2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum hosgeldın canım nasılsn nerelere gttın bakayım
kızlar bende bugun okulda yalnız geo dan 50 soru çözdm

ohhh beee kız uyudu sonunda..yaa kızlar ben size bişey diyeceğim..benim eşimin arkadaş grubu var..ve kapadokyada otel ayarlamışlar 1 hafta tatil yapacakmşız çoluk çocuk..aslında yazın denizkenarında bir otele gidecektik ama kimsenin izinler uymamıştı..sonra tayin mayin diye kaldı hep..o yüzden şimdi yapalım demişler..cuma gideceğim..öbür cumartesi döneceğim.ama yanıma soru bankası..özet çıkardığım defterler..eşimin laptopunu ve daylight cd lerini alayım geceleri çaluışırım diyorum..eşimde orada vakit bulamazsın çalışmaya diyor..yük yapma boşuna diyor..
ama göütmrzsemde keşke geitrseydim deyip üzüleceğim. biliyrum..ben en iyisi götüreyim...
şimdi ingilizce kelime çalışacağım..öpüldüzü hepiniz.

merhaba kızlar,piko hoşgeldin;ohcanımadeysin tatil senin için iyi olur enerji toplamış olursun biraz..vaktin olursa çalışırsın orda..
bende bugün okulda 7 saat dersin arasında vatandaşlıktan temel hak ve hürreiyetleri çalıştım 60 soru çözdüm..yanlışlar çıkıyor tabi;muhtemelen okulda dikkatimi veremedim..yine de tam anladım diyemiyorum ama tekrar çalışmaya niyetim yok..soru çözerek anlarım nasıl olsa..
midem yanıyor ve basım agrıyor;biraz tv izleyip uzanıcam;ğer geçerse dinlendikten sonra bi ünite çalışırım belki..
buraya yazarak gerçekten motive oluyorum.
çok teşekkürler kızlar..hepinize kolay gelsin..a.s.

kızlar ben dershaneye gidiyorum çok yeterli değil ama ben daha farklı umuyordum daha öncede dershane deneyimim yoktu artık daha çok çalışıcam yoksa kurs hikayeymiş

başakcım her ne kadar yeni yıl kutlamalarını saçma bulsam da maksat beraber olmak diye atladım gittim ailemin yanına. sen de hukuka çalışmaya başlamışsın, hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3ufff benim en gıcık olduğum ders.
ohcanımadeğsin seni çok iyi anlıyorum,bebişle çalışmak çok zor olsa gerek.inanıyorum ki kazanıcaksın ve hem çocuğu olup hem kpss ye hazırlananlara kapak olucaksınzemuszemusbizim sınıfta evli olanlar hiç çalışmıyor.çocukları bile yok üstelik.bence çok iyi yürütüyorsun.
gülşahseni tanıyamadım resim değiştirmişsin aramıza yeni biri geldi derken kullanıcı adına dikkat ettim:kedi:senin çalışmalar nasıl gidiyo

kızlar ben dershaneye gidiyorum çok yeterli değil ama ben daha farklı umuyordum daha öncede dershane deneyimim yoktu artık daha çok çalışıcam yoksa kurs hikayeymiş

evet malesef öyle.yazılmadan önce çok araştırdım ve tüm işin bizde bittiğini öğrendim.dershane gerçekten çok gerekli değil.gitmeyenlerde çok yüksek puanlar alabiliyor.

gülşahcım haklısın kafa dağıtacağım biraz...öncesinde ankaraya gideceğim zaten 3 gün..alışveriş yapacağım sinemaya gideceğimzemuszemus..bu yaz hiç tatil yapamadık..salak gibi koca yazımızı heba ettiler izin mizin almadıkta..tayin çıkmadı..ha çıktı ha çıkartılar derken koca yazı mahvettiler..bende sıkılıyordum..eşim ondan da istemiş aslında..en azından 1 hafta ekmek elden su gölden olacakkaydirigubbakcemile3

pikolata benimde 2 arkadaşım var dersaneye gidiyor ama çalışmıyorlar..sadece dersaneyle olacak sanıyorlar..zaten çok yoruluyorum ev işi falan bir sürü bahane gösteriyorlar..
valla çalışmak ev işi ve yemekten daha öncelikli benim için..
haftada1 kerecik temizlik yapıyorum..yemekleride kız uyanıkken yapıyorum tamam..

