2010 Kasım Anneleri

kızlar listemizde çok eksik var..hadı bılgılerımızı dolduralımkaydirigubbakcemile5

Ay ben karıştırmışım heyecandan 19 şubat yazmışım 19 kasım yazacağımakaydirigubbakcemile3 Neyseki Bafo düzeltmişsin,sağol canım.

Peki o zaman kaydirigubbakcemile3

Alın benide aranıza bakim aklinialirimsmile

Uzun zamandır gelmeyince buralara insan kendini yalnız hissediyor benneyaptımki
kasımmm:1ninca:
amanınnn:1ninca:
bebe geliyo:1ninca:
yada ben anlamadımbenneyaptımki
Allahhhhhhhhhhhhhhhh teyze oluyom:lepi:
hayırlı olsun nen
sonunda yapcam diyon yane
yok yok şaka ediyon:mymeka:
1 nisan da değilbilmiyorumkismile

iloşşşşşşşş damıdelikafadulden
ay bayılcammm şimdi

kızlar dün okuldan eve bi geldim ve bi ağrı saplandı birden.iç çamaşırıma bi baktım kan dolmuş ve kanamam durmuyor.hemen doktora gittim.düşük tehlikem varmış.progestan verdi ve dinleneceksin dedi.kanama tekrarlamadı kesildi ama bebeği merak ediyorum.umarım tekrarlamaz.oğluma hamileykende iki defa kanama ve düşük tehlikesi atlatmıştın.inşallah atlatırız oğlumdaki gibi

Sevgili Bafo, listeye eklenmek isteyenler özelden yazsınlar demişsin ama bu siteye ilk mesajım ve henüz ne nerde tam olarak öğrenemedim,kusura bakmazsın umarım..
Bir zaman çizelgesi ekleyeyim dedim ben tamamlayana kadar mevsim değişti ki ekleyebildim mi onu bile bilmiyorum:lepi:

Neyse,beklenen tarih 13 Kasım, SAT 6 Şubat, sanırım 4+6 oluyorboshayallersmile

Ellerine sağlık...

günaydın kızlarr a.s. yarını iple çekiyorum bi tatil olsada yatsam doyasıya

çok geçmiş olsun canım. inşallah sorun yaşamadan sağ salim alırsın bebeğini kucağına. progestan bende içiyorum

Geliyor işte valla bende aslında hazırlıksız yakalandım kaydirigubbakcemile
iloşşşşşşşş damıdelikafadulden
ay bayılcammm şimdi

he iloş da hamiş bayılma len sende Aralık anası olsana sempatiksalakcinni

günaydın cici anneler ve fındık kurtları...

bir kaç gündür aşırı mide bulantılarımdan nete giremedim..bi geldim bir sürü hamiş olmuş..mşlhhayırlı olsun arkadaşlar...rabbim hepimizin kucağına almayıda nasib etsin..hepinize hayırlı bir gün diliyorum ...

günaydın
bende aynı fikirdeuim yarın olsa da rahat rahat yatsam

günaydın canım
sen ve bebişlerin iyi olmasına sevindim.

günaydın kızlar....

günaydın canımmm

günaydınlar herkese...

listeye benide yazarmısınız diycem.. tam olarak satımıda bilmiyorum... duruuuuunn. hemen... bişiy demeyiiinn.. :çok üzgünüm:
benimkisi tüp bebe :ecrin_bebek:

ilk denemde allah binşükür olumlu sonuç aldım.. kendi dr um yurt dışında olduğundan (geri dönmeycekmiş )başka dr a gittim.. onuda pek gözüm tutmadı.. bana hiç bişiy demedi.. sadece aşırı grip olduğumdan.. ıhlamur iç felan dedi.. bide tüp ten, devam etmem gereken progestoranlarıma devam et dedi.. zaten bende beğenmedim o dr u.. başka dr a gidicem kısmetse pztesi günü..

inşlhh keseyi görmek kısmet olur.. bide bişiy diycem.. sizler bilirsiniz..
benim son adet tarihim 31 ocak.. buna göre hesaplıyorum 5+6 oluyo doğum 7 kasım

ama ebriyo tarnfer tarihim 16 şubat..
oyüzden şimdilik beni listeye eklemeyin.. pztesi yazıcam tekrar size..

(2 embriyo tarnsfer edildi) belkide ikizlerim olur... 5 yıllık tedavilerden sonra süper olurrrr... :sm_cool:

ilk kan testim 76,93
2. kan testim 215,34

rabbım tamamına erdırsın canım:dance::dance:

amin cnm allah hepimizi tamamına erdirsin.. sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi etsin inşlh ...:Saruboceq:

hoşgeldin canım
inş bebişini yada bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip oluur:Saruboceq:
bende grip oldum daha halen geçmedi
ıhlamur ve kuşburnu iç mutlaka canım ihmal etme
sanırım bizim topikte olursun sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…