ayyy olmamıııı yerin bn bnların popolarınıııı:)
anneeeeem:)
allahım banada böle gzl sağlıklı paşalar wersin işlh.....(tabi sizlerede herkese)amiiin
Yok canım bana dememiştin, bu göğüslerdeki hassasiyet ne olacak acep
yok cnm daha çok erken öle şyler getirme aklına henüz fasulye kdrlar:)kizlar benim gobikte dumduz yaa acaba bebis gelismiomu die endiseleniyorum
ayyy olmamıııı yerin bn bnların popolarınıııı:)
anneeeeem:)
allahım banada böle gzl sağlıklı paşalar wersin işlh.....(tabi sizlerede herkese)amiiin
eheheh ıste o yusden sporcu sutyenı aldım bendee cok rahat..bırıyle konustuk haber ver mutlaka dedı ama unuttum kımdı
yok cnm daha çok erken öle şyler getirme aklına henüz fasulye kdrlar:)
ısırcam yicem bn popolarınıfena değilller
en çok bebek firarda yazılı olanı beğendim:)))
amin amin
çok güseller bunlar
bi vurcan popolarına
pislikler:)))
ne demek cnm sen düşünüp yolladın ya bide bol bol dua et cnm:)nazcım teşekkür ederim resmi koyduğun için ikiz olmadığı için ben koyamamıştım.. özenmiştim seninkine bakıp bakıp sevicemmmm
hayır canım olurmu oyle sey...en yakınımda gordugum komsum 5 aylık hamıleyken hıııııc gobegı yoktu 6. aydan sonra hamıle oldugu anlasılmaya baslandı 20 gune kadarda dogurcak masallah hıc bı sorun yokkizlar benim gobikte dumduz yaa acaba bebis gelismiomu die endiseleniyorum
supper sadece yıkamak ıcın cıkarıyorumNasıl rahat mı cidden? bende alayım yaaa
ne demek cnm sen düşünüp yolladın ya bide bol bol dua et cnm:)
ayy ne gzl allah kabul etsin cnm dualarını herkesin dualarınıetmez miyim dün eyüp sultana ve beykoza yuşa hz. lerine gittik eşimle..
Bende alıcammmm :)))
allaha emanet cnm hiç endişelenmekislar ben 8 ay bekledim umidimi kestigim anda hamile kaldim o yuzden asiri takiyorum hala inanamiyorum hep bi sorun cikicak gibi geliyor.bu arada sutyenlere cok dikkat edin kizlar siki tutsun gece de cikarmayin sarkmalari onlemek icin.
ayyıldızınkını al..onden ılıklenıo super rahat ..ınternet sıtesınde var
Canım ben ordan sporcu mayoları almıştım baya tuzluydu, sutyeni ne kadara aldın?
31 tl ..esımın sırketın adresını verdım kargoyu o odedı :92:
ben cıkamamıstım ınternetten aldım magazada da aynı fıyattır
ısırcam yicem bn popolarını
Bende alıcammmm :)))
kislar ben 8 ay bekledim umidimi kestigim anda hamile kaldim o yuzden asiri takiyorum hala inanamiyorum hep bi sorun cikicak gibi geliyor.bu arada sutyenlere cok dikkat edin kizlar siki tutsun gece de cikarmayin sarkmalari onlemek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?