-----2010 KASIM hamişleri----

Ben de çok merak ediyorum... ilk defa gördüm hamileliğimi öğrendiğimden beri...

Hadi hayırlısı....

Bende hamile kalmadan çok önce zayıf bir erkek bebeği emzirdiğimi görmüştüm.
erkek olmasını istiyorum galiba. ama böyle derken de korkuyorum. en önemlisi sağlıklı olması

Bende hamile kalmadan çok önce zayıf bir erkek bebeği emzirdiğimi görmüştüm.
erkek olmasını istiyorum galiba. ama böyle derken de korkuyorum. en önemlisi sağlıklı olması

Tabi ki Allah'tan isterken hayırlısını isteyeceğiz, herkesin gönlünde bişey vardır... benim gönlümde de bir kız bebek yatıyor, ama eşimde bende rüyamızda erkek gördük, çin rus takvimleri erkek diyor :))) az kaldı öğrenmemize...

evet canım öğrensek kendimi hemen çarşıya pazara atıcam. şimdi zor tutuyorum o minicik kıyafetleri gördükçe..

evet canım öğrensek kendimi hemen çarşıya pazara atıcam. şimdi zor tutuyorum o minicik kıyafetleri gördükçe..

Ben de... ben de... :))) ama önce don alcam, donansın diye :)))

ya aslında doktorlar şaşırabiliyorlar, 5, 6 ayı beklemek lazım almak için ama insan kendini tutamaz ki...

bugun herkes mesgul demekkı..bense cok uyusugum yıne :96:

ben cook tembelım bugun nasıl guzel gunes var dısarıda cıkamadım hala

sen nasılsın naz

slm kızlar biz pek iyi değiliz.

İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.

Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.

tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün

kızlar dua edin bişey çıkmasın.dualarınıza çok ihtiyacımız var.

birde konuyla bilgisi olan varsa bişeyler söylesin.

canım ya cok uzuldum yanı 15 gun senın ıcın cok zor olacak o yuzden..drlar bırsey atlamamak ıcın herseyı yapıolar garantı olsun dıye ıcını ferah tut ınsallah bı soru cıkmaz beklemek coook zor Allah yardımcın olsun..
Bızde kan uyusmazlıgı var zaten bızde yasıcaz belkı boyle seyler ..ama kan uyusmazlıgı ıcın dogumdan sonra ıgne yapılıyor bebege degıl anneye sıkıntısı dıye bılıyorum

hamilelik çok zor devamlı bir endişe içindeyiz. aslında akışına bırakmak mı gerekiyor bilmiyorum ki ama dr biraz olumsuz konuştu. Gerçi drdan sonra biraz biraz araştırdık sonuçlar çıkmadan endişelenmememiz lazım sonuçlara göre ne yapacağımıza karar vereceğiz. ben iyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun.

ıyı dusun heran ..bol bol dua et guzel haberler duyucaz ınsallah

Canım çok çok geçmiş olsun, bir akrabamda aynı durum olmuştu, down sendromu var dediler bebekte, eşi başka bir hastaneye götürdü, yine testler filan yapıldı, bebekte büyütülecek bir sorun yok dediler, sonraki diğer testlerde herşey normal çıktı... bebek şu an 2 yaşında gayet sağlıklı...

Allah yardımcınız olsun. ikinize de sağlık versin. En önemlisi içini ferah tut
doktor ne derse desin aklına kötü şeyler getirme. sonuçta tıbbın imkanları bir yere kadar
her şeyi bilen allah. dua ediyorsun bizde edelim.
çok tanıdığım var doktorun down sendromu olabilir deyip de sağlıklı bebeklere sahip olan.
doktorlar biz baştan söylemiştik diyebilmek için her ihtimali dile getiriyorlar.
üzülme

Cnm bana o kadar olumsuz konuştu ki doktorlar, bebek büyük ihtimal düşecek dediler, benim ilk aydan beri kanamam vardı, kanamam kesildi, doktora gittik, bebeğinizin gelişimi gayet iyi, risk atlatılmış dediler, ama tamamen psikolojim bozulmuştu...

ıyı dusun heran ..bol bol dua et guzel haberler duyucaz ınsallah

inş. canım iyi haberleri yazacağım inş. buraya.

evet aslında bizde biraz konuşayınca 10 kişiden 6 sına öyle demişler. tabi dr bir sorun varsa kaçırmak istemiyorlar. Bizde sonuçlara göre birkaç dr göstereceğiz. dün daha kötüydüm moral olarak ama bugün rahatladım. Dua ediyoruz bol bol.

geçmiş olsun canım. biz de de eşimle kan uyuşmazlığı var ki şayet sende de yokmuş... bizlerin de neler yaşayabileceğini kestiremiyoruz zor bir durum Allah yardımcınız olsun, inş her şey yolunda gider moralini bozma moral çok önemli biliyorsun.

Zaten böyle konularda bir doktorla sınırlı kalmamak lazım, morelini sakın bozma, 100 kadından 30'unun bebeği sorunlu olurmuş ve 8 haftalık olmadan bebek düşermiş....

Zaten böyle konularda bir doktorla sınırlı kalmamak lazım, morelini sakın bozma, 100 kadından 30'unun bebeği sorunlu olurmuş ve 8 haftalık olmadan bebek düşermiş....

Evwt canım öyleymiş. kromozom bozukluğu olduğunda zaten bebek gelişemediği için düşermiş. Şuan bebeğin kalp atışları gelişimi herşeyi normal bi tek ödem var. ödem de 6 mm miş. Bende öyle duydum canım gelişemediği için düşüyormuş zaten.

Hepinize teşekkür ederim moral oldunuz ama dediğiniz gibi ben ne kadar güçlü olursam kuzumda o kadar güçlü olur. Ama 15 günde çok uzun bakalım. Bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…