morguller yıkamadınmı hıc daaha serkanı :26:
Canım hastaneden tertemiz yıkadılar... elime verdiler, mikrop kapabilir, çok hassaslar o nedenle göbeği düşene kadar yıkama dediler... kurudu, bugün yarın düşer heralde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
morguller yıkamadınmı hıc daaha serkanı :26:
morgüller ne güzel yazmışsın çok saol pek aydınlatıcı olmuş.biz de öğrencez heralde böle deneyerek:)
pur maşallah kocamn olmuş bebişin eee doğsun artık tam sevmelik kıvama gelmiş senin ki.
yarın dogum yapcak arkadasın adını unuttum oğlak75 miydi.canım sana da hayırlı dogumlar sağlıkla ve mutlulukla alırsın işallah kucagına.
Eybucum geçmiş olsun dikkat et kendine..Teşekkür ederim cevap için bende doktoru aradım sütün tazyikli geliyordur normal dedi ama çocuğumun resmen nefesi gidiyo elimde kalıyo her seferinde, aklım gidip gidip geliyor her emzirmede Genzinde balgam varsa burnu tıkanıksa serum fizyolojik al dedi eczaneden ama ne biliyim öyle damlalarla falan daha ilk günlerden yormak istemiyorum bebemi.Belki eski yöntem süt sıkarım burnuna..1.ayında getirin kalça röntgeni falan çekilecek dedi, her ay rutin kontrolleri olacakmış..Off bir hafta sonra Allahın izniyle 1 aylık ve aşısı var...Ağlayıp tepinecek belki ateşlenecek..İnsan kıyamıyor o el kadar yavrucağa
Canım hastaneden tertemiz yıkadılar... elime verdiler, mikrop kapabilir, çok hassaslar o nedenle göbeği düşene kadar yıkama dediler... kurudu, bugün yarın düşer heralde...
ışıl ışıl parlar ısteeeeee
hem turkce hem L var daa ne istiyon :84::84:
ışıl olsun bende ısım annesı olıyım hadıııııııı
morgüller ne güzel yazmışsın çok saol pek aydınlatıcı olmuş.biz de öğrencez heralde böle deneyerek:)
pur maşallah kocamn olmuş bebişin eee doğsun artık tam sevmelik kıvama gelmiş senin ki.
yarın dogum yapcak arkadasın adını unuttum oğlak75 miydi.canım sana da hayırlı dogumlar sağlıkla ve mutlulukla alırsın işallah kucagına.
dusen gobegı napıyosunuz sız
benım dr daha dogmadan tembıh edıp duruyo hergun yıkıcaksınız dıye :26:
nıye butun drlar aynı fıkırde olmuyokı :111:
Kızlar beni görenler 14 günüm kaldı diyince "aaaa...karnın inmemiş aşşağı" diyolar öyle bişi var mı? Ya da ne bileyim karnı aşşağı inen var mı? Kızımın kafası aşşağıda ama göbeğim normal göbek işte :))
hafız oluyor ozmn derlerBen Kuran'ın arasına koyucam canım...
Düşen göbeği tıp fakültesine dr olsun diye mühendislik fakültesine mühendis olsun diye gömüyo bizim burdakiler
Ben güzel sanatlara gömeyim de sanatçı olsun diyorum, kociş de berberin bahçesine gömelim kuaför olsun diyo, zor geliyormuş berbere gitmek
ne sandınSenin derdin o demek
Ben Kuran'ın arasına koyucam canım...
sıcak su torbası koy cnm yengem hep ole yapmıstıbu arada benimde sütüm gelmedi çok üzüldüm bebemin karnı gurulduyordu resmen ağlayıp duruyordu.
meme başım tam çıkmadı diye ağzına alamadı sonrada.
2 gün günde 1 kes mama verdik...
sonra hoşaf-çay- bollll suuu derken süt gelmeye başladı.
ucu içinde el pompası aldım.
derdi 3gün sonra düzene giriyor ama benim meme uclarım yara oldu.
sütün akısı için ılık duş ii geliyor ama dikişler yüzünden korkuyorum bi günde 3-5 kes duşa girmiyorum onun yerine sadece gögüslere su tutuyorum.
bu arada bebeniz emdikten sonra gögsünüzde fazla süt kalırsa sağın çok fena agrı yapıyor...
kıslar hamilelikte 15 kilo almıştım.
beben 3 kilo doğdu.
dün tartıldım kaç kilo vermişim???
sadece üç kilo
bakalım bu kalan kilolar ne zaman nasıl gidecek???:26:
amannnn boşversene!!! doktorunu dinle sen...
bana da 7aydan beri göbeğin aşağıda dedi konu komşu.
erken doğum yapcam psikolojisine girdim.
doktorum sana öyle diyenlere-kendi göbeğinize bakın siz- diye cevap ver demişti
benim de karnım hiç yukarı çıkmadı. o yuzden de asagıya inmedi. doktorunu dinle gerisi boş!!!