-----2010 KASIM hamişleri----

sanada kan tahlılı ıdrar tahlılı yapmıslardır heralde ılk doktora gıttıgınde canım ozaman 2 li yapar

İlk gitiğimde yapmıştı idrar ve kanı , 10 haftan doluo o zamn gel demişti , ikili testte 11.-14. haftada yapılıo sanırm , bakalım heyecanla bekliyorum ,umarım sağlıklı olur bebişlerimiz ....

ben en son 6+5 de gittim doktora bana bir buçuk ay sonra görüşürüz dedi..:))) aynı korkuları endişeleri bende yaşıyorum ocağın 21 ne gün alcam inş daha bana çok var çooook beklemek acayip canımı sıkıyor ama yapacak birşey....içimi rahatlatan kanamamın hiç olmaması herşeyin seyrinde ilerlemesi çok fazla takmamaya çalışıyorum hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum...:))) bebişlerimiz allaha emanet hayırlısını sağlıklısını versin rabbim..... bende şuan 8+4 ümm...:))) 3 gün ilerden gidiyorduk en son ona göre hesap ediyorum....

Son düzenleme:
sebebini araştırdınmı canım
ben baktım biraz gebeliğin son aylarında yaşanması normal
şimdiden niye belimiz ağrıyoki
sonuçta şuan artan bi ağırlık yok

canım rahim genişlediği için hem kasık ağrısı hemde bel ağrısına yol açabiliyormuş ben netten böyle buldum...:)) sıkıntı etme canımmm normal şeyler bunlar...

Bende 8 ocakda gideceğim. İkili test yapacak Belki cinsiyetini de görürüz dedi. Daha erken değil mi cinsiyeti için

arzum bende çin takvimine baktım benimde kız gözüküyor..Hayırlısı bakalım bende 2li test için yarın gideceğim.

benim doktor valla görürse erkenden söylüyormuş cinsiyeti orda hastalarla konuşurken bana 3 aylıkken söyledi erkek olacak dedi erkek bebeğim diyen oldu banada söylermi acaba görürse bu ay

olmuş olmuş bebeklerimiz aynı haftada

evett aynı haftadayız.
yalnız bende aşırı bel ağrısı var. bi kere evi süpürmeye kalktım belim tutuldu oda da 3 adım atamadım, abartmıyorum. ama sonra yattım akşama kadar akşam daha ii hissediyodum.benim gibi olan arkadaşlar da varmış. en azından yalnız değilim.

Evet 11.hafta cinsiyetinin ilk parçaları oluşmaya başladı, tecrübeli doktorlar anlıyormuş bu haftadan..Bakalım benim doktor doçent yarın gitcez bişi dicek mi:) Ama benim için tabi ki hepimiz için öenmli olan sağlıklı olmaları

Benim de 9.haftalarca kuyruk sokumu kemiğin ağrısından adım atarken bile zorlanıyodum, işyerinde nasıl oturacağımı şaşırıyodum ağrılardan.Çok şükür 2 haftadır hiç yok bel ağrılarım geçti..Sizin de geçecektir..

Gebeliklerinin 11-14 haftalarında olan 148 hastada bebeğin cinsiyeti görülmeye çalışılmış ve bunların 132 tanesinde bir tahminde bulunulabilmiştir. Ancak daha sonra yapılan takiplerde yapılan tahminlerin 106 hastada doğru olduğu geri kalanlarında ise yanılma söz konusu olduğu saptanmıştır. Bir başka deyişle cinsiyeti tahmin edilen bebeklerde yanılma oranı bu haftalar için %19.7′dir.

İlk trimesterda üç boyutlu ultrason ile incelenen 200 kadının bebeklerinde ise cinsiyet %85.3 oranında doğru olarak tahmin edilmiştir

eşim çok erkek istiyor kızımız var değişik olsun diyor bende kendim 2 kız kardeşim çok güzel bir şey kız olsun diyorum kız çocuklarını çok severim ama en en önemlisi sağlıklı olsun gerisi boşşş

Allah herkezin gnlüne göre versin... ben güzel minik bir kızım olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…