**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Saol canımm

Taze annee Ne zaman görces Işıl Prensesi

canım sizinle paylaşmak istiyorum ama bir süre daha koymayacağım resim,babamız nazar değer diye ilk günler istemiyor. ama paylaşacağım daha sonra.

canım sizinle paylaşmak istiyorum ama bir süre daha koymayacağım resim,babamız nazar değer diye ilk günler istemiyor. ama paylaşacağım daha sonra.

Ayy canım benimm, anladım
41 kere maşallah fıstığa, allahım kem gözlerden korusun hepimizin çocukunu

pur kızlarımız adaş olacak desene,uzun uğraşlar sonucu bende ona karar vermiştim

pur, sen isim buldun ya bugün yarın doğurursun ben sana diyeyim...

biz hastaneye yarın gitmeye karar verdik. doktorumla sezryan işini konuşablirsem taabiki de çok rahatlamış olacağım... internette kadını araştırdım sezryanıı çok az yaptığından bahsetmiş herkes. ama hep de çok iyi yorumlar yapılmış. annemde seni zorla normal doğurtacak değil ya diyo, ben gene de beni ikna edip normal doğumda sorun yaşamaktan korkuyorum.

İnş yaa, artık doğurayım, evde patlıyorum resmen

Sen dr a bahsetmediğin özel durumu mutlaka konuş, o zaman bu kadar ısrarcı olmayacaktır bence..

napıyonus kıslar...???
hala geçmişi okuyup günümüze gelemedim...

Ben de önerimi sunayım ; Bebe yağı ile banyodan sonra bi iki kere ovdum geçti, sende bi dene istersen..

biz daha banyo yapamadıkki???

bi popomuzu yıkadık bi basımızı derken bugune geldik...
11.gün göbeğimiz bugun düştü...
1-2 gün de tam kurumasını bekleris...
sonra banyo sefamıs başlar...

Kızlar bende hala beklemedeyim her gece suyum gelecek mi ağrım olacak mı diye bekleyerek uykuya dalıyorum Ne güzel yarın bir sürü doğum olacakBBakalım bizde çarşambaya doktora gideceğiz tekrardan ne diyecek ki:44: 40. haftaya başlıyor olacağız suni sancı mı verirler yoksam sezeryan mı yapalım der bilmiyorum ama dört gözle bekliyoruz. Topicte doğum yapmayan az kişi kaldık zaten :82:

slm kızlar
bende bugün de tık yok
o kadar temzilik yaptım belki sancım falan başla diye yok işe yaramadı
yorulduumla kaldım

Bende hala doguramadim bugun zar zor yurudum canim cikti ama tik yok persembeye doktora gidicem bakalim nolcak

Pur canim senden cok biz sevindirik olduk valla isme karar vermenize hayirli olsun adiyla yasasin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…