-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın anne adayları nasılsınız bakalım cumanız mübarek olsun.
Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydınlar....
kızlar birşey sorcam benim göğüslerim acayip şişti çatlama yok ama damarlar bayaga belirgin olmaya başladı sizlerde de öyle bir görüntü var mı birşey kullanıyor musunuz onlara..:))

ewet cnm bnmde öle bn bebe yağı aldım arada sürüyorum başka bşy yapmıyorıum

Evet canım benimde öyle bende bebe yağı aldım , iki günde bir sürüyorum....

peki herhangi bir faydası oluyor mu ki birde hangi markanınkini kullanıyorsunuz..:)

hahaha olmazmı göğüsler ne dedim geçenlerde ben doğal olarak pamela anderson göğüslerine sahip oldum diye:92::92::92:
bebe yağı iyi gelir sürrr

peki herhangi bir faydası oluyor mu ki birde hangi markanınkini kullanıyorsunuz..:)

Bu dalinin bi çeşidi badem özlü, kullandığınıza bakın , badm yağı tüylenme yapıyormuş , öyle diyorlar . Ben Johnson's baby ninkini aldım , zaten bi kere sür , 2 gün etkisi geçmiyor...

kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm

bu arada smalangel nerdesiin bgn dr a gidicekti hadi cnm hayırlı hbrlerini bekliyoruz:))

kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm

cnm benim insaallah güzel haberler alırsın cnm.bende 29da dr.a gidecem kalp atışını duymak için insaallah güzel haberler alırız

korkma canım benim hayırlısı ile bişi olmaz zar oluşması birbirlerine zarar verme riski azaldığı için.
onlar severler birbirlerini içerde ay ferah tut içini ne güzel ikiz bebişlerin olacak.
yandınn yandınnn :18::18:

ya gönül korkutma bni yaww zati içim içimi yiyoo nasıl başetçem bn bunlarlaa aman sağlıklı olsunlarda....berabercene büyütürüz demii:))

TAKILIYORUM KIZZ
ne var büyütürsün banada ilk başta iki kese demişlerdi ya
insan biraz tırsıyo ama ne güzel ikisi birden büyür senin büyüklerinde yardım eder
beraberde büyütürüz ne var yani birde güzel yanlarını düşün ay çok tatlı olacaklar. biz ikinciyi yapalımmı diye ay kardeş olsun diye düşünürken senin öyle bir problemin olmayacak bence çok güzel keşke benimkide ikiz olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…