Ben de çok merak ediyorum... ilk defa gördüm hamileliğimi öğrendiğimden beri...
Hadi hayırlısı....
Bende hamile kalmadan çok önce zayıf bir erkek bebeği emzirdiğimi görmüştüm.
erkek olmasını istiyorum galiba. ama böyle derken de korkuyorum. en önemlisi sağlıklı olması
Tabi ki Allah'tan isterken hayırlısını isteyeceğiz, herkesin gönlünde bişey vardır... benim gönlümde de bir kız bebek yatıyor, ama eşimde bende rüyamızda erkek gördük, çin rus takvimleri erkek diyor :))) az kaldı öğrenmemize...
evet canım öğrensek kendimi hemen çarşıya pazara atıcam. şimdi zor tutuyorum o minicik kıyafetleri gördükçe..
Canım benle konuşmuştun , bende alıp denemek istiyorum bi , ben gece bu sütyenlerle yatamıyorum , rahat edemiyorum , gündüzü geç gece için bi sütyen almam lazım ...
kusura bakma canım hatırlaymadım vallahı kımle konusmustumdedıgım gıbı aldım ben cok rahat hıc yokmus gıbı ama aynı zamanda dık durmasına yardımcı..estetık amelıyattan sonrada dr lar bu sutyenı(marka soyleyıp) verıyorlarmıs tavsıye edıyorum kesınlıkle rahat edersın.bıde ben nrmalde 75-b beden gıyıyodum dusun balenlı desteklı...bunlar 85 ve ne destek var ne balen tam oldu kocaman olduk cunku buyuk al muhakkakk:92:
Canım benle konuşmuştun , bende alıp denemek istiyorum bi , ben gece bu sütyenlerle yatamıyorum , rahat edemiyorum , gündüzü geç gece için bi sütyen almam lazım ...
kusura bakma canım hatırlaymadım vallahı kımle konusmustumdedıgım gıbı aldım ben cok rahat hıc yokmus gıbı ama aynı zamanda dık durmasına yardımcı..estetık amelıyattan sonrada dr lar bu sutyenı(marka soyleyıp) verıyorlarmıs tavsıye edıyorum kesınlıkle rahat edersın.bıde ben nrmalde 75-b beden gıyıyodum dusun balenlı desteklı...bunlar 85 ve ne destek var ne balen tam oldu kocaman olduk cunku buyuk al muhakkakk:92:
evet linki atışsın baktım , hoşuma gitti , önden çıtçıtlı olması da ii ,emzirirkende giyilebilir, çaşıya bi bakimde bulaassam netten alırım artık, çünkü kaç beden olur kestiremiyorum ....
canım ya cok uzuldum yanı 15 gun senın ıcın cok zor olacak o yuzden..drlar bırsey atlamamak ıcın herseyı yapıolar garantı olsun dıye ıcını ferah tut ınsallah bı soru cıkmazslm kızlar biz pek iyi değiliz.
İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.
Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.
tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün
kızlar dua edin bişey çıkmasın.dualarınıza çok ihtiyacımız var.
birde konuyla bilgisi olan varsa bişeyler söylesin.
canım ya cok uzuldum yanı 15 gun senın ıcın cok zor olacak o yuzden..drlar bırsey atlamamak ıcın herseyı yapıolar garantı olsun dıye ıcını ferah tut ınsallah bı soru cıkmazbeklemek coook zor Allah yardımcın olsun..
Bızde kan uyusmazlıgı var zaten bızde yasıcaz belkı boyle seyler ..ama kan uyusmazlıgı ıcın dogumdan sonra ıgne yapılıyor bebege degıl anneye sıkıntısı dıye bılıyorum
slm kızlar biz pek iyi değiliz.
İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.
Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.
tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün
slm kızlar biz pek iyi değiliz.
hamilelik çok zor devamlı bir endişe içindeyiz. aslında akışına bırakmak mı gerekiyor bilmiyorum ki ama dr biraz olumsuz konuştu. Gerçi drdan sonra biraz biraz araştırdık sonuçlar çıkmadan endişelenmememiz lazım sonuçlara göre ne yapacağımıza karar vereceğiz. ben iyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun.
ıyı dusun heran ..bol bol dua et guzel haberler duyucaz ınsallah
Canım çok çok geçmiş olsun, bir akrabamda aynı durum olmuştu, down sendromu var dediler bebekte, eşi başka bir hastaneye götürdü, yine testler filan yapıldı, bebekte büyütülecek bir sorun yok dediler, sonraki diğer testlerde herşey normal çıktı... bebek şu an 2 yaşında gayet sağlıklı...
geçmiş olsun canım. biz de de eşimle kan uyuşmazlığı var ki şayet sende de yokmuş... bizlerin de neler yaşayabileceğini kestiremiyoruz zor bir durum Allah yardımcınız olsun, inş her şey yolunda gider moralini bozma moral çok önemli biliyorsun.slm kızlar biz pek iyi değiliz.
inş. canım iyi haberleri yazacağım inş. buraya.
evet aslında bizde biraz konuşayınca 10 kişiden 6 sına öyle demişler. tabi dr bir sorun varsa kaçırmak istemiyorlar. Bizde sonuçlara göre birkaç dr göstereceğiz. dün daha kötüydüm moral olarak ama bugün rahatladım. Dua ediyoruz bol bol.
Zaten böyle konularda bir doktorla sınırlı kalmamak lazım, morelini sakın bozma, 100 kadından 30'unun bebeği sorunlu olurmuş ve 8 haftalık olmadan bebek düşermiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?