- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
tatlım ınsallah cok guzel olacak. bak ben almadım sen mutlaka fotosunu al tatlım:lepi:
ayy inş. az kaldı inş kesesini olsun görürüm:Saruboceq:
günaydınnn cici anneler
nasılsınız? Ben randevumuzu aldım saat 1.30 da dr a gidecemkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bebişlerimi gördüm.sizede göstermek paylaşmak istedim sevincimi..haftayada inş kalp atışlarını duyucaz..allahım ne kadar güzel bir duyguymuş..
ve dilerim ki rabbim isteyen her kuluna bu güzelliği yaşatsın..sizlerde iyiki varsınız..burdan çok destek aldım..allah hepinizden bin kere razı olsun..
hadi ben yemeğe kaçım kızlar sanki açlıktan bayılacakmısım gibi geliyor artık
Sizinde ara ara kasıklarınızda ağrınız var mı ?Yoğun deil ama .
valla bebişler demek ağız alışkanlığı canım..allah hakkında hayırlısını versin..
bel ağrısı benimde var.bide normal kilomun 10 kg üstündeyim zaten zorlanıyordum ilerde nasıl olur bilemiyorum..bende yicek bişey görmek istemiyorum.mümkün olsa hiç bişey yemicem o derece yani..napalım artık bunlara katlanıcaz.canlarımız sağlıklı sıhatli olsunda gerisi önemli değil..:Saruboceq:
benimkilerde cok yogun degil tatlim birde arada bir belim agriyo
kasiklarim agridiginda korkuyorum agrimadiginda yine korkuyorum mafoldumben Rabbim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
amin hepimizin inş....
ayyy bende kilolu hamile kaldim boyumda cok uzun degil son aylar nasil olurum hic dusunemiyorum akannehir
annem kardeslerime hamileyken 110 kiloyla doguma gitmis yerimseniben
Barays git gel doktor ne dedi anlat bize. Ben de haftaya gideğim doktora.. 5 haftalık olunca
2010 kasım anneleri hepinize hayırlı olsun.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hoşgeldin barays,
O zaman ben de geç gideyim biraz.. Vitamin verdi mi? Ne tavsiye etti?
benim de bir arkadaşım hamile prof. muayeneye gitmişti, o da folik asite gerek yok hergün kivi ye demiş kivide varmış folik asit. bir de gün aşırı yumurta mutlaka.
canım folik asit verecekti yazmayı unuttu birazdan arayıp öğrenecem
kullanıyorsan içki sigarayı bırak
uçak yolculuğu yapma dedi
normal hayat yaşantına devam et dedi
sadece ağır kaldırma kendini zorlama dedi