2010 Kasım Anneleri

hım onu bende sorayım ben doktora sorulduğunu bilmiyordum :ecrin_bebek:
aa lekeler mi olur muş amanınn :gitme:
valla kahve ekmek yiyom kepekli mi çavdar mı bilmim akannehir

sor canım aklında olsun yazın günes yakar cıldı ekmegın üzerınde yazar posetlı ekmek al yada alırken sor canım

doktor beni ayın 22 sinde çağırdı keseyi görmek için.inş görür.şidi yatıp kalkıp bunu düşünür oldum boshayallersmile

kızlar ben folic asiti sordum bugün 3 ay dedi 6+1 deyim ultrasonda öyle çıktı 6 hafta daha kullanıcam ben

ben 2 ay önce kullanmaya başladığım için heralde kutun bitince kullanma dedi
bide elevitte folic asit varmış bilmiyorumkismile

kızlar begümden haber varmıııbilmiyorumkismile
yok :1no2:
sor canım aklında olsun yazın günes yakar cıldı ekmegın üzerınde yazar posetlı ekmek al yada alırken sor canım

tamam canım bundan sonra dikkat edicem Şeniz

doktor beni ayın 22 sinde çağırdı keseyi görmek için.inş görür.şidi yatıp kalkıp bunu düşünür oldum boshayallersmile
6 gün kalmış gözükür cnmm olmazsa alttan bakarr ben 1 ay sonra tekrar gidicemm arada aksi bişey olmazsa tabii

ben 2 ay önce kullanmaya başladığım için heralde kutun bitince kullanma dedi
bide elevitte folic asit varmış bilmiyorumkismile

yok :1no2:

tamam canım bundan sonra dikkat edicem Şeniz
hımm ben elevit kullanmıyorum ama kan hapı kullanıyorum bugün onu sordum 9 ay kullanıcakmışımm yaa hiç sevmiyorum ilaç kullanmayıda

ya bende kasıyorum.en son bi doktor yüzünden oldu.çok agresif davanıyo bazıları.kese gözksünde razı olcam artık.

bana doktorum daha alttan hiç bakmadı bu zamana dek karından keseyı 5+1 günlük ıken gördük çok sukur ınsallah kalp atısı ve bebişide bu persembe 7+1 günlük oldugunda görebılırım karından ınsallah

yaa benim hala karnım ağrıyo ve kanamam var
ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum

yaa benim hala karnım ağrıyo ve kanamam var
ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum

canım çokmu kanaman nasıl gıttınmı doktora yaaa Allah ım korusun sızı dınlen sakın iş yapma sakın tuvalet dısında da kalkma yerınden

ya bende kasıyorum.en son bi doktor yüzünden oldu.çok agresif davanıyo bazıları.kese gözksünde razı olcam artık.
cnm özel hastane doktorları agresif değiller istisnalar hariçç devlet hastanesii doktorlarından nefret ediyorumm

beni soğutan doktar devlet hastanedindydi.şimdi özele gidyorum ve çok memnunum.

evet .ama bazen kadınalrda bezdiyo.çok afedersinz pis.kötü kokulu kadınlar gidyo.haliyle sinrlemi bozuluyo artık ne oluyasa.bide özel bölge.ne bilm bazı annelerde çok bilçsiz olabiliyo

evet .ama bazen kadınalrda bezdiyo.çok afedersinz pis.kötü kokulu kadınlar gidyo.haliyle sinrlemi bozuluyo artık ne oluyasa.bide özel bölge.ne bilm bazı annelerde çok bilçsiz olabiliyo
oyy bende sinir oluyorum onlara kocaları nasıl beraber oluyo onlarla anlamıyorum bi türlü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…