inşallah olur yaa..
kpss a dan girmesem bile b den bir eyer tutturayım diyorum ama hedefim a tabiki..:Saruboceq:

ayy arkadaşlar bugün öğlen misafir vardı çalışamadım yemeğmi yiyim başlıycam ingilizceyede başlayamadım dahaa ayyy niye paniklediysemmmm off

benim pikolata gülşah:))
dersaneye gidenler eger gittikleri yer kaliteli degilse;memnun kalmıyorlar..bizim okulda iki arkadas vardı;biri geçen yıl demircide gitmiş;digeri nerde bilmiyorum.bir buçuk milyar para vermişler..dersane gereksiz diyorlar..
kadrolu arkadaslardan gidenlerin biri denizlide diğeri çanakkalede;onlar memnundu..
iş tabi birazda insanın kendinde..
eğer ben bu yıl da beceremezsem ki böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum;seneye kesinlikle iyi bir dersaneye gitmeyi düşünüyorum..
bir de ikinci dönem özel ders alıcam matematikten..

ıı aksamlar

ben de tarıhcalıştım bugun işe gıtmedım Osmanlıya kadar geldım ama cok yanlışım cıkıyor (

merhaba kızlar bende bu sene kpssye gircem 2yıllık bilgisayar prog. ve teknolojileri mezunuyum
dershaneye gitmeden evde hazırlancam eşim matematik öğretmeni mat. eşim çalıştırcak diğerleri zaten ezber ama ben nerden nasıl çalışmaya başlıycam bilmiyorum
sizler hangi dersden çalışmaya başladınız

ohcanımadysın gt bı guzel tatıl yap ama mutlaka götur kıttaplarını tatlım.keskelerle yasamak cok zor gercekten
pikocum pek basladm da sayılmaz anayasaya nasıl gectı bakalım bızsız gunlerın
gülsahcım ben senın de kazancagına ınanıyorum cok azımlısın

kızlar smdı dogan hocadan obebın dıger vıdeosunu ızlıcem.dersande daha gecmedık obebee bu hafta geccez

Pek tatil sayılmazdı genelde evdeydim. bu arada doğan hocadan okek obeb i dinledim.dershanede bizim hoca anlattı sonraki hafta.inan tahtaya çıkıp onun yerine ben anlatmak istedimkaydirigubbakcemile3bir insan bu kadar mı iğrenç anlatır.sonra şunu anladım,metematik yapamamakta haklıymışım.hocaların çoğu konunun mantığını vermiyorlar,anlatıp geçiyorlar.ders saati dolsun kaçıp gidelim derdindeler.doğan hoca konunun mantığını kavratıyor.inşallah müsait zamanda diğer videoları izliycem.
senin nasıl gidiyo çalışmalar.gerçi ben formu okudum hepinizden haberim var:kedi:

ıyı kı su dogan hocayı kesfettık canım.valla sankı su bı kac gundur performansım düştu gbı napıcam bılmıyorm gözumden uyku akıyo ama yatamıyorum da ıcım rahat etmıyor
evet ya bı cok hoca dersı oylesıne anlatıyı bısey bılmıyolar allahtan benım matemtaıkcı ıyı zaten ben onceden ı dersanede calsıtgm ıcın önceden de tanıyordum hocamı

saol canım götüreyim dimi..en azından özetlere baksam unutmam...
bu arada ne kadr geç kalmışsınız matematikte..arkadaşım 1 ay önce çarpanlara ayırmadayız demişti..

arkadaşlar bu doğan hoca dediniz kimdir?
videolu konu anlatımı mı?
netten mi indirdiniz?:bbo: :uhm:

tarih 2. konuyu dinledim ipek hocadan çok güzel anlatıyor şimdi test yapacm bi sürü yanlışım çıkar kesin

başakçım inşallah hepimiz kazanırız..bazen inancımı yitiriyorum ama..
misafirim geldi;çalışmalar suya düştü..bugün dinlenmiş olayım..açığı yarın boş derslerimde kapatırım artık;yada yatmadan biraz test çözerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…