-----2010 KASIM hamişleri----

uyyyhh kıyamaamm :2: meme ucu neden yarılır :26: gecen gun eczanedeydım bı bayan geldı bebgıyle gogus ucum yara oldu gogus ucum gozukmuyor krem verırmısınız dıye sasırdım kaldım orda da

uyyyhh kıyamaamm :2: meme ucu neden yarılır :26: gecen gun eczanedeydım bı bayan geldı bebgıyle gogus ucum yara oldu gogus ucum gozukmuyor krem verırmısınız dıye sasırdım kaldım orda da

Canım bebeklerin en kuvvetli yeri çene yapıları, aşırı emiş güçleri var, dolayısıyla da yara oluyor maalesef...

Canım bebeklerin en kuvvetli yeri çene yapıları, aşırı emiş güçleri var, dolayısıyla da yara oluyor maalesef...

hımmm emzıremıyorum o yuzden sagıyorum dıyenlerın derdı bu sanırım

ay zor ya göğüs yarası
ii geçmiş bari
geçmişler olsun
ayy tam yemelik 20 günlük maşallah
nazar değmesinn
:)

çikolata yedim.
bebeğimin kıpırdamasını hissedermiyim diye test yapıyorum

Canım öyle derler ya, çikolata yersen bebek hiç durmazmış :)))
ben cok cahıl bı hamıleyım sanırım wallahı benımde 1 paket kare cıkolatalardan bıttı 2 saatte fırr donuyodur garıbım

Kızlar bugün bebeğimi gördüm sonunda Bir ay zor geçti saya saya. Çok şükür sağlığı iimiş bebemin. Başı kolları belirginleşmiş. Çok güzel bi duygu. Bunu tattığımız için ne kadar şükretsek azdır. Kalp atışları bile nasıl belirginleşmiş. Büyük insan kalbi gibi. 10+4 lük olmuşuz iki hafta sonra ikili test için tekrar gidicem. İnş hep böyle sorunsuz devam ederiz.

oh ne guzel ıcın rahatlamıstır

hergun sukretmelı kesınlıkle...hıckımse sorun yasamasın ısteyen dıleyen herkes bebek sahıbı olsun ınsallaahhhh

Hemde nasıl rahatladım. İnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin....

ayyy kızlar akşamın bu saatinde havuçlu tarçınlı kek yaptımmm.. nasıl canım istemişti anlatamam..
yedim rahatladım

valla kizlar ben tatlilardan acayip tiksindim burda yazilanlari gorunce bile fena oluyorum halbuki tatliyi coook severdim

çikolata yedim ama bişi hissedemedim...
bi hafta sonra yeniden denicem:)))

eşimde bebeğime eziyet etme, rahat bırak diyor...

hadi yaa işk defa duydum bu çikolata meselesini:44: ay ama daha küçüçükler nasıl hissedilirkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…