Kızlar eşlerine kızıp eften püften şeylere üzülüp ağlamayın çünkü bebekleriniz bu durumdan çok etkileniyorlar,siz güldükçe neşeli oldukça bebişleriniz de daha huzurlu daha mutlu olacak :))
evet ya öleee..ama işte olmuo eşine kızmasan baskasına kızıosunn
kızlar hediye konusu demişken biz sevgililer gününde evlendikten sonra bişi almıyoruz....ama bu haftasonu kocişimin doğum günü ne alim ona nasıl birşeyler yapim fikir verin...:97::97:
Dün kim dedi hatırlamıyorum hediye olarak saksı çiçeği dedi. Süper fikir bence, eşin bitkilere meraklıysa alabilirsin..kızlar hediye konusu demişken biz sevgililer gününde evlendikten sonra bişi almıyoruz....ama bu haftasonu kocişimin doğum günü ne alim ona nasıl birşeyler yapim fikir verin...:97::97:
Oluşmuştur tabi, kıpır kıpırdır artıkgünaydın kıslarrrr,
güzel ve umutlu bir gün bizimle olsun inşallah, perşembe doktora kontrole gitcez acaba bebişimizin organları eli ayağı oluşmuş mudurayyy çok merak ediyorum, Allah hepinize ve tabiki bebişlerinize sağlık versin inşallah
hşg. cnm hayırlısı olsun )
getirme cnm getirmee
ayyy :S
korkutmadı dimi ablan
ay ben nedense korkmuyorum normal doğumdan
en çoooooook sezeryan yani neşterden korkuyorummmmmmm
ama bazıları normal doğumu çok abartıyor
korkutuyorlarrr
aynı evlenince ilk gece mevzusu gibi
sinir oluyorum böyle abartılı insanlara yaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
keramos ne güzel yaaa
çok hoşmuşşş
KIZLARCIMMM
sevGİLİler GÜnÜnde NE alICAKsıNIZ EŞiNize
:44::44::44::44:
CNM herkesin aklı kalıyor napalım
benimde bebeğime oda yapıcak yerim yok yatakodamda bile beşiğime yer yok
hiç birşey belli değil taşınıcakmııyız
yoksa bu küçücük salona ayırıp odamı yapıcazzz
hiç belli deill
ee ilk zamanlar bu çocuk yanımda yatıcak ama
beşiğine dahi yer yokk
düşünn
amaa şükrediyoruzz
bakalım neler yapıcağız inş. taşınırız diye umut ediyorum
dua edin banaa
yani herkesin biryerde birşeylere gözü kalıyor amaa
bazende diyorumkiii bebeğimiz olucak bir zamanlar oda olmuyordu
buna şükrediyorum napalımmmm
2 takım pijamam var hamilelikte giymem için şuanda ama
onlar beni mutlu etmiyo çünkü bebeğimin odası yok belkide olmuyucak
anlıyormusun sen pijama diyorsun ben oda düşün
herkes farklı birşeyler istiyor
şükret yanii cnm bnmmmmm
haklısın hem de sonuna kadar.ayrıca düşüncesizlik ettiğim için afedersingözümü açtığın için de teşekkür ederim.iyi ki burdayım iyi ki varsınız
Kızlar bugün bebeğimi gördüm sonundaBir ay zor geçti saya saya. Çok şükür sağlığı iimiş bebemin. Başı kolları belirginleşmiş. Çok güzel bi duygu. Bunu tattığımız için ne kadar şükretsek azdır. Kalp atışları bile nasıl belirginleşmiş. Büyük insan kalbi gibi. 10+4 lük olmuşuz iki hafta sonra ikili test için tekrar gidicem. İnş hep böyle sorunsuz devam ederiz.
Kızlar günaydın... Ben grip oldum napıcam bilmiyorum. Dün bütün gün yattım ama bugün işe geldim. Tedavi için tavsiyelerinize ihtiyacım var
1 Su bardağı ılık suya yarım limon sık biraz da şeker kat canım. boğazını yumuşatır. su çok sıcak olmasın. çok sıcak ve soğuk şeyler de zarar verir.
meyve ye bol bol. sakın bitki çayları ot falan çok içme
hamilelik döneminde çok tüketilmemesi lazım.
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
eheheh ıste o yusden sporcu sutyenı aldım bendee cok rahat..bırıyle konustuk haber ver mutlaka dedı ama unuttum kımdı
Merhabalar ben de geldim, Benim de 6+4 oldu bebegim, cin takvimine gore Erkek cikiyor. etrafimdaki cogu kisi de erkek hissediyor.
çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor
şimdi ben soğuk ruslaramı
herşeyin çakmasını yapan çinlileremi güveneyim
kızlar bi sürü masrafımız var yaa yanlış anlamayın yakınmak için söylemiyorum. şükür halimize. ama ileriyi düşününce birazcık gözüm korkmaya başladı. tabii ailemizde yardımcı olucak biçok konuda. mesela bizde ilk bebeğin eşyalarını kızın ailesi karşılar. bu ya kıyafetleri olur, durumu müsaitse odasını da alır.neyse ya bişeyler eksik kalsın, herşey dokuzu düzgün olmasın zaten.sabah ana kucaklarına, bi de mama sandalyelerine baktım.bebek odalarına göz gezdirdim. şimdide lohusa.com diye bi siteye girdim çok güzel gecelik pijamalar vardı. offf herşeyde aklım kalıyo amaaa
uyyyhh kıyamaamm :2: meme ucu neden yarılır :26: gecen gun eczanedeydım bı bayan geldı bebgıyle gogus ucum yara oldu gogus ucum gozukmuyor krem verırmısınız dıye sasırdım kaldım orda da
Kızlar bugün bebeğimi gördüm sonundaBir ay zor geçti saya saya. Çok şükür sağlığı iimiş bebemin. Başı kolları belirginleşmiş. Çok güzel bi duygu. Bunu tattığımız için ne kadar şükretsek azdır. Kalp atışları bile nasıl belirginleşmiş. Büyük insan kalbi gibi. 10+4 lük olmuşuz iki hafta sonra ikili test için tekrar gidicem. İnş hep böyle sorunsuz devam ederiz.
çikolata yedim ama bişi hissedemedim...
bi hafta sonra yeniden denicem:)))
eşimde bebeğime eziyet etme, rahat bırak diyor...
Kızlar günaydın... Ben grip oldum napıcam bilmiyorum. Dün bütün gün yattım ama bugün işe geldim. Tedavi için tavsiyelerinize ihtiyacım var
Günaydın kıslarrr,
Lalezar geçmiş olsun...
Bugün bir rüya gördüm, eşimle bir yere gezmeye gidiyoruz, birden bebek ağlamaya başlıyor, eşimde emzir heralde acıktı diyor, tamam diyorum, emzirmeye başlıyorum, üstünede mavi battaniyesini örtüyorum... hayırdır inşallah...
Bende rüyalarımda hep masmavi örtüler, mobilyalar falan görüyorum , bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?