Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın Barays, bugün nasılsın?
moralmen hala düzelemedim amaliyat yerimi düşünemiom bile yaa biran önce üstümden bu huzursuzluğu atmak istiyorum canım yaa....hadi ya benneyaptımki
doktorun takip edicekmiş seni sıkma canını bu konuda Şeniz
Canım hiç canını sıkma benim ilk hamileliğimde 2 ay boyunca kahverengi lekelenme oldu ama bi sorun olmadan doğdu oğlum şimdi 14 aylık inşallah sende bi sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağınaBenim bilgilerimde eksik yok valla eline sağlık. Umarım Cumartesi keseyi görürüz ama kahverengi lekenme beni çok tedirgin ediyor. Yaklaşık 10 gündür devam ediyor.
Bu kahverengi lekenmeyi yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar?
Neden oluyo acaba. Dr a sordum normal dedi ama ben yinede tedirginim. Folic haricinde bir şeyde kullanmıyorum nolcek böle bilemedim.
sende mi ikinci bebeğe hamilesin canım benim oğlumda 15 aylıkken bu küçük gelecekCanım hiç canını sıkma benim ilk hamileliğimde 2 ay boyunca kahverengi lekelenme oldu ama bi sorun olmadan doğdu oğlum şimdi 14 aylık inşallah sende bi sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına
korkma canım ya ben ilk hamileliğimde regli olacak gibi sancılarım olurdu ama önemli deilmiş bebek yerleştiği için olur dedi benim dr ama bu hamileliğimde olmadı sadece bazen belim ağrıyorKızlar hiç konuşmuyosunuz . Şikayetleriniz var mı?Benim ağrılarım azaldı biraz. Ben daha önce 6 haftalıkken kürtaj olmuştum.Kalp atışı duyulmamıştı. Bu yüzden şimdi çok vesvese yapırum.Kötü bişey olucak diye çok korkuyorum.Doktor 10 gün sonra gel demişti bana.Cuma gitsem yani 2 önceden bişey olmaz herlde dimi?Zaten 5 haftalık olucam
korkma canım ya ben ilk hamileliğimde regli olacak gibi sancılarım olurdu ama önemli deilmiş bebek yerleştiği için olur dedi benim dr ama bu hamileliğimde olmadı sadece bazen belim ağrıyor
kötü şeyler getirme aklına canım inşlh duyarsın canım ben yaşadım biliorum ilk oğlumda hamileliğim çok rahat geçti hiç sıkıntı filan yapmadım kendime ve oğlum gerçekten çok rah bi bebek beni hiç üzmedi rahat ol canım sen ne kadar rahat olursan bebişte okadar rahat eder bakalım ben bu ikincide çok gerginim sonuç ne olacakSağol canım.İlkinde kötü bir tecrübem olduğu için endişeliyim.Keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahat bir nefes alamıycam sanırım.
kötü şeyler getirme aklına canım inşlh duyarsın canım ben yaşadım biliorum ilk oğlumda hamileliğim çok rahat geçti hiç sıkıntı filan yapmadım kendime ve oğlum gerçekten çok rah bi bebek beni hiç üzmedi rahat ol canım sen ne kadar rahat olursan bebişte okadar rahat eder bakalım ben bu ikincide çok gerginim sonuç ne olacak
yok canım çalışmıyorum ben bakıyorum hatta şuan kucağımda ikinci doğduğunda eşim askerde olacak annamle kayınvalidem olacak yanımda ikinci 9 aylık olunca eşim gelecek zor bi dönem beni bekliyorDoğru söylüyorsun.Daha rahat olmalıyım.Olucam o zaman .Kendimi yiyip bitirmenin alemi yok zatena.s
Senin de zor olmalı ya.ikisi birden birlikte büyücek ikiz gibi bu da hoş aslında.Sen mi bakıyorsun bebeğine,çalışıyor musun
Günaydınlar Güzel Anniş Adayları,:1hug:
Ben geçen haftaya göre çok daha iyi hissediyorum hem psikolojik, hemde bedenen
Biraz fazla uyuyorum sadece o kadar.
Canım da bişey istemiyor çok fazla yemek de yemiyorum ama sanki kilo alıyorum her geçen gün
Hamile pilatesi aradım bulamadım yakınlarımda, hep anadolu yakasında var.:gitme:
Spor yapmamız lazım hem kendi sağlığımız hemde kolay ve rahat doğum için..boshayallersmile