• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ya arkadaşlar benim kızımda dündür kakasını yapmıyoo ıkınıyo ağlıyo sancısı var belli zeytn yağı içirdik bi çay kaşığı sabahtan hala yapmadı rahat uykuda uyuyomuyo hep huzursuz sizin bi öneriniz varmı

Cnm doktoruna danış...

Zeytinyağı bebeğe henüz iyi gelmeyebilir, daha çok minicikler...

Peki doyuyor mu ?

Ben bu süt işinden bişey anlamadım...

Bebeğim sabah öğle ve öğleden sonra gayet güzel emiyor, ama akşamları kuduruyor... sanki çok açmış gibi ağlıyor, doktor böle durumlarda mama verin dedi... mama veriyorum sakinleşiyor, akşama doğru sütüm mü azalıyor nedir, bir de kötü bir alışkanlığımız oldu, hep kucakta ve memede uyumak istiyor, memede uyumak isterken olan sütü çekiyor, ya ağzından döküyor, ya da fazlasını kusuyor, ve emme refleksi yüzünden hep ağzında meme olsun istiyor, yalancı meme veriyorum, hemen fırlatıp atıyor...

Bizde de aynı durum var.Akşamları bişey oluyor.Rezene veriyorum ben azıcık.Bağırsakları alışmaya çalıştığı için
oluyormuş.Kızarıyor-bozarıyor.Eşim sağolsun göğsüne yatırıp sakinleştiriyor çoğu zaman ben de nefes alıyorum.Yoksa memebank çalışsın :)) Yalancı meme almıyor. Deli gibi emip sonra da kusuyor..Üstünü değişirken tekrar uyanıyor..Sarıyoruz başa..:53:

Bizde de aynı durum var.Akşamları bişey oluyor.Rezene veriyorum ben azıcık.Bağırsakları alışmaya çalıştığı için
oluyormuş.Kızarıyor-bozarıyor.Eşim sağolsun göğsüne yatırıp sakinleştiriyor çoğu zaman ben de nefes alıyorum.Yoksa memebank çalışsın :)) Yalancı meme almıyor. Deli gibi emip sonra da kusuyor..Üstünü değişirken tekrar uyanıyor..Sarıyoruz başa..:53:

Valla akşamları akla karayı seçiyorum, eşim bi yandan ben bi yandan uyusun sakinleşsin diye şaklaban oluyoruz resmen...

Ama doymuyorda çok ağlıyor, mamayı verince sakinleşiyor benim ki...

Gem sen sütünün fazlasını sağmıyo muydun? niye şevkoya mama vericen ki????
ben 3 gun sagdım stokladım canım onlarıda erıttık sarılık olmasın muhabbetıne her saat emzırınce stoklıcak sut kalmadı..sımdı sag gogsum sorunlu emzıremezsem eger tedbır lsun dıye srdum mamayı
Benim de karşımda var bi örnek :)) Abartmıyorum gerçekten,merak etme ;)
Ben baya kilo verdim. Kızım böyle emmeye devam ederse (aç maymun)
beni eritecek.Doymak bilmiyor.Acıkınca gözü dönüyor resmen.

Kusma işini ne yapıyorsunuz..Ne yapsam olmuyor omzu hep kusmuk oluyor.Sürekli üst değişiyorum.Sizde ne durumda
kusmuklar?
maallah sutun bol olsunda emsın kuzucuk

bızımkı hıc kusmadı masallah ..reflusune baktırdınızmı
ya arkadaşlar benim kızımda dündür kakasını yapmıyoo ıkınıyo ağlıyo sancısı var belli zeytn yağı içirdik bi çay kaşığı sabahtan hala yapmadı rahat uykuda uyuyomuyo hep huzursuz sizin bi öneriniz varmı

5 gun kaka yapamayan bebısler oldu normalmıs ama druna danıs muhakkak benım hıc bılgım yok canım

ben 3 gun sagdım stokladım canım onlarıda erıttık sarılık olmasın muhabbetıne her saat emzırınce stoklıcak sut kalmadı..sımdı sag gogsum sorunlu emzıremezsem eger tedbır lsun dıye srdum mamayı

Anladım cnm...

