• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Kızlar gece 12 de yattım oğlum 2 de kalktı emzirdim, sonra yatamadım bebem yine 3.30da kalktı acıkmış, emzirdim bu seferde o yatmadı sabahladık, uykusuzum o ara ara yattı tabi..Ben onun mırın kırınından uyuyamadım her dakika kalkıp kustu mu mendili ağzınamı dayadı nefessiz mi kaldı diye bakmaktan..Kahvaltı saatinde uyudu, uyandı banyo yaptırdım emzirdim bu arada devit-3 e başladık 3 damla,tadını pek sevmiyor :) Şimdi 2 gibi kalkıp emecek uyursa bende uyuyacağım, bakalım..Uykusuzluktan eridimmmm

Keramos normal doğum yapan tek sensin şimdilik darısı başımıza. Egemiz çok tatlı :nazar: Bizde bekleyenlerdeniz henüz zaten doktorumuz izindeydi yarın iş başı yapacak yarından itibaren gelebilir:52: Çarşamba günü muayene var bakalım neler olacak:53: Annem geldi sıcaklardan dolayı pek rahatsızız ailecek oda oda geziyoruz balkonda bile yattım yaaa.

yıne coook sıkıcı bı gun koca yıne sehırdısında öffffffff:59:

seni şuan öle iyi anlıyorum desem:53: pazar günlerinden nefret ediyorum 1 senedir.

çalışan anneler allah kolaylık versin umarım bebeklerinize bakıcak iyi insanlarla karşılaşırsınız.sedase senin kayınvalide de ne ego varmış maşallah allah sabır versin canım.

seni şuan öle iyi anlıyorum desem:53: pazar günlerinden nefret ediyorum 1 senedir.

çalışan anneler allah kolaylık versin umarım bebeklerinize bakıcak iyi insanlarla karşılaşırsınız.sedase senin kayınvalide de ne ego varmış maşallah allah sabır versin canım.

:59::59:senın halın daha zor ben gunde 2 saatte olsa goruyorum yıne ..

dogumdan sonra yıne uzaktamı olacak esın

:59::59:senın halın daha zor ben gunde 2 saatte olsa goruyorum yıne ..

dogumdan sonra yıne uzaktamı olacak esın

şimdilk hayır, bırakıcak işi bayramdan sonra bi kaç ay kafa tatili yapıcaz:66: sora bakıcak var öle kafasına göre bı kaç şey onları değerlendircek.

şimdilk hayır, bırakıcak işi bayramdan sonra bi kaç ay kafa tatili yapıcaz:66: sora bakıcak var öle kafasına göre bı kaç şey onları değerlendircek.
hakkınızzda hayırlısı olsjn canımm..babasıda yanında olsun kuzucugunn
İyi Pazarlar herkeşlereeee....Çok sıcak :(( ben kapının önüne çıkıyorum,en azından biraz esiyor,yoksa nefes alamıycam evde :(

yaın daha sıcaaaaaaak ollcakmmıs:50:

benim derdim de bu...dershane öğretmeniyim, bebeğimin kırkı çıkacak ve işbaşı yapacağım...annem öleli yıllar oluyor, yaşlı ananem var 75 yaşında hadi iyice bebecikken bakıcının yanında bari durur, gözüm arkada kalmaz ama...çok yaşlı, çok alıngan... kayınvalidemiyse burada anlatmak sadece yine ağlatır beni:47:ona kalsa bebeğimi alıp haftada bir gün bana verecek-miş, bebeğim en çok onun hakkıymış,yıllardır yanıyormuş torun aşkıyla,ben onun kadar sevemezmişim bebeğimi:47:boğasım geliyor anlatırken...keşke bir mucize olsa da çalışmak zorunda kalmasam...süt izni kullanmaya kalksam, sözleşmeyi yenilemez adam kalırım dımdızlak ortada ve izmir'de dershane piyasası berbat...üç beş tane güvenilir yer var,işimi kaybedersem yerime biri lap diye bulunur zaten...hoş öyle ya da böyle, çalışmak zorundayım,maddi durum bunu gerektiriyor...

Böylesini de hiç duymamıştım :53:
Çok orjinalmiş kadın :37:

Canım gözün aydın, allah analı babalı sağlıklıca büyütsün..Bende aynı dertten muzdaribim 4 aylık bebeği kime bırakacağım, kayınvalidemlerle görüşmüyorum zaten 80 yaşında rahatsız..Annemler yanıma gelse, ben eşim annem babam aynı evde bütün kış, çok anlaşamayız gibi geliyor, üstelik annem çok alıngan ve herşeye müdahale eden bir tip, eve alıp verdiğimize bile laf söyler,evde huzursuzluk çıkar..Peki bakıcı 4 aylık bebeğe bakabilecek mi:50:

Keramos normal doğum yapan tek sensin şimdilik darısı başımıza. Egemiz çok tatlı :nazar: Bizde bekleyenlerdeniz henüz zaten doktorumuz izindeydi yarın iş başı yapacak yarından itibaren gelebilir:52: Çarşamba günü muayene var bakalım neler olacak:53: Annem geldi sıcaklardan dolayı pek rahatsızız ailecek oda oda geziyoruz balkonda bile yattım yaaa.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
bide ben tasınacağım eylül ekimde annem gelir hatta doğumdan önceki gün koli yapmaya başladık...4 koli yaptım ama gerisi gelmedi:) ege geldi:)
yakın zamanda yine koliye devam ederis...
annem işallah bebeme bakar yabancı şehirde...

Böylesini de hiç duymamıştım :53:
Çok orjinalmiş kadın :37:

ay sormayın! ben şekerden dolayı dyetteyim, bebeğim zarar görmesin diye,hamile halimle diyet yapıyorum. o diyor ki hiç beslemiyorsun çocuğu, sen nasıl anasın!bugün de çok gerginim nedense ben...çok gıcık bir gün.

ay sormayın! ben şekerden dolayı dyetteyim, bebeğim zarar görmesin diye,hamile halimle diyet yapıyorum. o diyor ki hiç beslemiyorsun çocuğu, sen nasıl anasın!bugün de çok gerginim nedense ben...çok gıcık bir gün.

Allah sabır versın sana :50:

:37::37:dogru dıdınn

ben senı ruyamda gorduummmmmmm

ama dogururken degıl havuza gırdık beraber :52:

Amma baskı yapmışım sana demek :1::1::1:

aynı gün mü doğuracaksınız ki?:52:

Olur mu olur :86::86:

2 arkadasımı(1 ı keramos) ruyada dogururken gordum o gun dogurmuslar ...Pur da benı gorursen hemen haber ver dıo :9::9:

2 gun farklı satımız sezeryan olursak aynı gun olabılır :49:

Hiç belli olmaz valla :32::32::32:

Back