ben ne kadar normal istesemde doktorum .sezeryandan yana. konak kadın doğumda olacak. bu c.tesi kontrol var tarihi şimdi netleştirmese de 36. haftadan sonra belirler diye düşünüyorum. sezeryan tarihi kısmetse ağustosun ilk haftası ama kendi doktorum da ağustos başı izne ayrılcak büyük ihtimal giremez doğuma başka doktorlara kaldım. beni doğurtun sonra çıkın dedim ama belli olmaz günler biraz daha geçsin bakalım
amanın kalmadı bısıııııı ..haber ver yarınKızlar buldum yine sizi :)) Benim yarın doktor tarihimizi belirliyor,tahminen 7 Temmuz gibi geliyor oğluşum :) Size tecrübelerimi aktarırım artık..Herkes kendine iyi baksın
sen deneyımlısın bıde bızı dusunsene canım :18:slm hanımlar,ne güzel herkezin günü yaklaşıyo artık çok heyecanlanlanıyorum bende,doğumuma 4hafta kaldı hakkımızd hayırlısı inş.
o yusden facede eklesıyoruz dıleyenlerle..bız haber vercek durumda olamazsak bıle bı yakınımız en azından tebrık msjı yazarda ogrenırız dogum oldumu nolduhadi hayırlısı bakalım!!! herkesle beraber bende doğurcam... hastane kapısında bekleyen yakınlar gibi olduk...
sezeryanlılarda normal doğum yapanlarda hemen nete girip haber veremez...
bizde çatlarız meraktan
huhayttt park yatağı akşama sipariş veriyoruzzzz
annemlede yarın alışverişe çıkıyoruz inş ...
bebek şekerleri , lohusa tacı , pjama falan halletcezzz...
istediğim dolap modelini çizdimonuda sipariş veririz yarın birgünnn...
dayımızda seyehatten hafta sonu döner odamızı boyar
ana kucağı beendim bi tane :76: kocişe gösteriyim beenirse onuda alırız internettenn
ne kaldı yahu coştum yne dalgalanıyorum beeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn :86::86::86:
amanın kalmadı bısıııııı ..haber ver yarın
sen deneyımlısın bıde bızı dusunsene canım :18:
o yusden facede eklesıyoruz dıleyenlerle..bız haber vercek durumda olamazsak bıle bı yakınımız en azından tebrık msjı yazarda ogrenırız dogum oldumu noldu
buarada bız facede grup yapamıyormuyuz yaa
az once sordugum soruya yıne kendım cvp vermek ıstıyorum
evet face de grup acabılıyormusum ve hemen harekete gecıyorum hohohohoho
face de grup fikrini çok beğendim...
eeee kim grup anası olcak ordaaa???
eski sayfaya girdim kimsecikler yoktuuuu herkes buraya doluşmuşşşşşş Yeni sayfada takılıcaz demekki bundan sonra
Bende cumartesı ıtıbarıylke işten çıkmtımmm. dün denize gittik yandım kızardım bi güzellll. şıp şıp da yüzüverdimmmmm
Bugünde evi temizledim ama çok yorucuydu
Birazdan da kociş gelir sofrayı hazırlanaya gıdıcem..
Şöyle bi geçmişe bakarım azcınık
YAŞASIN EVDE OLMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK...
eski sayfaya girdim kimsecikler yoktuuuu herkes buraya doluşmuşşşşşş Yeni sayfada takılıcaz demekki bundan sonra
Bende cumartesı ıtıbarıylke işten çıkmtımmm. dün denize gittik yandım kızardım bi güzellll. şıp şıp da yüzüverdimmmmm
kıslarrrrr, son halini eklerim diyodum ama son haline daha var, daha oyuncak ve stickerlar alacağım....
Avize halıyı oğlumuz aklı erince kendine beğendirelim dedi eşim ok dedim, çünkü içime sinen bişey bulamadım....
3 posta ütüden bir postasını bitirdim dün :81: Yerleştirdim bilemçok zevkliydi
Işte odamısss
Oğlumun plaj terliği bile hazır
Eki Görüntüle 215509 Eki Görüntüle 215511 Eki Görüntüle 215512 Eki Görüntüle 215516 Eki Görüntüle 215515 Eki Görüntüle 215520 Eki Görüntüle 215518 Eki Görüntüle 215519 Eki Görüntüle 215521 Eki Görüntüle 215522 Eki Görüntüle 215497 Eki Görüntüle 215496 Eki Görüntüle 215495 Eki Görüntüle 215510 Eki Görüntüle 215508 Eki Görüntüle 215505 Eki Görüntüle 215504 Eki Görüntüle 215503 Eki Görüntüle 215500 Eki Görüntüle 215501 Eki Görüntüle 215507 Eki Görüntüle 215499 Eki Görüntüle 215523
bende eklenmek istiyorum
ne yapmalıyım!!!
face adresını ozelden yolla canım eklerım ben senı
offf 10 dk da bi msj mı atılır???
gizli olmayan arkadaslardan birini söylesen
ben onu bulurum, ordan seni bulurum...
grup adı ne ?
arayınca çıkmıyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?