kızlar biri bana cvp versn ne olur.bel ağrım çokkkk.ne yapmam laızm.bel ağrısı çok olan varmı
kızlar biri bana cvp versn ne olur.bel ağrım çokkkk.ne yapmam laızm.bel ağrısı çok olan varmı
akıntım kanamam felan yok.sadce bugün bukdar ağrıdı ya.eve gidipp yatsam başka bişey istemyorum
oyy fındık kurdum sendemi laa
çok sevindim :CüvCüv:
benimkini direk şak die gördü karından gerek yokmuş alttan bakmaya bakalım haftaya ne ediciikk
benim niye ağrıyo ya(
ya kızlar kimse yokmu doktor bana folıc plus verdi ve günde 3 kere iç dedi 3 kere fazla gibi geliyor.sizler nasıl kullanıyorsunuz
arkadaslar nasilsiniz yabangülüm gözün aydin canim degerin yükselmis diger arkadaslar sizlerde iyisinizdir insallah benim fazla belirtim yok gögüslerim bir agriyor bi duruyor hic tadim yok halim yok sizler nasilsiniz
evet canım valla yüreğim ağzımdaydı.dün netten bakayım dedim değerlere bakmaz olaydım ne uyku kaldı ne bişey.canım kahvaltı bile yapmak istemiyordu.ilaç içicem diye mecbur zorla bişeyler yedim.cuma günü hamile olduğu öğrendim cumartesi yumurtdan zehirlendik.acilde serum filan taktılar allahtan erken gittik.birazda korkum ondan dolayı.gerçi acildeki doktor kanaman yada bulantın varmı dedi.olmadıda işallah bişey olmamıştır.
kızlar merhaba allah izin verirse bende kasım annesi olacam. benim sat 4 şubat bugün 5.haftamdayım sanırım tahmini doğum tarihi 12 kasım dedi doktorum. 10 martta kan testim 11.000 lerdeydi doktora gösterdim ve karından muayenede kese göründü 7 haftada kalp atışları için gidicez inş. elevit ve folibol verdi şimdilik onu kullanıyorum bende uyku hali çok var bide akşamları yemek yiyemiyorum bulantı oluyo çıkarıyorum
hayırlı olsun canım.benim sat 4 şubat.bi hafta önce gittiğimde keseyi ve bebeği gördük.kalp atışı için erken dedi doktorum.merhaba sanırım ben de kasım annesiyim:))) sat 4 şubat..kendi yaptığım testlerimin hepsi çift çizgi çıktı..ama doktor haftaya gel henüz kese kalp atışı oluşmamıştır dedi:)) kan testi yaptırmak istemedim doğrudan ekranda görmek istiyorum meleğimi...
çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin..görüşmek üzere..