hım onu bende sorayım ben doktora sorulduğunu bilmiyordum :ecrin_bebek:
aa lekeler mi olur muş amanınn :gitme:
valla kahve ekmek yiyom kepekli mi çavdar mı bilmim akannehir
kızlar ben folic asiti sordum bugün 3 ay dedi 6+1 deyim ultrasonda öyle çıktı 6 hafta daha kullanıcam ben
yok :1no2:kızlar begümden haber varmıııbilmiyorumkismile
sor canım aklında olsun yazın günes yakar cıldı ekmegın üzerınde yazar posetlı ekmek al yada alırken sor canım
6 gün kalmış gözükür cnmm olmazsa alttan bakarr ben 1 ay sonra tekrar gidicemm arada aksi bişey olmazsa tabiidoktor beni ayın 22 sinde çağırdı keseyi görmek için.inş görür.şidi yatıp kalkıp bunu düşünür oldum boshayallersmile
hımm ben elevit kullanmıyorum ama kan hapı kullanıyorum bugün onu sordum 9 ay kullanıcakmışımm yaa hiç sevmiyorum ilaç kullanmayıdaben 2 ay önce kullanmaya başladığım için heralde kutun bitince kullanma dedi
bide elevitte folic asit varmış bilmiyorumkismile
yok :1no2:
tamam canım bundan sonra dikkat edicem Şeniz
aynen ama acımıyoo hiçç ama genede ben kendimi kasıyorum doktor rahat ol dediialttan muayenedende nefret ederim yaklava:
hımm ben elevit kullanmıyorum ama kan hapı kullanıyorum bugün onu sordum 9 ay kullanıcakmışımm yaa hiç sevmiyorum ilaç kullanmayıda
yaa benim hala karnım ağrıyo ve kanamam var
ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum
canım stres yapma oda kötü etkiler tuvalet dışındada yerinden kalkma bişey olmaz allahın izniyleeyaa benim hala karnım ağrıyo ve kanamam var
ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum
cnm özel hastane doktorları agresif değiller istisnalar hariçç devlet hastanesii doktorlarından nefret ediyorummya bende kasıyorum.en son bi doktor yüzünden oldu.çok agresif davanıyo bazıları.kese gözksünde razı olcam artık.
evet onlar dövücek gibiler sanki bedava yapıyolar o kadar sigorta parası ödüyoruzzbeni soğutan doktar devlet hastanedindydi.şimdi özele gidyorum ve çok memnunum.
oyy bende sinir oluyorum onlara kocaları nasıl beraber oluyo onlarla anlamıyorum bi türlü yaevet .ama bazen kadınalrda bezdiyo.çok afedersinz pis.kötü kokulu kadınlar gidyo.haliyle sinrlemi bozuluyo artık ne oluyasa.bide özel bölge.ne bilm bazı annelerde çok bilçsiz olabiliyo