How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

mehtap cok güzelmiş hikayen...
mutlu son olunca her acı unutuluyor:emir_bebek:
aynen öyle! göğüs yaralarım da geçsin hepsini unutulacak Allahın izniyle.
canım bebeğini tam haftasındamı dünyaya getirdin..

evet haftasında dünyaya getirdim. haftası olmasın rağmen halen rahmim de düşmemişti üstelik. doktor zaten normal doğum zor görünüyor ağır işler yap deyip duruyordu bana. annemde ha bire evleri spürtüyordu hızlı hızlı.

Gem canim hayirli haberlerle gel ins fazla bekletme bizi

Pur biz bu gidisle doguramayacagiz bu topigi biz kapatacaz sanirim

Mehtapcim aglaya aglaya okudum ne kadar icten duygulu anlattin darisi basimiza ins

Gem canim hayirli haberlerle gel ins fazla bekletme bizi

Pur biz bu gidisle doguramayacagiz bu topigi biz kapatacaz sanirim

Mehtapcim aglaya aglaya okudum ne kadar icten duygulu anlattin darisi basimiza ins

Bana da normal yolla doğuramıcaz gibi gelio :50::50:

Herkesler dogurdu bebisleriyle ugrasiyor burasi biz doguramayanlara kaldi faceden doguranlarin bebislerine bakip bakip onlari seviom yaa bizimki kiskanirda gelir belki :)))))))

bakalim yarin doktor ne dicek

Pur sende devlete gidiyordun dimi

Herkese merhabalar,

Uzun zamandır sadece uzaktan takip etmeye çalışıyordum..Ara ara da uzak kaldım.. herşey çok güzel giderken sol kalçamda başlayan ve tüm bacağımı saran bir ağrıyüzünden evde yatak istirahatindeydim..
Ne kadar güzel ki çoğunuzun bebeklerini kucaklarınıza almışsınız allahım almayanlara da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh...

Çok şükür buhaftaki kontrollümüze göre bizde de herşey güzel gidiyor(ağrılarıma rağmen) oğlumun boyu 50 cm kilosu da 3260 olmuş ve bizede doktor teysemiz sezeryan için gün verdi 12.08.2011 sabah 7.30 hastaneye yatıcaz..

Burdaki tüm paylaşımlarınız ,destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.. Hernekadar zaman zaman sessiz ve uzak kalsamda :) hep kalbim sizlerle birlikteydi..

Rabbim sağlıkla inşallah kucağıma alıp koklamayı bana ve sabırla bekleyen anne adaylarına nasip etsin inşallahh..Dualarınızı eksik etmeyin..Hakklarınızı helal edin..

Bebek siyatik sinirlerine baskı yapıyordur ben o ağrıyı 15 gün boyunca çektim adım atamıyordum ayağa kalkınca dizim kırılacak zannediyordum. Allah'a şükürler olsun ki birkaç gündür çok rahatım arada sızlasa da yürüyebiliyorum enazından işlerimi görüyorum.
Doktorum tek çarenin sıcak su ve masaj olduğunu söyledi ki faydasını azda olsa görüyorsun tavsiye ederim.
Rabbim bizlere de yavrularımıza kavuşabilmeyi nasip etsin inş. Allah yavrunu sizlere bağışlasın inşallah herşey çok güzel olur...

Herkesler dogurdu bebisleriyle ugrasiyor burasi biz doguramayanlara kaldi faceden doguranlarin bebislerine bakip bakip onlari seviom yaa bizimki kiskanirda gelir belki :)))))))

bakalim yarin doktor ne dicek

Pur sende devlete gidiyordun dimi

Evet canım, devlet hastanesine gidiyorum ben de..

Dr um p.tesi son beklicez, salı gel bakalım, karar verelim dedi. Yatırır muhtemelen..

Ben Geldim...Maalesef sarılık düşmemiş,bugün fototerapi yapılıyor kızıma :( ilk 12 saati atlattık,inşallah düşmüştür de
taburcu oluruz...yoksa 24 saat yapılıyo :59::59:

allah dermansız dert..çözümsüz hastalık vermesin hiç kimseye,
amin!

