- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.081
kızlar ben dershaneye gidiyorum çok yeterli değil ama ben daha farklı umuyordum daha öncede dershane deneyimim yoktu artık daha çok çalışıcam yoksa kurs hikayeymiş
ohcanımadysın gt bı guzel tatıl yap ama mutlaka götur kıttaplarını tatlım.keskelerle yasamak cok zor gercekten
pikocum pek basladm da sayılmaz anayasaya nasıl gectı bakalım bızsız gunlerın
gülsahcım ben senın de kazancagına ınanıyorum cok azımlısın
kızlar smdı dogan hocadan obebın dıger vıdeosunu ızlıcem.dersande daha gecmedık obebee bu hafta geccez
Pek tatil sayılmazdı genelde evdeydim. bu arada doğan hocadan okek obeb i dinledim.dershanede bizim hoca anlattı sonraki hafta.inan tahtaya çıkıp onun yerine ben anlatmak istedimkaydirigubbakcemile3bir insan bu kadar mı iğrenç anlatır.sonra şunu anladım,metematik yapamamakta haklıymışım.hocaların çoğu konunun mantığını vermiyorlar,anlatıp geçiyorlar.ders saati dolsun kaçıp gidelim derdindeler.doğan hoca konunun mantığını kavratıyor.inşallah müsait zamanda diğer videoları izliycem.
senin nasıl gidiyo çalışmalar.gerçi ben formu okudum hepinizden haberim var:kedi:
ohcanımadysın gt bı guzel tatıl yap ama mutlaka götur kıttaplarını tatlım.keskelerle yasamak cok zor gercekten
pikocum pek basladm da sayılmaz anayasaya nasıl gectı bakalım bızsız gunlerın
gülsahcım ben senın de kazancagına ınanıyorum cok azımlısın
kızlar smdı dogan hocadan obebın dıger vıdeosunu ızlıcem.dersande daha gecmedık obebee bu hafta geccez
Pek tatil sayılmazdı genelde evdeydim. bu arada doğan hocadan okek obeb i dinledim.dershanede bizim hoca anlattı sonraki hafta.inan tahtaya çıkıp onun yerine ben anlatmak istedimkaydirigubbakcemile3bir insan bu kadar mı iğrenç anlatır.sonra şunu anladım,metematik yapamamakta haklıymışım.hocaların çoğu konunun mantığını vermiyorlar,anlatıp geçiyorlar.ders saati dolsun kaçıp gidelim derdindeler.doğan hoca konunun mantığını kavratıyor.inşallah müsait zamanda diğer videoları izliycem.
senin nasıl gidiyo çalışmalar.gerçi ben formu okudum hepinizden haberim var:kedi:
ıyı kı su dogan hocayı kesfettık canım.valla sankı su bı kac gundur performansım düştu gbı napıcam bılmıyorm gözumden uyku akıyo ama yatamıyorum da ıcım rahat etmıyor
evet ya bı cok hoca dersı oylesıne anlatıyı bısey bılmıyolar allahtan benım matemtaıkcı ıyı zaten ben onceden ı dersanede calsıtgm ıcın önceden de tanıyordum hocamı
tarih 2. konuyu dinledim ipek hocadan çok güzel anlatıyor şimdi test yapacm bi sürü yanlışım çıkar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?