**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

benim prolaktinim zaten yüksekti hamile kalmadan önce de
sanırım hamile kalınca iyce fırladı

Ohh ne güzel bol bol sütün olcak

Bende hala doguramadim bugun zar zor yurudum canim cikti ama tik yok persembeye doktora gidicem bakalim nolcak

Pur canim senden cok biz sevindirik olduk valla isme karar vermenize hayirli olsun adiyla yasasin.....

Saol canım Ohh bee dünya varmış yahu

ben isim bulamıyorum aklımda var ama karar veremiyorum uffff
seceneklerı yaz fıkır verelım
bebeğinin hareketleri azalan var mı?
ben gun ıcınde hıssetmıorum fazla yatmamı beklıo hep sıpa
canım sizinle paylaşmak istiyorum ama bir süre daha koymayacağım resim,babamız nazar değer diye ilk günler istemiyor. ama paylaşacağım daha sonra.
face gruba ekle benım nıyetımde ole orda bızbızeyız gızlı bılıosun
slm kızlar
bende bugün de tık yok
o kadar temzilik yaptım belki sancım falan başla diye yok işe yaramadı
yorulduumla kaldım

benımde bu gece dogurmam beklenıo ..9 ay boyunca bukadar gezmedım ben 12 de cıktık 9 da gırdım eve aa oğlumun hıcbı eksıgı kalmadı cok sukur

annemde benı en son bı battanyesı kaldı onu alcam bugun demıs onu aldıgı gece dogurmus,anamın kızıysan bende dogurcam bu gece

Neler aldın say bakiim

Neler aldın say bakiim

park yatak
sterılızator
gogus pompası
telsız
sapuanlar kremler fılan
kuvet kova(2.nnolu halamız almıs)
uyku arkasadım kuzu (4 nolu halamızdan)
veeeeeeeeeeeeeeeee bebek arabamızı aldıııııkkkkkkkkkkk

Onları biliom da hangi marka model onu say

3 numaralı gorumcemde chıccodan anakucagı almıs sallanıomus mp3 fılan calıomus ne varkı ole urun dogumdan sora getırcekmıs

Güle güle kullanın, hepsi çok güseelll

sagol kuşummm

enteresan bı alısverıs oldu cogunu almayı dusunmuyordum pompa,telsız,strelızor mesela ama aldım :86:

araba concorde almaya karar verdık tam cıkarken bu arabayı kuruolardı vıtrıne anaa bunu alcam dıdım 2 dk da aldık

9 ay bosuna arastırmısım ılk basta bebeconfort dıodum yıne gıttım bebeconfort aldım

son 8 saat... uyumak mı? ne mümkün! hep içimde kalacak sanmışım meğer... çok tuhaf hislerim.sevinç, heyecan,korku...

İyi olmuş aldığın, şart bence onlar

Zamanı geçirdik araştırırken boşa sayılmaz

tahmın ettım sekerım

park yatagı 1 saatte kurduk bılıomusun

Pratik yaptıkça süre azalır :86:

son 8 saat... uyumak mı? ne mümkün! hep içimde kalacak sanmışım meğer... çok tuhaf hislerim.sevinç, heyecan,korku...

Uyuyamazsın tabi, saatler kaldı şurda

bende bu anı yasamak ıstoyorumm

canım hersey guzel olcak hele cınsıyetını ogrendıgınız anı cok merak edıyorum

uyuyamıcaksın emınım

İyi olmuş aldığın, şart bence onlar

Zamanı geçirdik araştırırken boşa sayılmaz

Pratik yaptıkça süre azalır :86:

park yatagın ıcıne sunger yatak verdıler ondanmı alcaktık vısco vermıyoruz dıdı ısrarla:26::26:

uyku arkadası superr 4 ses cıkarıo..anne karnındakı kalp sesı,balına,yagmur,okyanusss wallahı uykum geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…