günaydın anne adayları nasılsınız bakalım cumanız mübarek olsun.
Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
ewet cnm bnmde öle bn bebe yağı aldım arada sürüyorum başka bşy yapmıyorıumgünaydınlar....
kızlar birşey sorcam benim göğüslerim acayip şişti çatlama yok ama damarlar bayaga belirgin olmaya başladı sizlerde de öyle bir görüntü var mı birşey kullanıyor musunuz onlara..:))
günaydınlar....
kızlar birşey sorcam benim göğüslerim acayip şişti çatlama yok ama damarlar bayaga belirgin olmaya başladı sizlerde de öyle bir görüntü var mı birşey kullanıyor musunuz onlara..:))
cnm zararı olmaz faydası olur kesin bn dalinin aldımpeki herhangi bir faydası oluyor mu ki birde hangi markanınkini kullanıyorsunuz..:)
cnm zararı olmaz faydası olur kesin bn dalinin aldım
günaydınlar....
hahaha olmazmı göğüsler ne dedim geçenlerde ben doğal olarak pamela anderson göğüslerine sahip oldum diye:92::92::92:
bebe yağı iyi gelir sürrr
peki herhangi bir faydası oluyor mu ki birde hangi markanınkini kullanıyorsunuz..:)
kızlaar 5 gün snr dr a gidicem 29unda nolur bna dua edin kesemizin içinde bebeklerimi ayıran zar oluşmuş olsun eğer oluşmazsa riskli oluyomuş eğer oluşmuşsa daha az risk warmış çok korkuyorummm
ay aynı gün gidicez hadi cnm işlh gzl hbrler weririz< birbirimizecnm benim insaallah güzel haberler alırsın cnm.bende 29da dr.a gidecem kalp atışını duymak için insaallah güzel haberler alırız
ya gönül korkutma bni yaww zati içim içimi yiyoo nasıl başetçem bn bunlarlaa aman sağlıklı olsunlarda....berabercene büyütürüz demii:))korkma canım benim hayırlısı ile bişi olmaz zar oluşması birbirlerine zarar verme riski azaldığı için.
onlar severler birbirlerini içerde ay ferah tut içini ne güzel ikiz bebişlerin olacak.
yandınn yandınnn :18::18:
hg canım...
hayırlı olsun bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?