How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

benım dr da ınatla agrın olursa alırız bebegı dıdı agrı ne sancıyı gectımde ıkısınıde bılmıyorum :78:

selınanın bebık 3600 dogmus masallaaahhh kuzuya...:nazar::nazar::nazar:

usg yanılmadı demekkı :46:

aldıgım sterılızatorden hersey ıslak cıkınca must. hızmtlerıne yazmıstım gelen cvp asagıda :111:

Weewell ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sterilizatörler işlem bittikten sonra içindeki ürünleri ıslak olarak çıkarmaktadır.Kurutma özelliği maaselef yoktur.Kurutma bir özelliktir.Bu özelliğe sahip ürün weewell’de 1 ay sonra satışa çıkacaktır.

$DSC00005 (Large).JPG $DSC00013 (Large).JPG $DSC00012 (Large).JPG $DSC00011 (Large).JPG $DSC00010 (Large).JPG $DSC00009 (Large).JPG $DSC00008 (Large).JPG $DSC00007 (Large).JPG $DSC00004 (Large).JPG $DSC00006 (Large).jpg $DSC00014 (Large).JPG

teyzecıkler nasıl olmusssssss

Yaaa gem ben bugun senin koca kafayi gorcem diye bekliyordum yaaaa olmadi simdi neyse guzel tarih secmissin hayirlisiyla bi sorun cikmadan gelir sevko

mavibahar gecmis olsun canim ne guzel kavusuyorsun yavruna sende

Bende bugunde tik yok yarin erkenden doktora gidip nstye giricem bakalim nolcak ne bitcek karnim asagiya coktu hepten ama gelen giden yoktur

gulcincim sen fazla sıkma kendini istesende bize yetisemezsin :))))))

merhaba hanımlar..

01.08.2011 tarihi itibari ile göktuğ bera doğdu.bende sezercik olanlardanım.ayrıntıları daha ii olunca sizlere yazacağım.şimdilik feci şekilde göğüs ucu yaraları ile uğraşıyorum.kendine çok ii gelen bir öneride bulunacak olan varmı???

yapmaaaa dınllennn son gunun..tv ısle kıtap okuuuuu yorulma
ben senin yazdığını görmedim canım
ve bisssürü iş yaptım
belki sezaryana gerek kalmaz dedim ama nafile
yani kızlar iş yapmakla çocuk doğurulmuyomuş:33:
yaa çok heycanlyım
son kontrolllerimi yapmam lazım

Back