2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsahcım merhaba sen gıdıyomuydun dersaneye.gıdıyo işte oyle.evde kendın calısmadan olmuyo
ben anayasını a sını bılmıyorm daha

yok basakçım ya buralarda dersane yok;ama olsa giderdim herhalde..ben yediiklim dergi setinden çalıştıgımm için ünite ünite gidiyorum ama matematikleri geçiyorum.geçen yıl türkçe çalışmadım ama 4 yanlış yaptım;o yüzden türkçelerden de kaçmıyorum.
modüler set almadım bu sene;sıkılyorum kalın kitaplardan..zaten 3.girişim mafoldumben
yaprak testler falan güzel ama baska yayınlardan da almayı düşünüyorum..uzman kariyeri çok övüyorlar bilgin var mı?

merhaba ben geldimm öğlen evde yoktum yine ,tarih çalışıyorum şu an 2. konudayım ama daha yemek yemedim birazdan yemek yiyip tekrar başlıycam sonrada konu anlatımını izlerim görüşürüz arkadaşlarr

Merhaba kızlar,benimde 2. girişim olacak kpss'ye.KPSS B'ye giricem.Ama daha başlamadım çalışmaya.Ehliyet sınavı falan derken fırsat olmadı.Konu konu mu çalışıyorsunuz?Yoksa mesela önce tarih,sonra mat. vs. ders ders mi?
2008 de kaç puan almıştınız?

bende şimdi başlıyorum dün geceden beri hiç uyumadım ama uykum yok ay ne kadar şaşırtıcı :) neyse bugunkü ödevlerimi yapayım hemencıcık:) iyi çalışmalar size

iyi geceler kızlar;bir yandan tarihin arka odasını seyredip bir yandan 75 tarih sorusu çözdüm;2 yanlışım çıktı;milli mücadeleye hazırlık dönemi çözdüm..ondan önce ise eğitim bilimlerinden gelişim ve öğrenmeden birer ünite ve soruları;ölçme değerlendirmeden bir konu ve birkaç test çözdüm..bugünlük bu kadar yeter dedim;çünkü beynim durdu valla..
elimi yaktım yemek yaparken not tutamadım;yarın artık devam edicem;program geliştirme;öğretim ilkeleri,rehberlikten birer ünite ve soruları ile anayasa ve türkçe konuları bitecek..
nadirem sormuşsun ben dergiden hazırlanıyorum bu sene yani konu konu gidiyorum..geçtiğimiz senelerde ise ders ders gitmiştim.bakalım hangisi daha faydalı olacak..

oh ne güzel gülşah tarihin süpermiş bende sayı problemlerinden test çözdüm şimdi de yatıyorummm iyi gecelerrr

selam kızlar ben bugün planladığım gibi ingilizce çalıştım..
yarında tarih+ingilizce çalışacağım..
test çözüp doğru yaptıkça insan mutlu oluyor umutlanıyor yaa..inşallah hepimiz istediğimiz yerlere gireriz kızlar..

gülsucum çok teşekkürler..senin branş neydi??
umarım hepimiz hakettiğimizi alırız..
bende işlerimi bitirdim;az önce ölçme soruları çözdüm ama yanlışlarım çıktı onları da not aldım..kafam almıyor yaa şu sayısal temelli dersleri;program geliştirme özeti çıkardım;şimdi soru çözcem..
kızlar nerelerde acaba?

işletme tatlışım ben meslek derslerine çalışmıyorum galiba ona girmiycem çok çalışmak gerek hangi birine çalışıyım birde ayrı sınav yapıyolar puan tutsa bile hayırlarla memur olarak atansam çok mutlu olucam

arkadaşlar ingilizce çalışanlar kpss a ya mı gireceksiniz .lisans b de ingilizce var mı.bilmiyorum da varsa öğreneyim :d

canlarım merhaba napıysonuz ben hiç çalısmayı düşünmedgm bır dersın özetıne basladım .anayasa:sinifsinif:

bugun ek derste anyasaya basladık dersananede yazdm temıze gccektım deftere barı basınagecmısken özet cıkarayım dedım kıtaptan özet cıkarmaya basşadm bugun ısledgmz yere kadaronun dısında bısey calsmadım daha.bı matematık yada geo bıde bır paragraf testı çözerım galıba

kızlar hergun aksatmadan calısyorm ama sankı performansım düştü hıssedıyoırum aslında bı eksılme yok ama nıe oyle hıssedyorum kı zaman azaldıgı ıcın mı

