-----2010 KASIM hamişleri----

Canım geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme, bol bol dinlen..

arzum sanırım bizim seninle aynı gidio sat 12 ekim senin??
bende 14 ocakta ikili teste gitcem her gün görmek istioomm ben nasıl dayanıcamm daha çoook var

zelicha cok geçmi,ş olsun canım canlar bacılar bakın şimdi doktorlar ne olursa olsun bizi hiiiç önemsemeden yuzumuze kötu bı sey olsa paaat diye soyleyıverıyolar o yuzden mimiklerınden bılmem nelerınden anlam uretıp durmayalım lütfen bak 9 ay geçmez böle kasım hamişlerın en kıdemlişi annesı olaraktan:) rıca edıyom pipiriklenip durmayalım yaa bu arada kıslar ben 9gun ust uste cevşenül kebirde tahmidiye duası var en azından ınternetten bulup okuyun düşük tehlikenız gecer allahın ıznıyle bu cook kuvvetli bi duadır tavsıye ederım ayrıca maddı manevı sıkıntılar içinde okunuyor bu dua 9 yada 11 gun ust uste okumak lazım okuyamazsanızda netten dınleyın cok uzun değil artık hamişsek ve doktor kontrolumuz duzenli ise artık yapacagımız allaha tevekkul edıp dualarla ona sıgınmak allah hepimizin yardımcısı olsun canlar allaha emnate olun haa bu arad merak edenlere 2li testımız yaptırdık kan verdık sonra ultrasonda bebişimi gordum oynuyordu yavrum benimm sonra dopler ultrasonda kalp atışınıda duydum kan testımızın sonucu da yarın cıkcak inşallah darısı size

Amin Amin Amiiin , günler geçmiyor , bizde artık testlerimiz yaptırmak istiyoruz , bebğimiz büyüsün biraz daha net görelim istiyoruz , inşallah çabuk geçer ....

geçmiş olsun zelicka artık herşey bebeklerimiz için istirahatına dikkkat ett bol bol dinlen dua et ve ii şeyler düşün....allah hepimizin bebişlerini korusun...

zelicka geçmiş olsun... durumun beni öyle çok etkilediki. inş. sende bebeğin de sağlıklı olursunuz 9 ay boyunca...

En kıdemli annemiz teşekkürler :)

kızlaar bn tam 9 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum hesaplayamadım ekimde kalmışsam oğlum kasımda kalmışsam kızım olacakmıştaa

canım merhaba
sen ekimde hamile kalmış oluyorsun çünkü her zaman sat önemli
neden biz adetimiz geçince hamile kaldığımızı anlayınca 4 haftalık oluveriyoruz hemen o zaman 2 haftalık olması lazım ama uzman tv de dinlemiştim sona det tarihinden itibaren sayılıyormuş doktorumda öyle söylemişti
hayırlısı olsun bakalım topiğimizde prens mi çok prenses mi çok olacak..

ZELİCKA üzüldüm çok okurken ve kahroldum önce bebeğini kaybettiğini düşündüm
allah yaşatmasın neyse ki şu anda iyisiniz sen elinden geleni yap dinlen
ve evladını allaha emanet et inşallah birşeycik olmadan doğacak annesi..

Rahatsızlık geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun, herşeyden önce Allah'a emanet edin ve hayırlısını dileyin, olumlu düşünün , bol bol dualarla manevi olarak güçlendirin kendinizi...Bu dönemde moral ve huzur çok önemli bunu da inanın kendimiz yapabiliriz, Bütün annelere sağlıklı günler...

günaydın hamişler nasılsınız bakalım sizi sormadım bebekleri sordum
kıskanmayın artık öyle
gnydın kızlar hiç ii değiim dün akşam kanamam oldu yani kahweydi önce snr kırmızıya dönüştü çook korktum bgn 2 de dra gidicem allahıım nolur bşy olmasın

yaa gönül senin ilk kese görünümün çift değilmiydi hatta avatarına koymuştun resmini ikizim olcak demişt,n noldu snr yoksa bn seni karıştırdımmı

evet canım doğru hatırlıyorsun kesem yuvarlak değil elips gibiymiş o yüzden ultrasonda yandan bakınca çift gibi görünmüş. o gün doktor söylemişti bir hafta sonra gittiğimde tek kese olduğu anlaşıldı hatta diğer doktorları felan çağırdı doktorum ilginç vaka var diye
bir ara bebek ve yolk ayrı ayrı keselerde görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…