2010 Kasım Anneleri

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor bebisleriniz nasil ?

bafo cum benıde eklermısın listeye bebişimin doğum tarihi 8 kasım hamile kaldığım kilo 67 bebiş gördük .kalbi daha atmaya başlamadı

ekleim tatlım.

kızlar bugun ekmek yapma makinesi aldım bakalım becerebilecekmiyim. vallahi beklediğimden cok buyuk geldi gozume....

kullanan varmıbilmiyorumkismile

bana da erkek cıktı. daha kimseye söylemedim eşime bile ama ben erkek hissediyorum. ama herkes kızın olacak diyor bakalım görücezgamyoncuiremsu

Günaydın kızlar herkese,

Benim inanılmaz bir baş ağrım var bugün deliricem alsanaalsanasmile Kafamı duvarlara vurmak istiyorum

ekleim tatlım.

kızlar bugun ekmek yapma makinesi aldım bakalım becerebilecekmiyim. vallahi beklediğimden cok buyuk geldi gozume....

kullanan varmıbilmiyorumkismile

Ben ekmek makinasında çok ekmek yapardım evlenince almadım mutfağım küçük olduğu için. mis gibi olur taze ekmek. çok kolay canım internetten tariflerine bakarsın. fırında da yapılabiliyor aynı tariflerle.

arkadaslar bende ticker yapmak istiyorum esim izin vermiyormafoldumbenmafoldumben

iyi tatlım sen nasılsın... benim sivilce ve hazımsıklıkla ilgili sorunum var bugun .... :kedi:

ayyy bofocum sende de mi sivilce sorunu var benimde yuzum sivilce doldu sanki ergenlik donemindeyim
birde bende inanilmaz uyku problemi var gece gunduz uyuyorum yorgunluktan kafami kaldiracak halim yok kafamçokkarıştı

oooo sayfalar almış başını gidiyo
kaynatmışsınız valla
ya benim kanamam hal devam ediyo ne yapacam bilmiyorum
hayırlrısını ver rabbim

Keşke olsa canım işyerindeyim. Birde grip oluyorum galiba çok kötüyüm ben ya :KK43:

gecmis olsun canim eger grip oluyorsan basinin agrisi ondan olabilir ihlamur taze sikilmis portakal suyu ic birde bol bol kivi ye kivide bol c vitamini var

ayyy bofocum sende de mi sivilce sorunu var benimde yuzum sivilce doldu sanki ergenlik donemindeyim
birde bende inanilmaz uyku problemi var gece gunduz uyuyorum yorgunluktan kafami kaldiracak halim yok kafamçokkarıştı
hem nasıl aynen ben.. dizi mizi bitti hiç izleyemiuorum

oooo sayfalar almış başını gidiyo
kaynatmışsınız valla
ya benim kanamam hal devam ediyo ne yapacam bilmiyorum
hayırlrısını ver rabbim

talım ne zamandı bir sonraki dr kontrolun:Saruboceq:

X