- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrrr bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydukkkkk bu arada 2 değilller 3 taneler sat ise 27 ocak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:teytey: :teytey: :teytey:
Tebrik ederim canım.Tüp bebek mi senin ki
ewt cnm tüp bebek rabbim isteyen herkese nasip etsin :kedi:
allah 3 tane verdiyse bunda da bi hayır vardır artık üçününde kalbi oluşmuş ve atıolar pıt pıt
kızlar dün okuldan eve bi geldim ve bi ağrı saplandı birden.iç çamaşırıma bi baktım kan dolmuş ve kanamam durmuyor.hemen doktora gittim.düşük tehlikem varmış.progestan verdi ve dinleneceksin dedi.kanama tekrarlamadı kesildi ama bebeği merak ediyorum.umarım tekrarlamaz.oğluma hamileykende iki defa kanama ve düşük tehlikesi atlatmıştın.inşallah atlatırız oğlumdaki gibi
canim gözün aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:Saruboceq::Saruboceq:
allah rızkınıda sabrınıda verecektır canım hayırlı olsunhrkse mrb bende aranıza yeni katıldım normalde 2009 agutos annesiylm 7 aylık bir oglum var bi bu bebekte korunduğumuz halde oldu 4 sene sonra isterken erkenden geldi 4 hafta 5günlük hamileyim ve eşim 8 nisanda askere gidio uzun dönem ben ne yapacağım bilmiyorum
BAFOOOOOO
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm
SAĞLIKLI MUTLU VE BEBİŞLİ BİR YIL GEÇİRMEN DİLEĞİYLEEEzemuszemushihoyyythihoyyyt:teytey:sositososito
kızlarrrrrrrrrr bugün bebişlerimin kalp atışlarını duydukkkkk bu arada 2 değilller 3 taneler sat ise 27 ocak :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Kızlar merhaba. Bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadım. Bir de SAT a göre 4 gün küçük çıktı bebişim. Doktor önemli olmadığını geç yumurtlama olabileceğini söyledi ama kafama takıldı doğrusu. 3 hafta sonra kontrol için çağırdı. Bir de size de bebek tutunana kadar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınız????
ArkadaŞlar dÜn kan testİnde ÖĞrendİm hamİle olduĞumu ancak kasıklarımda aĞrı var henÜz doktora gİtmedİm sİzce normalmİ sİzlerdede oluyormu ?
cok tesekkur ederım canım...ınsallah ınsallah...bafooo mutlu yıllar canım,a.s. güzel bir yıl olsun senin için, en güzel hediyeni doğum gününden önce aldın zaten sen.Seneye kutlamda 3 kişi olcaksınız inşallah olumunekankayizsmile
Yaa kızlar ben de takip çizelgesi istiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim
inşallah canım...cok guzel seyler paylaşacagız evet tatlım zamanlar hıc gecmıyorbenim 22 sinde.Geçmiyor sanki zaman.Bir an önce gitmek istiyorum. Senin muayenen iyi geçmiş, kalp atışlarını duymuşsun, çok sevindim.İnşallah sağlıkla geçiricez hepimiz önümüzdeki ayları.
esrasebahattin hayırlı olsun canım, tebrik ederim. Benim de şimdilik kan testlerine göre ikiz görünüyor, muayenede senin üçüzler gibi bir sürpriz olacak mı merak ediyorum.