-----2010 KASIM hamişleri----

ayyy olmamıııı yerin bn bnların popolarınıııı:)
anneeeeem:)
allahım banada böle gzl sağlıklı paşalar wersin işlh.....(tabi sizlerede herkese)amiiin

inşallah canım inşallah.. Allah kalbine göre versin canım.. sağlıklı evlat versin hepimize

Yok canım bana dememiştin, bu göğüslerdeki hassasiyet ne olacak acep

eheheh ıste o yusden sporcu sutyenı aldım bendee cok rahat..bırıyle konustuk haber ver mutlaka dedı ama unuttum kımdı

Kızlar burdan tüm ürünlere bakabilirsiniz...

LCWaikiki

fena değilller
en çok bebek firarda yazılı olanı beğendim:)))

ayyy olmamıııı yerin bn bnların popolarınıııı:)
anneeeeem:)
allahım banada böle gzl sağlıklı paşalar wersin işlh.....(tabi sizlerede herkese)amiiin

amin amin
çok güseller bunlar
bi vurcan popolarına
pislikler:)))

nazcım teşekkür ederim resmi koyduğun için ikiz olmadığı için ben koyamamıştım.. özenmiştim seninkine bakıp bakıp sevicemmmm
ne demek cnm sen düşünüp yolladın ya bide bol bol dua et cnm:)

kizlar benim gobikte dumduz yaa acaba bebis gelismiomu die endiseleniyorum
hayır canım olurmu oyle sey...en yakınımda gordugum komsum 5 aylık hamıleyken hıııııc gobegı yoktu 6. aydan sonra hamıle oldugu anlasılmaya baslandı 20 gune kadarda dogurcak masallah hıc bı sorun yok

kislar ben 8 ay bekledim umidimi kestigim anda hamile kaldim o yuzden asiri takiyorum hala inanamiyorum hep bi sorun cikicak gibi geliyor.bu arada sutyenlere cok dikkat edin kizlar siki tutsun gece de cikarmayin sarkmalari onlemek icin.

kislar ben 8 ay bekledim umidimi kestigim anda hamile kaldim o yuzden asiri takiyorum hala inanamiyorum hep bi sorun cikicak gibi geliyor.bu arada sutyenlere cok dikkat edin kizlar siki tutsun gece de cikarmayin sarkmalari onlemek icin.
allaha emanet cnm hiç endişelenme
ewet bnde hiç çıkartmıyorum zaten bebikler sömürünce sarkacak bari brz olsun toparlamaya çalışalım

Canım ben ordan sporcu mayoları almıştım baya tuzluydu, sutyeni ne kadara aldın?

31 tl ..esımın sırketın adresını verdım kargoyu o odedı :92:

ben cıkamamıstım ınternetten aldım magazada da aynı fıyattır

ısırcam yicem bn popolarını

ısır ısır:)

Bende alıcammmm :)))

ya canlarım bu sporcu süteyeni nedir anlayamadım
destekli filanmı
ben destekli ve süngerli kullanıyorum hatta daha yeni 3 takım aldım

sporcu sütyeni yazınca google çıkarmı merak ettim dee

ben hiç çıkarmam
zaten demirli destekli ve süngerlilerden kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…