ewet cnm çıktı bnm karnım artık hamile pant giyiyorumNazcım karnın çıktı mı senin?
Tek yumurta ikizleri sarılıyorlarmış el ele duruyorlarmış sen de görcen mi öyle bakalım,
çok merak ediyorum senin usg olayını o sebeple
ewet cnm çıktı bnm karnım artık hamile pant giyiyorum
ayyy hadi yaaa öle pozlar yakalarsak kesin paylaşırım szlerleee
geçen gittiğimde dr bi birine bi birine bakıyo o kdr tatlıkiii ikiside bıcır bıcırdı bakalım bu hafta nasıl olcaak:))ayy inş yakalarsınız paylaş mutlaka..
biz bir bebişte ne kadar mutlu oluyoruz kıpır kıpır görünce seninkini düşünemiyorum
evet bende baya kıpırtı varrr...
geçen gittiğimde dr bi birine bi birine bakıyo o kdr tatlıkiii ikiside bıcır bıcırdı bakalım bu hafta nasıl olcaak:))
Hayırlı olsun canım erkekin....:)
Canım seninde erkekin hayırlı olsun sonucunda inş iyi çıkar....
Hayırlı olsun bebişin...:)))
günaydın kızlar çok şükür 2 günlük hastalıktan ve yatmaktan sonra aranızda ve işteyim....
bugün ve yarın çabucacık geçsede bende doktoruma kavuşabilsem.....
Şeymacım sende troit çıkmıştı yaa çarpıntı oluyor muydu? bende hala geçmedi ve başağrısı geri geldi feci şekilde bulantıda başladı bende de geçmişti ne güzel yüzüm desen sivilce doldu...dün gecede doğum yapmıştım bebeğim kızdı sanırım çok güzel gülüyordu bana...:))))
Kızlarrr artık bebeğimi hissediyorum...
Özellikle yattığım yerden kalkarken.....
ohh çok sevindim valla.. darısı başıma. inşallah sonucunda güzel çıkar canım.
ben korkudan 2 dr birden gidiyorum yani 15 günde bir dr dayım..
her akşam evde kalp atışı da bakıyorum
biraz abarttım biliyorum ama korku işte insana neler yaptırıyor..
bende de kıpırtı oluyor pıt pıt diye ama o bebek değildir diyorlar sinir oluyorum hıh........
Canım bu zamana kadar yoktu da, hamile kalınca mı oluyor??? ben hissediyorum....
abartı değil canım, ilk bebeğimiz olması gereken bu, hevesliyiz...
tabiii daha önce düşük filan yaptıysan, daha kıymetli olur...
kızlaar günaydın bz geldiik
togi eylülcüm nasıl yanii ewde dinliyorum herakşam kalp atışını demişsin?bi alet flnmı aldınn
purcum walla bnde daha hissetmiyorum hiçbişeyy erken daha üzülme
iyiyim cnmmm sen nasılsın bebişerim iidir umarım perşmbe günü buluşucaz:))
aa nerden aldın o aleti nasıl gzl dinleniyomu ilk kez duydum wallaben de iyiyim canım yaa yarın akşam buluşcam bebeğimle..
aa nerden aldın o aleti nasıl gzl dinleniyomu ilk kez duydum walla
bnde prş görcm bebeişlerimi işlh ii hbrlerle dnelim ikimizde cnmm
hmmm bilmiyodum walla cnm yaa yeni örendim ne gzll:)yok canım ben ebeyim bilmiyor muydun? aletim var kendi hastalarıma baktığım
hiç sorma yaaa şu zamana kadarda olmuyordu geçen hafta başladı bende yok bağırsak hareket ediyormuş felan filan....hiçte bebeğim pıt ptı ediyor annesine.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?