-----2010 KASIM hamişleri----

ya nezamandır yazıcam unutuyorum

komsu teyzemız umreye gıtmıstı bana ordan Fatma ananın elı dıye bı ot getırdı ..bılenlerınız vardır belkı..ben yenı ogrendım..
kurumus kapanmı bı calı parcası sankı..sancılar baslayınca bunu su dolu bı kaba atıyormusuz o acıldıkca rahım acılıyormus dogum kolay oluyormus..gelınıne yapmıms 3unude normal dogurmus masallah

aklınızda olsun umre zıyaretlerı basladı verın sıparıslerınızı :23:

eşimin akrabasıda getirdi bu sene birinide benim için saklıyor....:52: birinede yapmışlar oda hemencecik doğurmuş ayy inş bizde öyle oluruz.....

neviiiimmm çok yakışıklı oğlun olcak yafs :60::60: :nazar::nazar: maşallah :nazar::nazar:

nerden anladın kız karnımın şişkoluğundan mı......

günaydınlar.......:31::31:

günaydınnnnn
ooo bugün ben açılış yapıyorummm
annişkolar ve bebikler uykudaaa
07:15 kahvaltı yapmak zorunda olduğumuz için biz uyandık erkenden..
malum diyet olayı
hepinizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsunnnn

bende sabah 05:50 den berı uyanıgım canım evden cıkmadan once balkonları sıldım banyoyu temızledım:9: viledanın sopasınıda 12 kattan asagı dusurdum yanlışıkla. 5. kattakı kadının camasırlarının uzerıne ordanda zemıne cakıldı :9::69:

bende sabah 05:50 den berı uyanıgım canım evden cıkmadan once balkonları sıldım banyoyu temızledım:9: viledanın sopasınıda 12 kattan asagı dusurdum yanlışıkla. 5. kattakı kadının camasırlarının uzerıne ordanda zemıne cakıldı :9::69:

ya sen deli misin o saatte ne temizliği yat uyusana ne kadar halin var senin yaa ya da ben mi çok tembelim anlamadım....bu sabah 2 dk hesabını yaptım ben yaaa....:84::84::84::84:

sonunda geldiniz...
ohhh maşallah temiz annemisss
sabah sabah kaza olmuşş:1:
neyse canım önemi yok sopanın:1:

Back
X