-----2010 KASIM hamişleri----

alla alaa ne değişik şeyler olabiliyoo

Canım hemen moralini bozma , kanama burda birkaç arkadaştada oldu ama sonunda kötü bişey olmadı , bi dr. una git bakalım, için ferah tut,umarım güzel haberlerle dönersin ....

Canım hemen moralini bozma , kanama burda birkaç arkadaştada oldu ama sonunda kötü bişey olmadı , bi dr. una git bakalım, için ferah tut,umarım güzel haberlerle dönersin ....
umarım bşy ypktur ama bu bnm 2. oluyo bi kee daha olmuştu tekrarlayınca korktum bnde duaarınızı bekliyorum...

gnydın kızlar hiç ii değiim dün akşam kanamam oldu yani kahweydi önce snr kırmızıya dönüştü çook korktum bgn 2 de dra gidicem allahıım nolur bşy olmasın

Canım içini ferah tut bişey olmaz bebişlerine. Bu haftalarda olabiliyor kanamalar. Sen ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi olur. Olumlu düşün. Bazılarında 9 ay bile kanama olabiliyormuş.

umarım bşy ypktur ama bu bnm 2. oluyo bi kee daha olmuştu tekrarlayınca korktum bnde duaarınızı bekliyorum...

günaydın naz, benimde bir hafta boyunca kahverengi lekelnmem oldu ben de endişelenmiştim ama dr. um herhangi bi sorun oluşturmadığını sölemişti. benim ağrım olmadı o biraz içimi ferahlamıştı ama dr. tamamen rahatlamamı sağladı.keseyi ve kalp atışlarını görünce ağlamıştım çünkü çok korkmuştum. sende içini ferah tut lütfen inş. sorun olmicak.şimdi bel ağrılarım var ama gün içinde bulantım yok. bu belirtilerden biri olmasa biri oluyo illa ki. bi de hafta hafta gebelik var nette oraya da bakıyo musun ben herhafta bakıyorum tavsiye ederim.

Canım içini ferah tut bişey olmaz bebişlerine. Bu haftalarda olabiliyor kanamalar. Sen ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi olur. Olumlu düşün. Bazılarında 9 ay bile kanama olabiliyormuş.
ewet cnm haklısın az kaldı ztn dr a bakalım ilh sağlıcaklıdırlaar

marım dediğiniz gibidir kıslar sze gzl hbrlerle gelirm ewet cnm bnde takip ediyorum netten hafta hafta

nazcım canım inş birşey olmayacaktır bebişlerine arada yokluyorlar seni böyle sanırım...:))
moralini bozma bebişlerimizi üzme bakim az kaldı hadi iyi haberlerle gelirsin inş....

nazcım canım inş birşey olmayacaktır bebişlerine arada yokluyorlar seni böyle sanırım...:))
moralini bozma bebişlerimizi üzme bakim az kaldı hadi iyi haberlerle gelirsin inş....
işlh dediğin gibidir cnmm sadece bni meraklandırsınlarda o olsun ya... akşama hbr werierim cnm

Merhaba arkadaşlar. 8+3 lük hamileyim ve grip oldum. Biraz tedirgin oldum açıkcası. Doktoru aradım sağlık ocağına git ilaç kullanabilirsin dedi. Tabi yazdığı ilaçları ona onaylatarak. 10 aralıkta gitmiştim kontrole kalp atışlarını duyduk bir ay sonra gel bebek büyüsün brz dedi. Ama bu 1 ay geçmek bilmiyor ya. Bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum. Bu aralar anne karnında kalp durması hikayeleri duydum çok endişelenmeye başladım ya. Çok şükür kanamam falan olmadı ama ilk aylarda merak ediyor insan.

Canım bende 4 haftalığımdan 8 haftalığıma kadar hergün nezle , grip vs. idim .Birkaç gündür rahatım . İlaç kullanmadım ama , zaten sürekli uyuduğum için yatarak geçirdim.Bende 20sinde gitmiştim kontrole banada ocağın 2. haftasında gel dedi , aynı korkuları bende yaşıyorum sanırım çoğu arkadaş yaşıyor , umarım şu ilk ayları geçiririz , testlerimiz olumlu çkar da birazcık rahatlarız....

canım ocagın 2. haftası ikili test içinmi doktorun cagırdı senınle gunlerımız aynı cunku benıde 13 ocakta cagırdı doktorum 2li test yapıcakmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…