Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..
benim el parmaklarım acıyor kemikleri sızım sızım kırılmış gibi acıyor sizde de var mı öyle bir durum?
ayyy ben hasatalıktan alışverişimi yazmamışım
nuk first choice cam biberon aldım yedek kaucuk uc aldık
nuk emzik aldım
saklama kutusu ve emzik tutucu da aldım
nuk gögüs pedi aldım
bebeme sevi bebe küvet adım ama etiketleri zor çıktı beni deli etti:84:hatta bu kadar etikete ne gerek ver dedim-kalıntıları için iice yıkamak lazım
sevi bebe cok fonk.file aldım köpüklerin minnak parcaları dokuluyor bi yıkamalaı arıtmalıyım.
sevi bebe tırnak bakım seti aldım cantalı ama canta içindekiler yüzünden tam kapanmıyor. fırca kılları diş kaşıyıcısına carpıyor
sebamed şampuu-pişik kremi-bebe yağı aldık
sünger aldık. maşrapa aldık
dalin alt değiştirme örtüsü aldık
sonuç: hiç eksik kalmadııııı![]()
nuk emzik aldım
nuk gögüs pedi aldım
bebeme sevi bebe küvet adım ama etiketleri zor çıktı beni deli etti:84:hatta bu kadar etikete ne gerek ver dedim-kalıntıları için iice yıkamak lazım
sevi bebe cok fonk.file aldım köpüklerin minnak parcaları dokuluyor bi yıkamalaı arıtmalıyım.
sevi bebe tırnak bakım seti aldım cantalı ama canta içindekiler yüzünden tam kapanmıyor. fırca kılları diş kaşıyıcısına carpıyor
günaydınlar....
offffff artık hepten zorla kalkıp geliyorum işe uyumak istiyorum yaaa....
haftaya da gel dedi ama bilmiyorum ne etcem ben ya puffffffff..........
günadın koja göbükler...
benim doktorda 3 hft sonra cagırdı ama konferansa gitcekmiş...
4.haftada gidicem 36olunca![]()
nuk emzik aldım
nuk gögüs pedi aldım
günaydın kızlar..
benim el parmaklarım acıyor kemikleri sızım sızım kırılmış gibi acıyor sizde de var mı öyle bir durum?
elini yastık altına koymuş olabilir misin? ben hep yattığım yastık alçak gelmeye başladı. ben elimi yastık altına koyduğumu fark ettim...
Ya benimde gece sağ bileğimdeki kemik sızladı ilk defa![]()
komşu teyzoşun getirdiğinden ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuuumGünaydıınn
Komşu teyse bişey dağıtıyor kandil diye, erken uyandım zile basınca
Kandiliniz kutlu olsun ciciş anneler
Pes!
Gitme kesinlikle!
2 hafta sonra git sen :44:
Güle güle kullansın paşan
Ben biberonu dr browns aldım, emzikte karar veremiyorum ama nuk alıcam sanırım, bebekler nuk seviyormuş :44:
komşu teyzoşun getirdiğinden ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuuum
Kargolayalım
Ulaşana kadar kokar ama![]()
sağol canım...ohh ne güzel maşallah herşeyi almışsınız.....hayırlı olsun güle güle kullanın inş......
biter biter... :)Canım hepsini sağlıklı , iyi günlerde kullanın inşalllahh ...Bizim de bir bitse hayırlısıyla ..![]()
Günaydıınn
Komşu teyse bişey dağıtıyor kandil diye, erken uyandım zile basınca
Kandiliniz kutlu olsun ciciş anneler
Pes!
Gitme kesinlikle!
2 hafta sonra git sen :44:
Güle güle kullansın paşan
Ben biberonu dr browns aldım, emzikte karar veremiyorum ama nuk alıcam sanırım, bebekler nuk seviyormuş :44:
ben elimle destek yapınca kalkarken otururken feci acıyor parmaklarım geçen gece de sol bileğimde hissettim ama nasıl canım yandı
herkese günaydın:)
keramos tebrikler hayırlı olsun.ama ben bişeye takıldım şimdi senin ataman olunca eşinde gelebiliyo mu nası olcak?:44: