-----2010 KASIM hamişleri----

Nazcım karnın çıktı mı senin?

Tek yumurta ikizleri sarılıyorlarmış el ele duruyorlarmış sen de görcen mi öyle bakalım,
çok merak ediyorum senin usg olayını o sebeple

Nazcım karnın çıktı mı senin?

Tek yumurta ikizleri sarılıyorlarmış el ele duruyorlarmış sen de görcen mi öyle bakalım,
çok merak ediyorum senin usg olayını o sebeple
ewet cnm çıktı bnm karnım artık hamile pant giyiyorum
ayyy hadi yaaa öle pozlar yakalarsak kesin paylaşırım szlerleee

ewet cnm çıktı bnm karnım artık hamile pant giyiyorum
ayyy hadi yaaa öle pozlar yakalarsak kesin paylaşırım szlerleee

ayy inş yakalarsınız paylaş mutlaka..
biz bir bebişte ne kadar mutlu oluyoruz kıpır kıpır görünce seninkini düşünemiyorum

ayy inş yakalarsınız paylaş mutlaka..
biz bir bebişte ne kadar mutlu oluyoruz kıpır kıpır görünce seninkini düşünemiyorum
geçen gittiğimde dr bi birine bi birine bakıyo o kdr tatlıkiii ikiside bıcır bıcırdı bakalım bu hafta nasıl olcaak:))

çok değildi çarpıntım arada oluyordu
ve nefesim tıkanıyordu
ama düzene girdi şimdilik çok şükür ama
ayda bir kan tahlili yaptırıcam doğuma kadar kontrol edilmesi gerekiyor çünkü

Kızlarrr artık bebeğimi hissediyorum...

Özellikle yattığım yerden kalkarken.....

oh ohh ne iyi

bayanlar 15. haftnızda karnınızın bazı yerlerinde kitle tarzı birşey hissedersiniz yazıyordu

gebelik haftalarındaa

ben geçenlerde hissettim sanki birşey oturuyor o an göbeğime gibi oluyor ve o yer çok sert oluyor

sizede olan varmı 14.15. haftalarda olupta hisseden

nasıl bakıyorsun evde kalp atışına cnm

bebeğinkinden mi bahsediyorsun

Canım bu zamana kadar yoktu da, hamile kalınca mı oluyor??? ben hissediyorum....

hiç sorma yaaa şu zamana kadarda olmuyordu geçen hafta başladı bende yok bağırsak hareket ediyormuş felan filan....hiçte bebeğim pıt ptı ediyor annesine.......

nasıl bakıyorsun evde kalp atışına cnm

bebeğinkinden mi bahsediyorsun[/QUOTE]

şeymacım ben ebeyim aletim var o yüzden bakabiliyorum bi de 2 düşüğüm var korkuyorum

Ben Çin ve Rus takvimine göre durumumu yazdım ama gören olmadı heralde :)) tekrar yazıyorum

Doktorum erkek dedi, Çin takviminde kendi yaşıma göre erkek çıkıyor ama birde çin takvimine göre yaş hesaplayın öyle bakın dediler o zaman yaşım 32 çıkıyor ve bebek kız gösteriyor, rus takvimine göre de kız çıkıyordu...İlk listede cinsiyet tahmininde adım yok ama ben sonradan yazmıştım erkek hissetmiştim hep..Bir de erkek çocukları daha erken hissediliyor ve damar atar gibi pıt pıt atışlarını 15.haftalarda hissedebiliosunuz, ben ilk 14.haftada hissettim bu hafta sonu 4.ayımı bitiriyorum hayırlısıyla.Çarşamba günü doktor ziyaretim var üçlü testimizi yapacak..Geçen günkü kanamadan sonra hala aynıyım yatıyorum..Biraz daha iyiyim galiba

kızlar
benim çin takvimine göre erkek
ama doktor kız dedi
2li testimiz 1/10000 çıktı
dünden beri içimden gıdıklıyo bebişim:)
sanki karınca geziniyo gibi
14+1 olduk bugün
zayıfım daha kiloda almadım 1,68 boyum 55 kiloyum
o yüzden hissedebiliyorum diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…