Allah'a şükür benim göğüste sorun yokta, akşamları nedense azlıyor sanki...

125 cc çıkmıyor, ya da bebeğim çok emiyor, çünkü uyanık olduğu sürede hep memede olmak istiyor... mama verip sağdığımda normal süt oranı geliyor.. anlamadım ben bu işten bişey.. kuduruyor resmen akşamları...

Kızlar sezeryan izleriniz ne durumda? Ne kadar sürede normale döneceğiz acaba? Benim bazen yataktan kalkarken ağrı yapıyo.Ama şişliği indi gibi.
benim şiş hala bazen de dönerken ağrıyo
Valla akşamları akla karayı seçiyorum, eşim bi yandan ben bi yandan uyusun sakinleşsin diye şaklaban oluyoruz resmen...

Ama doymuyorda çok ağlıyor, mamayı verince sakinleşiyor benim ki...

ama senin sütün vardııııı

aslında sütüm iyi ama akşamları 60cc lik mama veriyorum acaba omu yaptı diyorum doktora gittik fitil verdi akşam kullanırsın dedi akşamı bekliyorum bakim

maş... cnm amin sağol

nekadar kinci bir insanmışsın sen tebrik ederim senii

topiklerde sohbet edip etmememde seni neden ilgilendiriyo anlamışd değilim

buraya hayırlı olsun demeye geldim ortalığı karıştırmaya değil ama arkamdan manevralar çeviren sen i TEBRİK EDİYORUM

;)

amin CANIMCIM sağolasın

amin gemcim

sana sadece gülüyorum .. :1:

ve aysegulcınde bebegını kucagına alır :69:

3890 grlık Melısımız annesının kollarında.bahtın guzel olsun kuzucuk

Kızlar merhaba...
Maalesef normal doğumu çok istememe rağmen olmadı. Suni sancı verildi 6 saatlik sancı sonunda açılma durdu ve sezaryene alındım :5:
Çok zor geçti o süreç ama sonunda hayırlısıyla oğlumu kucağıma aldım. 20 Ağustos u 21 ine bağlayan gece 01.55 te 3.870 kg olarak dünyaya geldi.
Doktorumun cerrahlığı çok iyi olduğu için 1 gece kaldım hastanede çok zorlanmadım. Sadece kaburgalarımdaki ağrı beni çok zorluyor oda nazar boncuğumuz olsun...
Şuanlık herşey yolunda. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir biçimde evladına kavuşmayı nasip etsin.
Oğlumu gördüm göreli aslında şu dünyada kimseyi sevmediğimi anladım annelik bambaşka birşeymiş... Onu gördüğümden beri duyuyorum,görüyorum,hissediyorum,nefes alıyorum...
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

Kızlar merhaba...
Maalesef normal doğumu çok istememe rağmen olmadı. Suni sancı verildi 6 saatlik sancı sonunda açılma durdu ve sezaryene alındım :5:
Çok zor geçti o süreç ama sonunda hayırlısıyla oğlumu kucağıma aldım. 20 Ağustos u 21 ine bağlayan gece 01.55 te 3.870 kg olarak dünyaya geldi.
Doktorumun cerrahlığı çok iyi olduğu için 1 gece kaldım hastanede çok zorlanmadım. Sadece kaburgalarımdaki ağrı beni çok zorluyor oda nazar boncuğumuz olsun...
Şuanlık herşey yolunda. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bir biçimde evladına kavuşmayı nasip etsin.
Oğlumu gördüm göreli aslında şu dünyada kimseyi sevmediğimi anladım annelik bambaşka birşeymiş... Onu gördüğümden beri duyuyorum,görüyorum,hissediyorum,nefes alıyorum...

hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün... inşallah iyi bir evlat olur. çok geçmiş olsn.

Kızlar merhaba...

aramıza hoşgeldinn..
:16:taze anne.
bahtı açık sağlığı yerinde ve hayırlı evlat olsun inşallah

Ben bu süt işinden bişey anlamadım...

