• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kiloları hep kendine mi alıyorsun bu çocukun hali ne böyle sanki biraz zayıf geldi bana doktorun ne dedi bu konuda.......artık son zamanlar istesekte istemesekte kilo alcaz ne yapalım........

berkay ın yanında(masallah) hepımızın bebıslerı sıska kalıo kısım :37:
gayet ıyı berke nın kılosu bız zayıfa yakın fit çoçuklar dogurcas togiyle :63:

Gemcim noldu dünkü şey, topladı mı?:1:
:95::95::95:toplıcaktıııııı kiiiii

ama benım akıllı koce mutfaga gırıp daha sıcakken kelepceyı acınca oldugu gıbı tezgahın ustune ınmıs hepsı heyelan gıbı yarısı cope gıttı kalan yarısınıda ceza olsun dıye kocaya yedırıyorum hahahah

cok akıskan olmus :37:

:95::95::95:toplıcaktıııııı kiiiii

ama benım akıllı koce mutfaga gırıp daha sıcakken kelepceyı acınca oldugu gıbı tezgahın ustune ınmıs hepsı heyelan gıbı yarısı cope gıttı kalan yarısınıda ceza olsun dıye kocaya yedırıyorum hahahah

cok akıskan olmus :37:

:60::60::60::60::60:

Tezgahı da temizletseydin :86::86:

:60::60::60::60::60:

Tezgahı da temizletseydin :86::86:

temıslemıs canım ben goreene kadar tezgah temıs ama halı batmıs :9:

sabahın korunda kalktım kendı bıldıgımı yaptım ben onu yıorum :86::86:

sen nasılsın ısımsız kızımız napıo:111:

temıslemıs canım ben goreene kadar tezgah temıs ama halı batmıs :9:

sabahın korunda kalktım kendı bıldıgımı yaptım ben onu yıorum :86::86:

sen nasılsın ısımsız kızımız napıo:111:

Benimki acemi işi diye güzel oldu herhalde :86::86:

Bende iyiyim, c.tesi randevumuz var heyecanlıyım :52::52:
Kızım da gece uyutmuyor beni, kuduruyor içerde :50:
İsim konusu çok fena yaa, bulamıyoruz bişey :84::84:

Benimki acemi işi diye güzel oldu herhalde :86::86:

Bende iyiyim, c.tesi randevumuz var heyecanlıyım :52::52:
Kızım da gece uyutmuyor beni, kuduruyor içerde :50:
İsim konusu çok fena yaa, bulamıyoruz bişey :84::84:

bızımde cmtsı 13,20 de :62::62::62:
benımkıde pek kuduruk ama az kaldı bole olamıcaklar yerlerı daralıo demın popoyu dıktı benımkı hahahah cok komık oluo :9::9:

en once ısmı bellı olan bendım dımı aranısda :111:
sen kafanda belırle 3-4 tane kucagına aldıgın an bırı agzından cıkıverır zaten dert etme ...
bı bakıosun kucagına aldıgında Gözdeeeem dıyosun kızına :60::60::60::60:
ya demın face de bırı arkadasıma yorum yapmıs cocugun adı Oral :52: bole ısımlerde var :23:

bızımde cmtsı 13,20 de :62::62::62:
benımkıde pek kuduruk ama az kaldı bole olamıcaklar yerlerı daralıo demın popoyu dıktı benımkı hahahah cok komık oluo :9::9:

en once ısmı bellı olan bendım dımı aranısda :111:
sen kafanda belırle 3-4 tane kucagına aldıgın an bırı agzından cıkıverır zaten dert etme ...
bı bakıosun kucagına aldıgında Gözdeeeem dıyosun kızına :60::60::60::60:
ya demın face de bırı arkadasıma yorum yapmıs cocugun adı Oral :52: bole ısımlerde var :23:

Oral mı :53::53: Oral-B olsa bari biraz kurtarırdı :37:

Olur mu olur valla, bana belli olmaz, Gözdeeeemmm diyiveririm :9::9::9:

herkese merhaba,
Regaib kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.
benim özellikle sol tarafa yatmaktan kalçam ağrıyor,ara ara sağa dönüyorum.dönerkende göbeğim acımaya başladı geceleri en az 2 defa uyanıyorum. sabaha karşı 5 ten sonra uyuyamadım tam uykuya dalacağım sırda telefonumun alarmı çaldı :27: uykum vaaarrrrr :31:

keramos,Allah aldığınız herşeyi içinize sindirsin,zamanı geldiğinde sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
sağol canım...:71:
arkdaşlar sizinle bir endişemi paylaşmak istiyorum. ben 5 numara miyopum. astigmatım da var ama o mühim değil. normal şartlar altında lens kullanıyorum. evde falan da gözlüklerimle dolaşıyorum. ben doğum yaptığım anda bebeği uzakta tutarlarsa ben onu nasıl göreceğim? keşke doğumhaneye gözlüklü girilebilse. girilebilir mi ki? hiç gözlükleriyle doğuran duymadım ama.

ahaaa!!! ben de 6 miyop. ama ben bunu hiç düşünmedim. herhalde gözlükle alırlar normal doğuma:26:
ama almasalarda bi iyi yanı var... içinden çıkanlara -bebek hariç- bakma diyorlar. ben baksamda göremem:52:

bende çalışabilir raporu aldım. benim hesabıma göre-adet gününe göre- ctesileri hafta atıyoruz.
amaaaa gecen ctessi bu hesaba göre 32+0 sandım kendimi
sağlık kartında 32+5 yazıyor... hadi hayırlısııı

gönül dualarımız seninle... bu mübarek gün adına Allah dualarını kabul etsin...
Güzel haberlerle gelin inşallahhhh

Gönülcüm inşallah bugün iyi haberlerle gelirsin... Seni sabırsızlıkla bekliyoruz... Allahım iyi sonuçlar çıkartsın inşallahh önünüze..

günaydın kızlarrr :D

keramos gözün aydınnnnn

ilknur merabaa geçmiş güzel randevular yaklaştı oh oh :62:

Back
X