**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

doguda kaynar denen bısı yapılıyormus bı yerde okumustum o yusden lohusa serbetını bılmıolar e-bebeke satılıyor olmadı ole alırsın
saglıklı olsunlarda canmıza okusunlar napalım artık

ıyı fıkırmıs buaraadaa
canim burda bugaboolar 2 set olarak 1500franktan basliyo yani 3000tl civari turkiyede nasil teklileride 900fr 1800tl
:26::26:abooo orda pahalıymıs ozaman ..bura bee modelı 1350 tl pusetı olmadan
ben uyanıdgımda ellerım cok sıs oluo kapayamıyorum hatta acıyo..ama ayaklar aksam sısısyo
hayırdır noldu aşkın deprestı bana
ayyyyyy 38 desın tabıkı artık cok normal az kaldııııııı ..yemegıde onlar hazırlasın bırak bısı yapma artık
çatı muayenesını cok merak edıyorum
ee baslasan artık yaptırcam dıyınce hemen olmuo uzun surcek ısler onlar 30 haftalık oldun dıkkatını cekerım
yesıl-beyas yap ebet Bursasporlu olsun bebeeemiz
gonlune gore olsun hastane dr ısınız ınsallaahh...atamanda guzelce gerceklesır ınsallaah
Ped yine kullancaz ki
ped demeye sahıt lasım bıldıgın bebek bezı arkadasınkılerı gordumde
oooohhhhh tatılıde yaptın vallahı ne gusel yuzdunmu benım ıcın
bende öle odem denecek kadar bısı yok ayaklarımı havaya dıkınce ınıyo zaten ama o 13 kılo bendede var
ne alcam ozaman normal kilot kullanırım bende düşündüğüm gibi bişi zannettim pehh

kan revan goturunce ortalıgı atıon bunu cope..4 tanesı 5 tl
anladım ben senın derdını ..huggıes ın bebeler ıcın yaptıgı mayo bezler var kulot gıbı gıyılıo ıslanıncada sısmıo sen onlardan ıstıosun

ayyyy!!! bende hergün kendimi dinliyorum bir değişiklik var mı diye...
şimdilik sadece iki gün birer defa sanki adet olmadan önceki ince sızı şeklindeki ağrım oldu.
etrafta çok bilmiş olması mı ii yoksa kimse olmaması mı ii-kararsız kaldım...

yaaa sanki arada karnımdan su damlaması gibi bi ses geliyo

bi kaç kere oldu paronoyak oldum

benimde oldu cuma günü ctesi doktordaydım bi gariplik yok...
bebek dönerken yapıyor galiba!!!

wuwwwwwwww günayyyddııınnn

maviyede kötü şeler sölemedi yeşili tercih etmeye çalışın dedi ... mavi de iyidi de şimdi neler unuttum onu :86:

bebemin odası yok. yatak odamız kırmızı perdeli ve yatak örtülü ama yaz olduğu için beyazlar büründük. beyaza ne söyledi???

park beşik de mavi yeşil ondan yırttık!!!
zaten erkek bebek mavi yeşil kıyafetler... no problem!!!

beyaz kndini masum göstermenin rengiymiş bi nevi dytgu sömürüsü rengi dedi

kötü değil ama renklendirin dedi

bu hafta bilemedin öteki hfata herşey tmm olur doalpları yapacak amcamız daha cumartesi annnemlerin dolabını getirdi annem çarşamba renk beenmişti :82: kocamannnnnn gardrop

hayırlısı olsun canım... oğlunun şansına en güzel tercihin gelsin...

iki doktor iki hastane seç beğen al...
benim hastanede özel ama d.bakır olunca kar payı çok düşük. arada 100 tl var.
fiyatı söliyimmi??? normal 100 sezeryan 200... burda sürümden kazanıyorlar herhalde
doktorum normal olursun diyor...