Bebeğim sabah öğle ve öğleden sonra gayet güzel emiyor, ama akşamları kuduruyor... sanki çok açmış gibi ağlıyor, doktor böle durumlarda mama verin dedi... mama veriyorum sakinleşiyor, akşama doğru sütüm mü azalıyor nedir, bir de kötü bir alışkanlığımız oldu, hep kucakta ve memede uyumak istiyor, memede uyumak isterken olan sütü çekiyor, ya ağzından döküyor, ya da fazlasını kusuyor, ve emme refleksi yüzünden hep ağzında meme olsun istiyor, yalancı meme veriyorum, hemen fırlatıp atıyor...

bir an bunları ben mi yazdım diye düşündüm...

Kızlar merhaba...

Gözün aydın canım, sağlıcakla büyüt bebişini :16::16:

Kızlar merhaba...

Benimde olmadı ya normal :(( Hayırlısı buymuş :)) Senin günün dolmuş muydu?
Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin.Gözününüzaydın..:nazar::nazar:

yazılarıma noluyo böyle 3 defa gelmiş yazdıklarım,bir tanesinide yazdığımı göremediğim için tekrardan yazmıştım oda farklı gelmiş,sayfa benim yazılarımla dolmuşş::97:

kızlar ben çok üzgünüm ve sizlere soruyorum yardımlarınızı bekliyorum,oğlum sarılıktan dolayı 9 günlükken yoğun bakımda 2 gün kalmıştı 12 değerine düşünce çıkarttılar hastaneden,1 hafta sonra kontrole götürdüğümüzde 14 e çıkmış değeri,10 gün geçip bugün tekrardan kontrole götürdük 16 ya çıkmış değeri ve bugün 26 günlüğüz,nasıl geçicek bu sarılık kıslar yaa çok çektik bu sarılıktan,sizler oldunuzmu sarılık ve nasıl atlattınız,çok korkuyorum dahada yükselicek diye,acaba takrardan yatırırlarmıki yoğun bakıma ,sürekli emziriyorum nasıl geçmez anlamıyorum yani çok sıkıntılı ve çok üzgünümm:85::85::85:

Canim bizi 15 ile aldi 18 e yukselmisti biz kendimiz isik verdik sonra 15 e en son 12 ye dusmustu ama hala gozleri sari pazartesi tekrar doktora goturmeyi dusunuyorum belli bir sure gecmezse kanini degisiyorlarmis diye duydum bugun 18 gunluk olduk ins gecer sariliklari

Doğum anımıda anlatayım :) cuma sezeryan olacağımız belliydi :) sabah 8 de gelin dediler gittik lavman yapıldı ve hadi bakalım gülçin dediler :) içimdeki korku ameliyathaneye girene kadar olur sanıyrdum ameliyathanede beni bekleyeen 15ten fazla kişiyi görünce daha bi korktum :) beni oyalayn bi çok insan elimi kolumu okşayan sorular soran :) nicde insanlar vardı minnacık odada :) doktruma bi kez daha minnet borçluyum her zsamnaki gibi güven verdi bana :) neyse epidural yapılırken az mızırdandım :) netice yavaştan uyuştuk :D ben ne yaptığını hep anladım makasla keserken çekerken çıkarırken eş çıkarken :D herşeyi tek tek hatırlıyrum :) sonunda melisimin ağlama sesini duydum ağlamaya başladım :D doktor hemen kaldırdı al bakkk dedii :D ay çok çirkin dedim :D bi adam fotolarımızı çekti kızımla :) sora yenidoğan doktoru gelip bebeğinizz çok sağlıklı şimdi onu ailenizin yanına göndericez dedi :) sorasını hatırlamıyorum hemoglobinim 8.1 e düşmüş bayılmışım :) ben uyudum sanıyordum :D çok talı bi uyku çektim diyordum hatta :D oda geçti yürümem gerektiğini sölediler :) kalktım uzun bi koridor boyu yürüdüm :) dönüşte başım dönüyo dedim ve kocamla hemşirenin kolları arasında bayılmışım :) oksijenler serumlar iğneler derken :D iyileştim şimdi kızım ve ağrılarım var :) :93:

Back