How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bir kucağımda oğlum cuk cuk emiyor, bir yandan da buraya bakmaya çalışıyorum :))))

15 günlük olduk teyseleri :))))

O zamanlar büyücü olduunu bilmiodum :60::60:

Sabahtan beri büssürü kişi aradı. Rüyalarına girmişim :9::9:
:23::23:

hayırlısı canım bellımı olur ce eeee der belkı Berencık :49:
anıden gıdersen bı caldır barı benı :3:
Mavibahar da kavuşmuştur yavrucukuna :69::69::69:
:69::69::69::69:ebet yaaa
bir kucağımda oğlum cuk cuk emiyor, bir yandan da buraya bakmaya çalışıyorum :))))

15 günlük olduk teyseleri :))))
eneemmm kocama olmussunuz artıkkkkkk:69:

pur topıcte 1007 tane begenı var bu da ısaret olabılırmııııı :52::52::52:

1+0+0+7= 8 agustooooosssssssssss :60::60::60::60:

ben geldim,hiç sancım yok,açılmam yeni başlamış ama yarın 7.30 servise gel açılmam artmışsa seni doğurttalım dedi,hiçbişey anlamadım valla:26:

ben geldim,hiç sancım yok,açılmam yeni başlamış ama yarın 7.30 servise gel açılmam artmışsa seni doğurttalım dedi,hiçbişey anlamadım valla:26:

:44:nısan geldıgının ertesı gunu oluyo genelde dogum..acılman artarsa sunu sancı verıcek sanırım:18::18:

$DSCF8840.jpg huhuu :69:

Bisde yarın taammm 1 aylık oluyorus teyseler zaman su gibi akıp geçiyo dimi siz hala oturun doğurmayın emi :66: Emin olun hamile olmak gibisi yokmuş tabi bebeişi kucağa alınca o bambaşka bi duygu ama eski uykularımı geri istiyorum ben yaa meğer hamileyken sıcaktan fazla yatamasamda çok özlüyorum o günleri:60:
He bu arada 2 hafta sonra 40 mız çıkıyo ve o zamanda babamıs izine çıkıyo ve tatile kırk uçurmaya gidiyoruz bi kaçgünlüğüne büyük oğlumuz biraz deniz yüzü görsün babasıyla doya doya seneyede minik oğlumla ben girerim :66:

Back