2010 Kasım Anneleri

hadi ben yemeğe kaçım kızlar sanki açlıktan bayılacakmısım gibi geliyor artık

birde eylül annelerinin listesini ço beğerndim akşam evde size onu yapıcamopuyorumnanaktan

masallahh canim bebislerini Allah nazarlardan saklasin
ikizleri cok severim kardeslerimde ikiz ama tek yumurta ikizi
haftayada kalp atislarini duyarsiniz insalah

Sizinde ara ara kasıklarınızda ağrınız var mı ?Yoğun deil ama .

benimkilerde cok yogun degil tatlim birde arada bir belim agriyo
kasiklarim agridiginda korkuyorum agrimadiginda yine korkuyorum mafoldumben Rabbim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

ayyy bende kilolu hamile kaldim boyumda cok uzun degil son aylar nasil olurum hic dusunemiyorum akannehir
annem kardeslerime hamileyken 110 kiloyla doguma gitmis yerimseniben

maalesef bende öyleyim ama bi 5 kg fazlam vardı ilk aylarda dengeli gidersem sonrası da dengeli gelir diye düşünüyorummkafamçokkarıştı

Barays git gel doktor ne dedi anlat bize. Ben de haftaya gideğim doktora.. 5 haftalık olunca

2010 kasım anneleri hepinize hayırlı olsun.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

ben geldimmmm
dr daha çok erken olduğu için vajinalden bakmadı
10 gün sonra vajinalden 15 gün sonra ultrasondan görürüz dedi
böyle kızlarrr artık 15 gün bekleyecem

Hoşgeldin barays,
O zaman ben de geç gideyim biraz.. Vitamin verdi mi? Ne tavsiye etti?

Hoşgeldin barays,
O zaman ben de geç gideyim biraz.. Vitamin verdi mi? Ne tavsiye etti?

canım folik asit verecekti yazmayı unuttu birazdan arayıp öğrenecem
kullanıyorsan içki sigarayı bırak
uçak yolculuğu yapma dedi
normal hayat yaşantına devam et dedi
sadece ağır kaldırma kendini zorlama dedi

benim de bir arkadaşım hamile prof. muayeneye gitmişti, o da folik asite gerek yok hergün kivi ye demiş kivide varmış folik asit. bir de gün aşırı yumurta mutlaka.

benim de bir arkadaşım hamile prof. muayeneye gitmişti, o da folik asite gerek yok hergün kivi ye demiş kivide varmış folik asit. bir de gün aşırı yumurta mutlaka.

benim ilk gittiğim dr da gerek yok demişti
ama iiçimde tereddüt kalmasın istiyorum dr u arar sorarım kullanırımbilmiyorumkismile

Hadi bakalım hayırlısı canım.Bende haftaya cumartesi gitmeyi planlıyorum daha çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…