- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.141
kızlar napıyosunuz bende egıtımden deneme cözdum 120 soru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar canıma deysin ankaraya gitcekmişin ne güzel bolbol alışveriş yap bayılırım abimler ordaydı ikidebir gidiyoduk bu sene ben hiç gidemedim
off bugün yarım da kalktım arayan da olmamış uyuyup kalmışım birazdan problemler 3.bölümü çalışcam test çözcem inşallahh bugün evdeyim öğlen akşama bakalımmmbilmiyorumkismile
pikolata adım hilal canım..olsun unutsan bile alışırsın..unutman normal bir sürü insanız :)))
kızlar ankaraya gideceğim ya tatil öncesi..yaprak test ve soru bankası alacağım neelr alayım
elimde data konu anlatımlı(full)
yargı konu anlatımlı(full)
ihtiyaç yaprak test(full)
güvender gy gk soru bankası
geçen gün kırtasiyeden aldım açı yayınları gk yaprak test
pegem yok onu alayım bide yedi iklim alayım diyorum..
fıstıklar günaydın nasılsnz bakalım dün gıremedm nete
pıkocum cıcılerını güle güle kullan.dun bende dizi izlerken geo dan soru çözdm hocam bı öss kıtabı verdı baya guzel sorular var uğrasa ugrasa çözuyırum.sonra türkce çözdm
pikocuöm sen matematıkten nerdesn ben obeb de kaldm dogan honın 2.vıdeosu yarım kaldı eskıden berı korkarım o konudan
baydr egıtım calısmıyorum okula getrdm burda çözcam sen nasılsn pikocum
ben de sabah dershaneye gittim,öğlende okula gittim.ders aralarında,dolmuşta toplam 125 tarih çözdüm.islamiyete geçişten.birazdan yanlışlarımı kağıda geçiricemgamyoncuiremsubiz matematikten rasyonel sayılardayız.doğan hocadan sadece bölünebilmeyi ve okek obeb i izledim.aslında hepsini izlemek istiyorum ama fırsat olmuyor.çok uzun olduğundan başına geçemiyorum.
okek obeb benimde iyi değildi,hatta rezaletti.doğan hocadan dinledim,not aldım.bir kaç gün sonra notlarımı tekrar çözdüm,çoğunu unutmuşumeyvahedigeldismilehatırladım ve şuan hala aklımdalarzemuszemusbence sürekli tekrar etmeliyiz.
geometri dedin de bende geometriye baksam iyi olucak,hiç bakmıyorum.sınavda çok önemliymiş.standart sapması yüksek oluyor dedi hocamız.çoğu kişi az soru geliyor diye yapmıyormuş.bizim sınıfın yarısı derse bile girmiyor, o kadar konuyu 2 soru için niye çalışalım diyorlar.
mrb kızlar nasılsınız
ben tarihden ilke ve inklaplarla ilgili
bir sürü soru çözdüm ama daha bitmedi bende final sorubankası
uzman kariyer soru bankası,irem yaprak testleri ve ihtiyaç modüler seti var
ve bu konuyla ilgili elimde 600 soru var sabırla çözmeye devamboshayallersmile
hilal di sanırım millet nasıl soru bankası bitiriyo demiş böyle işte canım
bi konuyla alakalı ne kadar soru varsa hepsini çözüyorum soru bankalarının tarih kısmları bitti
darısı diyer derslerin başına tarih kabus gibi başlayınca bitmek bilmiyo
bugun bende kendimi dışırlara attım bunalmıştım iyice kuaföre gitttimbayanssulusmile alışvriş yaptım
ama yorulmuşum şimdide oturdum kaldımalsanaalsanasmile benim evden hiç çıkmamam lazım:CüvCüv: