2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

arkadaşlar bu doğan hoca dediniz kimdir?
videolu konu anlatımı mı?
netten mi indirdiniz?:bbo: :uhm:

cnm internetten doğan ulu yaz arat.ilk çıkan sitede kpss matematik videolu konu anlatımı yazıyor.siteye üye olman gerek.çok güzel anlatıyor.

kızlar 11 saattir hiç kalkmadan bilgisayar başındayım.rekor kırdım resmenkaydirigubbakcemile2başım zonkluyor artık yatıyorum.bugün kpss ye hiç bakamadım.pestilim çıktı şuan duş alıp yatcam.
aaa başak sen de burdasın.iyi çalışmalar,kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

cnm inancını yitirme.gerçekten beyin şartlanıyor ve kazanamıycağımızı düşününce okuduğumuzuda anlamıyoruzyerimsenibençok olmadı özet çıkarmaz direk konu çalışıp test çözersin.şahsen coğrafya ve anayasadan özet çıkarmıycam.bir de özetle uyraşamıycam,bol soru çözücemsositososito

baska var mı matematıkte ızledıgıız hocalar,doğan hocada tum konular yok malesef ,benım oldugum yerde kı konuda eklememıs ,ekol hocadan fılan baktım ama pek sarmadı :kedi:

kızlar cahitköle mi ne tam hatrlayamaım googledan bakın
super mat anlatıor soru cozumlu benım arkadasım ordan ılerlettı baya

sumak benim eklediğime bak bi önceki sayfada tarihi kpss ipek hoca yaz gogle dan çıkar yağmurrr
off yatıyorum uykum geldi hiç istediğim gibi çalışamıyorum ama bütün gün oturup da çalışamam herhalde öylede çok verimli olmaz neyse Allah yardımcımız olsun bende bu ara umutsuzluğa düştüm iyigeceler

günaydın kızlar çok fenayım ben ( karnım ağrıyor..bugün çalı8şamayacağım en azından akşama kadar..akşamda 3 saat çalışmadan yatmayı düşünmüyorum....öğleden sonra arkadaşa gideceğim çünkü..bu karın ağrısıyla nasıl gidceksem..

kızancıklarım günaydınlaaaar :))
ben akşamları açmıyorum pek pc yi..
malum işyerinde 10 saat pc karşısında olunca insanın içinden gelmiyor
neyse dün türk-islam tarihine başladım
eskileri de tekrar amacıyla arada bakıorum ve tekrar olsun die netten soru fln çözüyorum
coğrafyaya baktım ilk kez :))) yarım saat de olsa
Türkiye'nin konumuyla başladım coğrafya serüvenine
yatmadan da türkçe testi çözdüm :))
ama soru sayılarım az gümlük 100 soru çözmem gerek
ben 20-40larda sürünüyorum
baktım sadece tarih çalışarak olmayacak
her derse biraz biraz bakmaya karar verdim
bu hafta içinde matematiğe de başlıycam
kızlar sonunda gazı aldım valla tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))

saat 12 oldu ve bendaha hiç bişey çalışmadım..yemekte yapmadım..temizlikte yapmadım..hatta kahvaltı sofrası aynen duruyor..karnım çok ağrıyor..yataktan kalkmak istemiyorum..offf yaa bide tatil var..sonra direksiyon dersleri başlıcak..ben ne zaman kendimi toplayıpta adam gibi çalışmaya başlayacağım peki..

dur bakalım hilalcim
üzme bu kadar kendini
her şey yavaş yavaş!!
taşlar yerine öyyle hemen oturmaz biliyorsun
önce iyileşmene bak bakiim
ayaklarını sıcak tut
bugün de dinleni ver
ya da tarih tekrarı yap
yani masa başında oturmanı gerektirmeyecek rahat şeyler yap
hadi bakiim kendine gel!!

günaydın kuzular ben yeni uyandım sütümü içerken kim napmış bakıyım dedim canıma deysin geçmiş olsun bugün öğlen yine yokum akşama çalışırım inşallah akşam mat ve tarih çalışmayı düşünüyorum 5 ocağa kadar matı bitircem inşallah sonrada soru çözüyüm tarih coğrafyayı hızlandırıyım diyorum
ececik sen ne yapıyosun uzun süredir yoksun tatlışım...

canlarım benim ben hala annemlerdeyim eşim pazar gitti annemin sonuçlarını aldım göğüsle ilgili tüm tahliller süper çıktıhihoyyyttek sonuç kaldı yarın gidicektik balıkesire sonuç cumaya ancak çıkarmış kaldım yine buralarda eşimlede tüm kitapları göndermiştim tek matematik kaldı otobüsle gidicem diye,bende geometriden üçgenleri bitirmek üzereyim eski matematik konularından da test çözüyorum.böyle işte kızlarr evimi sizleri özledim düzenli çalışamıyorum burda:1no2:size yetişmem lazım:a015:

ececim sevindim annenin sonuçlarına
hadi gözün aydın :)
sen bu sevinçle yetişirsin merak etme

haklısın cano...
aslında ingilizce defterime bütün kelimeleri yazmak istiyorum gidene kadar..
dün gece phresal verbs bitti onlareı yazdım..tatilde ezberlerim diye..
1000 kelimeninde yarısnını yazdım galiba..
akşama çok güzel çalışmalıyım..
bu arada ben matematik ve türkçeyi direk çözüyorum ama geometri hiç çalışmadım daha..sen matematikçisn yaparsın diyeceksiniz ama ben geometri anlatmadım..birtek mat2 anlatırken trigonometri sorularında anlattım oda az boz bişeyler..
geometri çalışmam gerktiğinide dün farkettim..genel kültürüm yok bari matematiği full yapayım..
elimde çalışırken depoda kalan dergileri toplamıştım onlar var..sayısal öğrencilerin dergileri..geometriyi oradan çalışacağım..
arkadaşa da ayıp olacak ama gelmeyeceğim diye aramam lazım..yatakta kıvranırken nasıl gezmeye gideytim..

ececik gözün aydın canıma deysin adet mi oluyosun töhhh majezik iç çok iyi gelir karın ağrısına benim bir numaralı ilacım bende öğlen gidiyorum huzursuzum çalışamadım öğlen diye ama evde kalıp çalışıyım dedim sizlere bakarak ozamanda akşma canım sıkılıyor akşma zor çalışıyorumm

hee canım bende majezik kullanıyorumda bu benim iyi hallerim..hep bayılırdım önceden..acile falan giderdik..öyle bir ağlardımki yorganı ısırmaktan dişlerim acırdı artık..iğneyle gözümü açardım..çok şükür geride kaldı o günler..doğumdan sonra 7 ay olmadım ben o yüzden biraz fazla oluyorum dah düzene girmedi ondan yapıyor ağrıyı galiba..papatya çayıda içtimde şimdi biraz daha iyiyim sanki...

neyse özgenin tavsiyesine uyup inkılap tarihini başından kongrelere kadar bi daha çalıştım...
akşamada güzelce çalışmayı planlıyorum..düzelirsem öğleden sonrada olur..

canlarım merhaba ececık tatlım hosgeldın ohcanımadsysın gecmsı olsun benımd e sancılı gecer ben de hastaym gülsucum yınemı gezmeye gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…