Gem cim doğum hikayem şöyle;
2 ağustos ta muayene için gittim.Doktorum çatı muayenesi yaptı,4-5 cm. açılma varmış,herşey normal..Bebek yola girmiş.Yarın sabah gel dedi. 3 ağustos sabahı gittik.Açılma 5 cm. de kalmış. Biraz sancım vardı,biraz da suni sancı verildi.
saat 10:30 gibi sancılarım düzenli geldi.Doğumhaneye alındım.Herşey normal,10 cm. açıldı,sancılarım çok güzel,ön suyumu açtılar.(bebeğin kafası ile rahim ağzında kalan kısımmış sanırım) ıkınmaya başladım.Fakat kızım gelmedi ,baş aşağı indi ama yumuşak doku dan geçemedi.Vücudu yukarda kaldı,kordon da izin vermemiş.Velhasıl o kadar sancı-ıkınma,çaba..en son ikinci bir doktorla daha denendi ve ben yalvarmaya başladım,çünkü gücüm kalmadı,sadece ebe karnıma bastırıyordu,ben hiçbişey yapamıyordum.Netice: 14:30..Sezeryan...Şükrediyorum ikimizde sağlıklıyız..
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...Ben hem normal doğumu hem sezeryanı yaşadım :)

canım biraz geç oldu ama umarım atlatmışsınızdır sarılığı oğluşun da sarılık olmuştu onu yoğun bakımda fototerapi verdiler beni de hastaneye almamışlardı sanırım sende bebişle beraber hastanede kaldın o daha iyi olmuştur moralmen çöküyorsun mutlaka

hem normal hem de sezeryanı yaşamışsın geçmiş olsun canım atlattın artık

gem cim senin de yarın güzel haberlerini alırız inşallah darısı pur teyzemzle tukuaz teyzemizde var mı başka aklıma gelmiyo şimdi nerdeyse çoğumuz bebişlere kavuştuk darısı diğer anne adaylarımıza
bizim sıkıntımız gaz ne yapacağız bilmiorm süt olsun diye yediklerim gaz yapıyor ufaklık gazdan çatlıyor ne yapacaz bilmiyorum rezene çayı metsl vs kullandık pek işe yaramadı yarın muskat alıp onu da deneyeceğiz:) bakalım o işe yarayacak mı

canım biraz geç oldu ama umarım atlatmışsınızdır sarılığı oğluşun da sarılık olmuştu onu yoğun bakımda fototerapi verdiler beni de hastaneye almamışlardı sanırım sende bebişle beraber hastanede kaldın o daha iyi olmuştur moralmen çöküyorsun mutlaka

gem cim senin de yarın güzel haberlerini alırız inşallah darısı pur teyzemzle tukuaz teyzemizde var mı başka aklıma gelmiyo şimdi nerdeyse çoğumuz bebişlere kavuştuk darısı diğer anne adaylarımıza
bizim sıkıntımız gaz ne yapacağız bilmiorm süt olsun diye yediklerim gaz yapıyor ufaklık gazdan çatlıyor ne yapacaz bilmiyorum rezene çayı metsl vs kullandık pek işe yaramadı yarın muskat alıp onu da deneyeceğiz:) bakalım o işe yarayacak mı

kuzenimin tabanlarına ve göbeğine elma yağı sürerdi halam.aktara bir sorsanız?

Nerelerdeydin sen yaa :19:

Hadi hayırlı haberlerle dön inş..

sorma canm son 1 ayda başımıza gelmeyen kalmadı ama çok şükür şuan iyiyiz,kızıma hep zayıf dediler drlar hatta dogumdan 1 gün önce en fazla 2900 demişlerdi ama 3400 gr 51 cm oldu kızım.ismide ben melek olsun istemiştim ama babası elif demiş bende itiraz etmedim ama melek çok yakışmıştı kızıma hem benimde içime çok sinmişti ama olsun bakalım

sorma canm son 1 ayda başımıza gelmeyen kalmadı ama çok şükür şuan iyiyiz,kızıma hep zayıf dediler drlar hatta dogumdan 1 gün önce en fazla 2900 demişlerdi ama 3400 gr 51 cm oldu kızım.ismide ben melek olsun istemiştim ama babası elif demiş bende itiraz etmedim ama melek çok yakışmıştı kızıma hem benimde içime çok sinmişti ama olsun bakalım

İyi olmanıza sevindim :16::16:

Ayy maşallah, dombik dombiktir şimdi meleğin ne güzel :69::69:
Adıyla yaşasın canım :nazar::55:

Sağol canım,şimdilik atlattık gibi..En son 11.7 idi.Yarın devlete götürüp baktırcam,özele para yetişmiyo vala :(
Senin oğluşun kaç çıktı bilirubin i ki yoğun bakıma aldılar?
Ayy canım Allah kolaylık versin ikinize de..Ben de gazda sıkıntı yaşamıştım da maşallah kızım pırt pırt çıkarıyo..

bizde bugün sağlık ocağına gitttik. 3.900 gr olmuşuz. orda bir bebek daha vardı topuğundan kan alınırken yıktı ortalığı benim uslu oğlum azcık ağladı. abartmaya ne lüzum var değil mi, erkek adamız şurada?

Evet canım, devlet hastanesine gidiyorum ben de..