Hakkaten sürümden kazanıyorlar galiba

amin!!!
benim arkadaşta 34. haftada doğurdu. hastene doktor ii ise, bebektede sağlık probl yok ise hiç bişi olmaz. Herşey Allahtan. arkadasın bebiki 3 aylık oldu.

korkma korkma... o ana geldikten sonra herşey olacağına varıyor. bir bakıyorsun bebekin kucakında...

bu hafta bilemedin öteki hfata herşey tmm olur doalpları yapacak amcamız daha cumartesi annnemlerin dolabını getirdi annem çarşamba renk beenmişti :82: kocamannnnnn gardrop
ıyımıs...ama ınan mobılya geldıkten sonra cok ıs var..ağlama sonra burda yetısmıyoooo dıye

hepımız gelıp orda dogursak ya cok ıyımıs

ped demeye sahıt lasım bıldıgın bebek bezı arkadasınkılerı gordumde

Ben de gördüm komşum almış, hayatta kullanamam onu, popomu pişik yapar

Gece pedi koydum çantaya, yetmezse kızımın primasından otlanırım

oooohhhhh tatılıde yaptın vallahı ne gusel yuzdunmu benım ıcın
bende öle odem denecek kadar bısı yok ayaklarımı havaya dıkınce ınıyo zaten ama o 13 kılo bendede var
:

yüzdüm yüzdüm gemm senin çin de yüzdüm
deniz çok ii geliyo bacaklara
hiç şişmemişti ordayken
dolaşım zorlnamıyo kanımca
ben de yukarı dikince iniyo ama günün 8 saati mecbur oturu pozisyondayım
az kaşldı artık diyorum 3.5 hafta sonra ben de izne ayrılcam

ıyımıs...ama ınan mobılya geldıkten sonra cok ıs var..ağlama sonra burda yetısmıyoooo dıye

hepımız gelıp orda dogursak ya cok ıyımıs

Gidip doğuralım orda kalan parayla hasankeyf, nemrut vs. gezisi yaparız :86::86:

Ben de gördüm komşum almış, hayatta kullanamam onu, popomu pişik yapar

Gece pedi koydum çantaya, yetmezse kızımın primasından otlanırım
can pedmmı neydı mrkası ıyıkı yapmıslar dıyıp duruyo bızımkısıde ben her ıhtımale karsı alırım.benım bıyopsıden sonra bı kanamam olmustu off offf pacalarımdan akmıstı hep korkuyorum o yuzden :18:
ay tesekkur ederız bızı dusunduyseeen
3,5 haftamı daha cook var Allah kuvveet versın ınsallah..masanın altına tabure gıbı bısı koyamıyormusun uzatsan bacaklarını ıyıce artıcak artık cunku :26:

Gidip doğuralım orda kalan parayla hasankeyf, nemrut vs. gezisi yaparız :86::86:

hem bebıklerde tanısmıs olur... keramosun havuzuna gırerız bebıkler uyurken ooh o sıcaklarda bıde bronzlasırız supper fıkır atmısımda farkında degılım

ağlarııımm :76::76: nie var bu forum ooohh kurtlrarımı dertlerimi döküyom burda hahahhaha bnde birazdan ahzırlanıp keramosların oraya gidyom hem onlar acayip tecrübelidir :76::76: günde kaç yüz doğum :86::86:

Benim gördüğüm de canped
Ben onun yatak örtüsünü aldım, fena değil.. Ama hasta bezi çok kötü

lohusa kilodumu yeni duydum çok pratik geliyo kulağa pedle uğraşmaktan daha iyi hemen bakıyorum internetten

bende yattığın yerden ped bağlaması kolay olur die ped aldım. kilodu giymek için eğilmek lazım. yada başkası giydirecek... pedi kendimiz çıkartıp takarıs...

ohhh misss!!! bende tatil istiyorum ama bu sene yattı!!!
babamız hala bir kaçamak yapabilirmiyiz diye düşünüyor ama bi aylık bebekle gidip napcam???
düzeni kurmadan bi daha bozcam... ben denize giremicem babamızda giremesin!!!

hem bebıklerde tanısmıs olur... keramosun havuzuna gırerız bebıkler uyurken ooh o sıcaklarda bıde bronzlasırız supper fıkır atmısımda farkında degılım

Süper fikir tabi

Umarım keramosun havuzu biraz büyükçedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…