2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

tv izliyorum ve elimde burda dergileriyle dikeceğim elbise modelini seçmeye çalışıyorum..başakcım..kaldı bugece hiç çalışasım yok..
eşim erken geldi öğleden sonra..bende kızı emanet edip hemen ingilizce çalıştım..tarih özetime devam edicem..yarın nasılsa tatil..eşim bakar kıza :)

merhaba arkadaşlarrr hiçç çalışmadımmmmmmm üstüne çok da sinirliyim bazıları sinirimi bozdu güzel geçcek günümü mahvettiiiiiiiiii

kızlar günaydın smdı uyandm daha ve yataktayım.uzun zmandır ılkk defa gec kalkabılıyorum
neler yaptınz dün aksam bakayım. ben tarıh özetımı yaptım.tarıhle grdm yenı yıla.hıc de iç acıcı degıldı

gülsucum noldu tatlım

merhaba arkadaşlar ben tarih ve coğrafyayı bitirdim çok şükür...onlardan soru çözmeye devam edecegim sadece...2ay sürdü konuların oturması ...
şimdi sıra vatandaşlıkta....bir 20gün sonra inş..eğitim bilimleri ve mat.başlicam...son 2ay sadece soru çözücem planım bu bakalım...inş..

günaydın başakcım..neyseki sen benden önce uyanmışsın ben şimdi kalktım çayı koymadan buraya oturdum..off tarih kasıyor beni..ben de biran önce bitip soru çözmek istiyorum..soru çözerek konular oturuyormuş..arkadaş dedi..hatta daha önce gördüğün bir sorunun cevabıyla bile ilişkili olarak cevab çıkartıyormuşsun artık..atrihle o kadar haşır neşir olmadığım için bilemicem.

bugün eşim alıp kızı çıksın bari parka falan götürsün ya..hava şimdilik çok güzel..
bende tarih çalışayım..

canım benım evet denızlılıyım denızlı merkezde oturuyorz.yaa cok sevındm gel beklerım canım.
ay evde olmak hıc ıyı degıl saat kac oldu daha kıtabın bı sayfasını acmadım smdı oturyorm tarıhe devam sen nerdesın tarıhten ben özet cıkarıyorm ıslamıyet oncesı devletlerı bıtrfm herseyı yazdm baya güzel oluyo özetlerım ama cok zamn alıyo iste.2 kıtaptan özet cıkarıyorm.smdı kıtabın sonundakı bosluk doldurmalrı gecıcem defterıme

canım evet çok güzel bir şehir..
ben osmanlı ve inkilap ayrı ayrı gidiyorum..aslında osmanlıgerilemeden çok az bir kısım kaldı ama durmadan tekrar ediyorum otursun diye..
inkılaptanda dnya savaşı sonrası osmanlının durmundayım..

merhaba arkadaşlar ne yapıyosunuz herkes ders mi çalışıyor kimse yok bende problemlere geçtim sayı problemlerindeyim şimdi ekol hocadan izleyecem görüşürüz

ben geldim sıkıldım 9buçukta çıktık yeni geldik kuzular şimdi tekrar başlıyorum çalışmaya ingilizceye daha başlayamadım kitabıda almadım kararsızım kpds girme konusunda...

ben bugün 150 tarih sorusu çözdüm...sonuç iyi.en azından şimdilik..konunun hemen arkasından çözdüğüm için olsa gerek..13 yanlışım çıktı

türkçeden ve matematiktende çözdüm..100 de onlar yapar..
ama yarın sadece ingilizce çalışacağım

aslında ona hergün bakıyordum ama boşladım 1 haftadır..doğru düzgün bakamıyorum..ona tekrar yoğunlaşmalıyım..

arkadaşlarr bu sayı problemlerin den doğan ulu ve ekol hocadan başka anlatım var mı gerçi doğan ulu eklememiş

ben de hazırlanıyoruum.
MAtematik çalışıyorum bir süredir, çünkü sayısalım pek kötü. ıhtiyaç yayınlarını almıştım, güzel gidiyor.

merhaba kızlar;iyi yıllar diliyorum hepinize;bu yıl hepimize güzellikler getirir umarım..az sonra video izlemeye baslıcam;ne izleyecegime henüz karar vermedim;arkadan hemen dergilerimin 6.sayılarına devam edicem..hedefim bugün ve yarın iki sayıyı bitirmek..
hepinize iyi çalışmalarr

merhaba basak;nasıl gidiyor dersane?
bende ekonomik cografyayı izledim videodan ve kitabımdan özetini çıkardım;şimdi elimdeki tüm ekonomik cografya sorularını çözüp;akşam yemeği için hazırlık yapmaya baslıcam..sonrada anayasa konusunun özetini çıkarıp soruları çözücem;oyalanmayayım..
tekrar girince görüşürüz arkadaslar

gülsahcım merhaba sen gıdıyomuydun dersaneye.gıdıyo işte oyle.evde kendın calısmadan olmuyo
ben anayasını a sını bılmıyorm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…