• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Gemcim gecmis olsun daha dikkatli ol surda kac gunun kaldi ne guzel sende kavusuyorsun kuzucuna:)))
bu arada aldiklarinizi gule gule kullanin

sekercim ne mutlu sana dua et bize de bizde doguralim

ay dıkakt ederken bole oluyorum canım yaa baya acıyo ..rontgende yasak yapcak bıse yok dogumu beklıces :50:

daha guzellerı sızın oolsun arkadasım ozledım valla ya cok kotu oldu senın ısten cıkman :37::37:

zeynep cassalını kız dogurmus ben o gobekten erkek cıkacak dıyodum yanıldım :37:

Bizde bu aksam yuruyelim dedik belki dogumu tetiklerde gelir diye ama yokta yok

Hic sorma gemcim yaaaa telefondan pcden oldugu gibide olmuyor ama idare ediyoruz boyle iste ne yapalim haber alip verioz cok sukur

Ee senin de benden sora doğurman lazım ama araya kaynıyon :122:
napıyım sokmuyo adam kafayı ecbur kestırıyo benı kaynıyorum bende hepsı şevkonun sucu :52::52::52:
Bizde bu aksam yuruyelim dedik belki dogumu tetiklerde gelir diye ama yokta yok

Hic sorma gemcim yaaaa telefondan pcden oldugu gibide olmuyor ama idare ediyoruz boyle iste ne yapalim haber alip verioz cok sukur
tetıkleyen sey baskaymıs :23::23::23:
tabı buna şukur de ozledık ıste :59:

napıyım sokmuyo adam kafayı ecbur kestırıyo benı kaynıyorum bende hepsı şevkonun sucu :52::52::52:

tetıkleyen sey baskaymıs :23::23::23:
tabı buna şukur de ozledık ıste :59:

Ben anlamam arkadaş, uykusuna mı yatcan, dua mı etcen bilmem, çalıştır mistik güçlerini, bekleyemiyorum artık :19::19:

Kusturduk mu yoksa koca kafasini koyacak yolumu bulamiyor yoksa anasi gibi tembel mi bilemedim purcum yaaaa

gemcim neymis o baska tetikleyen sey :)))))

Kızımın şekerleri ve isim panosu da hazır...Kendi ellerimle yaptım..Bakalım kaç puan vericeksiniz??

$şeker2.JPG $şeker.JPG $206016_201309843258078_100001371911375_514729_5768238_n.jpg

Back