2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarım günaydın herkese ben dün tarihten planladığım yere kadar gelebildim ama matematikten yapamadım sadece bir video izleyebildim temizlik falan yaptım bide eşim evde o evde olunca kesin aksıyo düzenim bugün inşallah matemetikten biraz çalışmak istiyorum

yataktan kalktığımdan beri bi garibim başım dönüyo ağrıyo gibi bi ağırlık var üstümde niye acaba anlamadım gitti inşallah düzelir hemen kendime gelemedim az sonrada öğrencim gelir

görüşürüz şekerler hepimize bol sorulu günler olsun inş. olumunekankayizsmile

GÜnaydın kızlar
dÜn tarıhe ÇalıŞtım Çok ıyı anladıĞımı sanıyordum ama maalesef sorularda sınafta kaldım 80 soruda 30 yanlıŞ Çıktı test karmaydı.bu tarıhle ne yapacaĞım bılmıyorum tarıhÇı arkadaŞlar varsa bır yol gÖstersın lÜtfen en Çok ÇalıŞtıĞım ders tarıh ama en Çok yanlıŞ Çıkan yıne tarıh oluyor ne yapacaĞım bılmıyorum

Kızlar videolardan falan bahsediyorsunuz internettekileri mi kastediyorsunuz yoksa setmi almışsınız bende düşünüyorum da almayı

kılzar yenı bakısın soru bankası var turkce matematık
mutalak alın sızde turkce paragraf soruları okadar zor kı kpss soruları gıbı
20 soru da canım cıkıyo

günaydın kızlar bende bu sabah 6.30 da kalktım yine tarih çalıştım..hemen unutuluyor acaip nakör bir ders..100 kere 1000 kere çalışmak lazım yani şaka maka değil..
1 sattirde bavul hazırlıyorum..hazırladım daha doğrusu..yolum çok uzun aslında yolda kitap okuyamam çok tutar beni ama en azından elime tarih özetlerini yada ingilizce kelimeleri alayım..kendim tekrar eder takıldığım yerde gözucuyla bakarım..

merhaba arkadaşlar eve daha yeni geldim yazdıklarınızı okuyunca bende panikledim bak az kaldı diyee daha var ama ya bu tarihi ben de iyi yapamıyorum çok yanlışım çıkıyor anladım sanıyorum nasıl yapsak bilmiyorum ki durmadan da tarih çalışamam ki matematik de çalışmam lazım

beni unuttunuzmu yoksa :umursamaz:yarın evime gidiyorum heran girerim ben size gösteririm o zaman:dilcikar:sırnaşık şeyannemin sonucu ii çıktı ama 4 ay sonra falan bi tedavi uygulayacak tekrarlamasın diye annecimle yarın yola çıkıyoruz eviimi sizleri kitaplarımı özledim yaamafoldumben,dünkü denemeyi aldım çalıştığım yerleri yaptım hep diğerleri duruyo gözüm korktu çalışmadığım yerleri görünce:sinifsinif:

ececık tatalım merhaba nıhayet aramıza dönuyosun annne ıcın cok sevndm ben de dersaneden geldm smdı sınav sonu bellı olmus 63.500 matematık kurtarmıs 22 tane yaptım tarıh berbat anayasa hıc yapmadm

kızlar merhabalar size bi sorum olacak benim erkek arkadaşım kpssye girecekte bu sene,
evde çalışacakta kitap atıyoruz hangi yayınları önerirsiniz
boshayallersmile

çıldırmak üzereyim çalışmak içimden gelmiyor bu yüzden
iş bulamadım aylardır çok kötüyüm ......................... kpss yi kazanamazsam ne yapıcam ........
allahım o kadar kötüyüm ki şuan derdimi kelimelere bile dökemiyorum beni motive edin ltffffff

ececık tatalım merhaba nıhayet aramıza dönuyosun annne ıcın cok sevndm ben de dersaneden geldm smdı sınav sonu bellı olmus 63.500 matematık kurtarmıs 22 tane yaptım tarıh berbat anayasa hıc yapmadm

mrb bitanemm benimopuyorumnanaktanevet vallahi çok özledim sizleri geride kaldım diye içimde gitti çok hızlanmam gerek annemde yanımda olunca moralim süper olacak inşlh.anayasaya bende hiç başlamadım canım en sona bırakalım onu bende çok not var vatandaşlıkla ilgili burda paylaşıcam sizlerle tarihten çalıştıklarımın hepsini unutmuşum bile eve gidince tekrar ederim artık hatırlarım umarımboshayallersmile

canım moral bozmak yok bende 3 yıldır evdeyim ve daha hiç sigortamda başlamadı benide düşün,çalışmayı kimse isteyerek yapmıyor ama mecburuz birbirimize destek ve fikir için var bu topik.onun için kendine toparla ve sevmeye çalış dersleri,insan alışınca alışkanlık bile yapıyo ders çalışmak.a.s

cnm tarih böyle bir ders. yanlışım çıktı diye üzülme, yanlışlarının doğrusunu bir deftere not edip arasıra tekrar et. ben öyle yapıyorum.inen herkesin yanlışı çok çıkıyo. bol bol soru çözerek ve yanlışlarımızın doğrusunu öğrenerek bu işin üstesinden gelirizzzemuszemus

kılzar yenı bakısın soru bankası var turkce matematık
mutalak alın sızde turkce paragraf soruları okadar zor kı kpss soruları gıbı
20 soru da canım cıkıyo

ay beni ihtiyaç bile sorluyor, herhalde yeni bakışın hepsini yanlış yaparımkaydirigubbakcemile3

ececik annenin iyi olmasına çok sevindimopuyorumnanaktanhem sen de daha rahat kafayla çalışırsın.

walker inan çoğumuz iimizden gelerek çalışmıyoruz. hatta ben zorluyorum, resmen işkence çekiyorum ama buna mecburuz. ilerisini düşün.1 yıl sonra bu vakitler kendini nerede görmek istiyorsun?inan ben hep bu soruyu soruyorum kendime. bu sayede motive oluyorum.1 yıl sonra bu vakitler memur olmak istiyorum ve bunun içinde emek sarfetmem gerek

ececik nasılsın kuzucumm maşallah keyfin yerinde
walker moralini bozma tatlım dünyanın sonu gelmiş gibi de davranma hepimiz zaman zaman kötü oluyoruz ama ne yapalım çalışmaya devam bende tarihten çok yanlışyapıyorum çok üzülüyorum ama daha fazla ağırlık veremedim önce mat bitsin diyorum kesir problmleri çalışıyorum sizlere bi bakıyım dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…