Dr um p.tesi son beklicez, salı gel bakalım, karar verelim dedi. Yatırır muhtemelen..

aynı gün dogurcaz desene sen suna bende bugün gittim sancı çıkmadı ama bugun hareketleri azaldı oğlumun yarın sabah gel suni sancı verecez dedi üç buçuğum suan pufffffff

çok korkuyorum dua edin kızlar

bizde bugün sağlık ocağına gitttik. 3.900 gr olmuşuz. orda bir bebek daha vardı topuğundan kan alınırken yıktı ortalığı benim uslu oğlum azcık ağladı. abartmaya ne lüzum var değil mi, erkek adamız şurada?

Maşallah oğluşuna tosun olmuş iyice :nazar::55:

aynı gün dogurcaz desene sen suna bende bugün gittim sancı çıkmadı ama bugun hareketleri azaldı oğlumun yarın sabah gel suni sancı verecez dedi üç buçuğum suan pufffffff

Bende de ne kasılma ne sancı hiç bi halt yok :50:

Neyden korkuyorsun ki canım, suni şu saçma bekleyişten daha kötü olamaz :37::37:

Herkesler iyi mi?
Keramos cum bebeğin memelerini mi ovmayın dedi doktor?

evet canım. çocuk doktorumuz sakınnnn :20:ovmayın dediii

canım hakkınızda hayırlısı olsun... Allah bir avazda kurtarsın...hemen bebene kavuşasın inşallah!!!

kuzenimin tabanlarına ve göbeğine elma yağı sürerdi halam.aktara bir sorsanız?
sedacım elma yağı ve hatta gülmeyin göbeğine rakı bilem sürdük güya iyi geliyormuş olmayınca olmuyo:(

maşallah gülseren kızın ne güzel 3400 doğmuş doğum hikayen nasıldı zor oldu mu? teyzem gelecek diyodun doğumda yanında o mu vardı neyse birden kendimi çok meraklı gördüm:26:
Sağol canım,şimdilik atlattık gibi..En son 11.7 idi.Yarın devlete götürüp baktırcam,özele para yetişmiyo vala :(
Senin oğluşun kaç çıktı bilirubin i ki yoğun bakıma aldılar?
Ayy canım Allah kolaylık versin ikinize de..Ben de gazda sıkıntı yaşamıştım da maşallah kızım pırt pırt çıkarıyo..
canım 19 çıkmıştı bizim oo yüzden 24 saat fototerapi vermöişlerdi 15 e düşünce de çıkarmışlardı dr daha sonra götürdüğümüzde tekrar kan almayalım ağlatmayalım bebeği gececek ama biraz uzun sürecek demişti kilosu da doğum kilosunu geçince bi daha kan almadılar,

gem teyzemizde doğum yapmış darısı pur ve turkuazm teyzelerimizde hadi bakalım hayılrısı olsun

bizim bebek görme misafirlerimiz(çok yakın olmadıklarımız) yeni gelmeye başladılar şimdiye kadar sezeryandı dinlenmelisin diyorlardı bugun misafir vardı yarın gene var öğle ayrı akşam ayrı bakalım ne kadar devam edecek

Maşallah oğluşuna tosun olmuş iyice :nazar::5

Bende de ne kasılma ne sancı hiç bi halt yok :50:

Neyden korkuyorsun ki canım, suni şu saçma bekleyişten daha kötü olamaz :37::37:

bende de hic birsey yok suni sanci cok kotuymus diyorlar korkuyorum iste sende habersiz birakma bizi yarina tamam mi

bende de hic birsey yok suni sanci cok kotuymus diyorlar korkuyorum iste sende habersiz birakma bizi yarina tamam mi

Bünyeden bünyeye değişiyormuş o.
Zaten doğum sancısı çekeceksen sunide de çekiyormuşsun..
Bakalım görcez yarın :44: Allah yardımcımız olsun ne diyelim :26:

Sen de habersiz bırakma :3:

tekrar nezaman burada yazıyor olurum bılemıyorum, oyuzden sımdıden hepınıze bugune kadar yanımda olup destek oldugunuz ıcın cok tesekkur edıyorum...

Allah ım ızın verırse yarın bu saatlerde bende anne olacagım:69: aılem,esım nekadar yanımda destekse sızlerde oyleydınız cogu zaman onlar yokken sız vardınız..Hepınızı coooooook sevıyorum ıyıkı varsınız..

Anne olanlar yavrularınızıda sızıde cok opuyorum,hala bekleyenler dualarım sızınle Allah yardımcınız olsun :49::49:

8.8.11 tarıhınde saat 12 de Gem anne olmak uzere amelıyathaneye gıder :80:

ınsallaah guzel haberlerle gelırız,hakkınızı helal edın :58:

:69: canım teysem , güzel teysem has teysem :70::70::70: en çok beni sevdiğini biliyom :78: bende seni çok seviyommm :89::89:

en kısa zamanda görüşürüz inş. bn doğuramadım ama önemli olan halen pur teysemde doğurmadı :86::86::86::86:

sen burada yokken ben pur teysemle uğraşcam :65: lütfen çabuk gelllllllllll :81:

Back