• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ya ben sımdı popayı bıberonları emzıklerı fılan sterılıze edıcem sonra nası saklıcam :26:

sımdı drum aradı yarın aksam kontrol var carsamba alırız bebısı dıdı ay annecım yaaa elım ayagım kıtlendı ne yapcagımı sasırdım ..:52::52::52:

ayagım uyusmus hıc farketmedım ayaga kalkınca ayagım burkuldu ve dızlerımın ustune dustumm bısı olurmu yaaa

ebru allah nazarlardan saklasın kızını maşallah annesi çok tatlı
seda nın da kızı olmuş maşallah bende çok merak ediyorum kızınız oldu denildiğindeki surat ifadelerini bu devirde valla iyi sabır:)

sımdı drum aradı yarın aksam kontrol var carsamba alırız bebısı dıdı ay annecım yaaa elım ayagım kıtlendı ne yapcagımı sasırdım ..:52::52::52:

ayagım uyusmus hıc farketmedım ayaga kalkınca ayagım burkuldu ve dızlerımın ustune dustumm bısı olurmu yaaa

canım öncelikle sakin ol acele etme ağrın sancın var mı bişey olduğunu düşünmüyorum ama eğer ağrı veya sancın varsa bi 10 dk dur dr unu ara yanında kimse yok mu aileden falan habersiz de bırakma bizibak ne güzel daha fazla beklemeyecen bebene kavuşacaksın

yeni bebişler doğmuş ooohhhh ne güzel ya. Bende sabah pembe akıntım olduğu için doktorumu aradım gel hemen dedi. Gittik ailecek kocama haber vermedim ama çünkü sancım yoktu geri geleceğimizi biliyordum. Doktor gene parmak attı:52: açılma falan çok iyi dedi sancın yok galiba dedi gayet iyi görünüyorsun dedi. Ultrasonlada muayene yaptı suyumuza bakıldı gayet iyiymiş. Nstye gönderdi bizi kalp atışlarımız iyi sancım biraz varmış şimdi git sancın artacak o zaman gelirsin dedi bu akşamda olabilir yarın da olabilir doğum dedi. Çarşambaya kadar gelmezse çarşamba sabahı gene gideceğiz. biraz sancım var ara ara geliyor gidiyor. sırtüstü yatmak yasak sol yana yatacaksın dedi. Yani bugün yarın olacak galiba oğlummmmm:52: annemle babam çok heyecanlandılar akşam gelince eşime söyleyeceğim kızacak büyük bir ihtimal aramadım diye ama çok telaş yapardı:63:

çok sert düşmedin inşallah
bişi olmaz diye düşünüyorum
oo senin de kesinleşti çarşamba kavuşuyosun yawruna, ne güzel
biz bu topkte bi kaç kişi klacaz bu gidişleeee

yeni bebişler doğmuş ooohhhh ne güzel ya. Bende sabah pembe akıntım olduğu için doktorumu aradım gel hemen dedi. Gittik ailecek kocama haber vermedim ama çünkü sancım yoktu geri geleceğimizi biliyordum. Doktor gene parmak attı:52: açılma falan çok iyi dedi sancın yok galiba dedi gayet iyi görünüyorsun dedi. Ultrasonlada muayene yaptı suyumuza bakıldı gayet iyiymiş. Nstye gönderdi bizi kalp atışlarımız iyi sancım biraz varmış şimdi git sancın artacak o zaman gelirsin dedi bu akşamda olabilir yarın da olabilir doğum dedi. Çarşambaya kadar gelmezse çarşamba sabahı gene gideceğiz. biraz sancım var ara ara geliyor gidiyor. sırtüstü yatmak yasak sol yana yatacaksın dedi. Yani bugün yarın olacak galiba oğlummmmm:52: annemle babam çok heyecanlandılar akşam gelince eşime söyleyeceğim kızacak büyük bir ihtimal aramadım diye ama çok telaş yapardı:63:

darısı başımaaaaa,darısı başımaaa
allah bi avazda kurtarsın şeker
işte ben on anı çok merak ediyorum
nişan gelicek,hafif sancı başlıcak vss..
o anki duygularrr
inşallah en kısa zamanda bende görürümmm

ya ben sımdı popayı bıberonları emzıklerı fılan sterılıze edıcem sonra nası saklıcam :26:

Ben süt saklama poşetlerinin içine koydum onlar steril diye :82:

Ben yarın gece alır die bekliodum, çarşamba geç bile :19:

Bu kadın uyumicak mı yaa salı gece nöbeti olacak da :44:

İyi misin yaa :26:

Ayy geliyoooo bebişiiinn :52::52::52:

sende mi sezeryan oluyosun,ne güzel ya beklemiycen artık:46::46::46:
ay carsambaya kadar nası beklıcem :52::52:
canım öncelikle sakin ol acele etme ağrın sancın var mı bişey olduğunu düşünmüyorum ama eğer ağrı veya sancın varsa bi 10 dk dur dr unu ara yanında kimse yok mu aileden falan habersiz de bırakma bizibak ne güzel daha fazla beklemeyecen bebene kavuşacaksın
yok olmadı bısey cok sukur ayak kotu ama cıddı zedeledım catlak yoktu ınsallah sıstı cunku :50:
hadı gelmıs gununuz hayırlı olsun sımdıdeeen
çok sert düşmedin inşallah
bişi olmaz diye düşünüyorum
oo senin de kesinleşti çarşamba kavuşuyosun yawruna, ne güzel
biz bu topkte bi kaç kişi klacaz bu gidişleeee
ayagım sısıyo :50:
Ben süt saklama poşetlerinin içine koydum onlar steril diye :82:

Ben yarın gece alır die bekliodum, çarşamba geç bile :19:

Bu kadın uyumicak mı yaa salı gece nöbeti olacak da :44:

İyi misin yaa :26:
o obendede dolu var promosyon sut posetlerı koyıyım barı :13:
hersey yarın aksam 9 da bellı olcak bıllmıorum valla :26:

iletirim tabi.az önce aradım fakat uyuznur emmeye çalışıyordu kısa kestik..:27:

tebrikler allah anali babali buyutsun:)

işte kızım ve ben..doğumdan hemen sonra..

Eki Görüntüle 233119

kuzucugun cok seker :nazar::nazar:msllh allahim esirgesn:)

gem cim carsamba dogum yavruna kavusacan senin adina cok heyacanliyim sen en azindan biliyorsun
ne zaman dogum yapacaginiz bende tik yok herkes beklemede tebbel cikti bu cocuk:9:
bu arada dusmussun cnm umarim iyisindir :26:

gem cim carsamba dogum yavruna kavusacan senin adina cok heyacanliyim sen en azindan biliyorsun
ne zaman dogum yapacaginiz bende tik yok herkes beklemede tebbel cikti bu cocuk:9:
bu arada dusmussun cnm umarim iyisindir :26:

sagol canım senı daha once beklıyoruz ama halaaaaaaa:49:

ıyıyımde ayagım sorun yaratıcak sanırım :59:

sagol canım senı daha once beklıyoruz ama halaaaaaaa:49:

ıyıyımde ayagım sorun yaratıcak sanırım :59:

:50:ay kiyamam cok gecmis olsun sancin falan yoksa bebiste oynuyorsa
ama ayaginin ciddi bir durum yaratacagini dusunuyorsan druna bas vurman mantikli olur:54:

Back