Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bafo cum benıde eklermısın listeye bebişimin doğum tarihi 8 kasım hamile kaldığım kilo 67 bebiş gördük .kalbi daha atmaya başlamadı
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor bebisleriniz nasil ?
Günaydın kızlar herkese,
Benim inanılmaz bir baş ağrım var bugün deliricem alsanaalsanasmile Kafamı duvarlara vurmak istiyorum
ekleim tatlım.
kızlar bugun ekmek yapma makinesi aldım bakalım becerebilecekmiyim. vallahi beklediğimden cok buyuk geldi gozume....
kullanan varmıbilmiyorumkismile
iyi tatlım sen nasılsın... benim sivilce ve hazımsıklıkla ilgili sorunum var bugun .... :kedi:
arkadaslar bende ticker yapmak istiyorum esim izin vermiyormafoldumbenmafoldumben
uyuyabilme şansın varsa biraz uyumaya çalş belki iyi gelir:1closedeyes:
Eşin mi izin vermiyor, neden anlamadım??!! Çok tuhaf geldi.
arkadaslar bende ticker yapmak istiyorum esim izin vermiyormafoldumbenmafoldumben
Keşke olsa canım işyerindeyim. Birde grip oluyorum galiba çok kötüyüm ben ya
oooo sayfalar almış başını gidiyo
kaynatmışsınız valla
ya benim kanamam hal devam ediyo ne yapacam bilmiyorum
hayırlrısını ver rabbim
Zeyn sana bir tane yaptım begenir misin bilmem. bunu kendi profilinize girip-hakkımda bölümüne gir. çizelge satırına basarak kopyala..ben eklemeyi bilmiyorum ona yap diyorum oda bosver iyice belli olsun sonra yapariz diyor:kedi:
hem nasıl aynen ben.. dizi mizi bitti hiç izleyemiuorumayyy bofocum sende de mi sivilce sorunu var benimde yuzum sivilce doldu sanki ergenlik donemindeyim
birde bende inanilmaz uyku problemi var gece gunduz uyuyorum yorgunluktan kafami kaldiracak halim yok kafamçokkarıştı
oooo sayfalar almış başını gidiyo
kaynatmışsınız valla
ya benim kanamam hal devam ediyo ne yapacam bilmiyorum
hayırlrısını ver rabbim