- 16 Mart 2007
- 3.091
- 504
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.101
arkadaşlar bu doğan hoca dediniz kimdir?
videolu konu anlatımı mı?
netten mi indirdiniz?:bbo: :uhm:
başakçım inşallah hepimiz kazanırız..bazen inancımı yitiriyorum ama..
misafirim geldi;çalışmalar suya düştü..bugün dinlenmiş olayım..açığı yarın boş derslerimde kapatırım artık;yada yatmadan biraz test çözerim..
cnm internetten doğan ulu yaz arat.ilk çıkan sitede kpss matematik videolu konu anlatımı yazıyor.siteye üye olman gerek.çok güzel anlatıyor.
dur bakalım hilalcimohcanimadeysin
saat 12 oldu ve bendaha hiç bişey çalışmadım..yemekte yapmadım..temizlikte yapmadım..hatta kahvaltı sofrası aynen duruyor..karnım çok ağrıyor..yataktan kalkmak istemiyorum..offf yaa bide tatil var..sonra direksiyon dersleri başlıcak..ben ne zaman kendimi toplayıpta adam gibi çalışmaya başlayacağım peki..
ececim sevindim annenin sonuçlarınaececikkk35
canlarım benim ben hala annemlerdeyim eşim pazar gitti annemin sonuçlarını aldım göğüsle ilgili tüm tahliller süper çıktıtek sonuç kaldı yarın gidicektik balıkesire sonuç cumaya ancak çıkarmış kaldım yine buralarda eşimlede tüm kitapları göndermiştim tek matematik kaldı otobüsle gidicem diye,bende geometriden üçgenleri bitirmek üzereyim eski matematik konularından da test çözüyorum.böyle işte kızlarr evimi sizleri özledim düzenli çalışamıyorum burdasize yetişmem lazım
dur bakalım hilalcim
üzme bu kadar kendini
her şey yavaş yavaş!!
taşlar yerine öyyle hemen oturmaz biliyorsun
önce iyileşmene bak bakiim
ayaklarını sıcak tut
bugün de dinleni ver
ya da tarih tekrarı yap
yani masa başında oturmanı gerektirmeyecek rahat şeyler yap
hadi bakiim kendine gel!!
ececik gözün aydın canıma deysin adet mi oluyosun töhhh majezik iç çok iyi gelir karın ağrısına benim bir numaralı ilacım bende öğlen gidiyorum huzursuzum çalışamadım öğlen diye ama evde kalıp çalışıyım dedim sizlere bakarak ozamanda akşma canım sıkılıyor akşma zor çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?