Günaydıııın arkadaşlaaar :))
yeni yılın 4. gününde gelebildim nihayett!! Ve de bommba gibi döndümm
2 gün önce sor bankası ve istediğim bir kaç kitabı tamamladım vee hiç bir şey yapmasam bile günde en az 2 test çözmeden yatmıyorum :))
odamı da ayarladım yatarken test çözebilecek şekilde...
Herr şey tasstamam oldu yaniii
hadi bakalım başlasınnn maratonn!!
ıyi çalışmalar kızlaaaar :)))

günaydın kızlar..başakcım benim arkadaş bana dediki anayasa vatandaşlık onu en sona bırak..şimdi çalışsan hiçbir yayarı olmaz unutursun çünkü..sana sadece zaman kaybettirmiş olur dedi..bence başladığın yerde bırak

ben haftalardır coğrafya bakmıyorum yaaa...motoru taktım tarihe..unutuyorum diye korkuma hergün tekrar yapmaya çalışıyorum..anca anca bişeyler oturmaya başladı tarihte..
of ya zaman azaldı hakkaten..
6 ay var ama 6 ay çok çabuk geçiyor anlamayız bile...
bugün yine ingilizce çalışlmalıyım..bazen korkuyorum ingilizceden yaa..kpds sorularına bakıyorum sırf kelime bilgisi ya..bilimsel yada sosyal toplum sorunlarıyla ilgili içeriklerden sorular,paragraflar var..pooooffffffff....neyse ben hemen ingilizceye başlıyorum..

GÜnaydın canlarım
ben de geo ÇÖzuyorum okulda sımdı hoca bı kıtap verdı Öss kıtabı baya kazık
ayyy ohcanımadeysın benımde zaten baslamaya nıyetım yoktu anayasya ama ıste dersnedekı yazdklarımı deftere gcerıyorm zeten evde calstım sayılmaz
tarıhten de ılk konu bıttı ama tekrar etmedım henuz.ama tekrar etmeden bı kac yaprak test cozdm aklımda kalmıs hep
cografyayaya bende bakmıyorm Öfffffff

bende osmanlının gerileme dönemi oturmadı pek..kurulış yükseliş duraklama oldu gibi artık ama yine hep tekrar yaparım..
inkılaptanda kongrelerdeyim bitti gibi..tbmm nin açılışını yaparım bugün..sonra yine takrar ederim..
şuan ingilizce ders dinliyorum..sonra kelime çıkartacağım 30-40 kadar..ezberlemeye çalışacağım..

kızlar ben döndümdelikafaduldenHEPıNıZı ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDıMMMMhihoyyytohh be sonunda internete ve sizlere kavuştum.
4 günlük arada toplam 353 soru çözdüm.
ve şuna karar verdim....çok az çalışıyorum.1 aylık çözdüğüm soru sayısını toplayıp ortalamasını aldım.çok komik rakamlar çıktı.1 gün başına 10 matematik,7 türkçe gibi....bu rakamlarla hayatta 90 alamam.
o yüzden tempoyu arttırmaya karar verdim.bu haftayıda tezime ayırıp gelecek hafta günde 8 saat çalışıcam.
bu arada hepinize MUTLU YILLAR,umarım gelecek sene bu vakitler atanmış oluruz:lepi:

ay ne güzel pikolata günde 8 saat çalışabileceğim diyebiliyorsun en azından..ben 3 yapsam dolu dolu dua ediyorum vallahi..bir ara anneme gideceğim 1 ay kadar kalacağım..sonra sınava yakın yine gidip kalmayı düşünüyorum yada annem gelsin kalsın..çocuğa baksın..parkamı götürcek na yapacaksa..uyanıkken yapamıyorum ben

Back