiştim..işte o kişi bu kişi.
sırf mors etmek için iyi bir yer tutturmak istiyorum..işe girersem inşallah:Saruboceq:ondan sonra söyleyeceğim
çok içime oturdu bana söyledikleri..çok kırdı beni..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back