Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı drum aradı yarın aksam kontrol var carsamba alırız bebısı dıdı ay annecım yaaa elım ayagım kıtlendı ne yapcagımı sasırdım ..
sımdı drum aradı yarın aksam kontrol var carsamba alırız bebısı dıdı ay annecım yaaa elım ayagım kıtlendı ne yapcagımı sasırdım ..
ayagım uyusmus hıc farketmedım ayaga kalkınca ayagım burkuldu ve dızlerımın ustune dustumm bısı olurmu yaaa
ayagım uyusmus hıc farketmedım ayaga kalkınca ayagım burkuldu ve dızlerımın ustune dustumm bısı olurmu yaaa
yeni bebişler doğmuş ooohhhh ne güzel ya. Bende sabah pembe akıntım olduğu için doktorumu aradım gel hemen dedi. Gittik ailecek kocama haber vermedim ama çünkü sancım yoktu geri geleceğimizi biliyordum. Doktor gene parmak attı açılma falan çok iyi dedi sancın yok galiba dedi gayet iyi görünüyorsun dedi. Ultrasonlada muayene yaptı suyumuza bakıldı gayet iyiymiş. Nstye gönderdi bizi kalp atışlarımız iyi sancım biraz varmış şimdi git sancın artacak o zaman gelirsin dedi bu akşamda olabilir yarın da olabilir doğum dedi. Çarşambaya kadar gelmezse çarşamba sabahı gene gideceğiz. biraz sancım var ara ara geliyor gidiyor. sırtüstü yatmak yasak sol yana yatacaksın dedi. Yani bugün yarın olacak galiba oğlummmmm annemle babam çok heyecanlandılar akşam gelince eşime söyleyeceğim kızacak büyük bir ihtimal aramadım diye ama çok telaş yapardı
ya ben sımdı popayı bıberonları emzıklerı fılan sterılıze edıcem sonra nası saklıcam :26:
yeni bebişler doğmuş ooohhhh ne güzel ya. Bende sabah pembe akıntım olduğu için doktorumu aradım gel hemen dedi. Gittik ailecek kocama haber vermedim ama çünkü sancım yoktu geri geleceğimizi biliyordum. Doktor gene parmak attı açılma falan çok iyi dedi sancın yok galiba dedi gayet iyi görünüyorsun dedi. Ultrasonlada muayene yaptı suyumuza bakıldı gayet iyiymiş. Nstye gönderdi bizi kalp atışlarımız iyi sancım biraz varmış şimdi git sancın artacak o zaman gelirsin dedi bu akşamda olabilir yarın da olabilir doğum dedi. Çarşambaya kadar gelmezse çarşamba sabahı gene gideceğiz. biraz sancım var ara ara geliyor gidiyor. sırtüstü yatmak yasak sol yana yatacaksın dedi. Yani bugün yarın olacak galiba oğlummmmm annemle babam çok heyecanlandılar akşam gelince eşime söyleyeceğim kızacak büyük bir ihtimal aramadım diye ama çok telaş yapardı
ay carsambaya kadar nası beklıcemsende mi sezeryan oluyosun,ne güzel ya beklemiycen artık
yok olmadı bısey cok sukur ayak kotu ama cıddı zedeledım catlak yoktu ınsallah sıstı cunkucanım öncelikle sakin ol acele etme ağrın sancın var mı bişey olduğunu düşünmüyorum ama eğer ağrı veya sancın varsa bi 10 dk dur dr unu ara yanında kimse yok mu aileden falan habersiz de bırakma bizibak ne güzel daha fazla beklemeyecen bebene kavuşacaksın
hadı gelmıs gununuz hayırlı olsun sımdıdeeenyeni bebişler doğmuş ooohhhh ne güzel ya. Bende sabah pembe akıntım olduğu için doktorumu aradım gel hemen dedi. Gittik ailecek kocama haber vermedim ama çünkü sancım yoktu geri geleceğimizi biliyordum. Doktor gene parmak attı açılma falan çok iyi dedi sancın yok galiba dedi gayet iyi görünüyorsun dedi. Ultrasonlada muayene yaptı suyumuza bakıldı gayet iyiymiş. Nstye gönderdi bizi kalp atışlarımız iyi sancım biraz varmış şimdi git sancın artacak o zaman gelirsin dedi bu akşamda olabilir yarın da olabilir doğum dedi. Çarşambaya kadar gelmezse çarşamba sabahı gene gideceğiz. biraz sancım var ara ara geliyor gidiyor. sırtüstü yatmak yasak sol yana yatacaksın dedi. Yani bugün yarın olacak galiba oğlummmmm annemle babam çok heyecanlandılar akşam gelince eşime söyleyeceğim kızacak büyük bir ihtimal aramadım diye ama çok telaş yapardı
ayagım sısıyoçok sert düşmedin inşallah
bişi olmaz diye düşünüyorum
oo senin de kesinleşti çarşamba kavuşuyosun yawruna, ne güzel
biz bu topkte bi kaç kişi klacaz bu gidişleeee
o obendede dolu var promosyon sut posetlerı koyıyım barı :13:Ben süt saklama poşetlerinin içine koydum onlar steril diye :82:
Ben yarın gece alır die bekliodum, çarşamba geç bile
Bu kadın uyumicak mı yaa salı gece nöbeti olacak da :44:
İyi misin yaa :26:
iletirim tabi.az önce aradım fakat uyuznur emmeye çalışıyordu kısa kestik..
gem cim carsamba dogum yavruna kavusacan senin adina cok heyacanliyim sen en azindan biliyorsun
ne zaman dogum yapacaginiz bende tik yok herkes beklemede tebbel cikti bu cocuk
bu arada dusmussun cnm umarim iyisindir :26:
gem drunu bi ara istersen
belki buz falan koymakta yararlı olabilir
sagol canım senı daha once beklıyoruz ama halaaaaaaa
ıyıyımde ayagım sorun yaratıcak sanırım
benim tickera göre daha 21 gün var
acaba bu bir işaretmi diyorumm