- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 36
gülüm benim 1 oğlum var 6.5 yaşında onda suyum azalmıştı bide kiloluydu oğlum 4.350 gr doğdu mecburen sezeryanla doğum yaptımm ilk sezeryan olunca ikinci normal olmuyomuşş daha doğrudu türkiyede böyle bu sistemm benimde mecburen buda sezeryann
yok olmuyomuşş doktor türkiyede bu riski göze alıcak doktor yok dedi riskliymişşçok şaşırdım yaa ilki sezeryan olunca normal olmuo bi daa demekki
kızlar size bişey sorucam. öğle yemeğini yedikten sonra öyle bir uyku bastıki mahvoldum. uyuyamayınca mı bilmiyorum ama başım öyle bi döndüki. sekreterim ben sürekli tel bağlıom felan. rakamları bile seçemedim. bilgisayardaki yazıları okuyamadım.. yaa çok korktum ablamı aradım tansiyonun düşmüştür dedi. öylemidir sizce eyvahedigeldismile
gülüm benim 1 oğlum var 6.5 yaşında onda suyum azalmıştı bide kiloluydu oğlum 4.350 gr doğdu mecburen sezeryanla doğum yaptımm ilk sezeryan olunca ikinci normal olmuyomuşş daha doğrudu türkiyede böyle bu sistemm benimde mecburen buda sezeryann
hayirli cumalar hanimlar nasilsiniz siz ne zaman etrafinizdakilere müjdeyi vermeyi düsünüyorsunuz ben hersey yolunda giderse üc aylik olunca söylemek istiyorum
Biz vermeye başladık bile yakınlarımız büyük bir kısmı öğrendikaydirigubbakcemile2
hayirli cumalar hanimlar nasilsiniz siz ne zaman etrafinizdakilere müjdeyi vermeyi düsünüyorsunuz ben hersey yolunda giderse üc aylik olunca söylemek istiyorum
Bir bebeğimi görim bende ondan sonra sölicem bir kalbi atsın kuzumun pıt pıt ondan sonra.
eyvah ben ekımım o zamanevet doktorum öyle söyledii anne son hafta iyice ağırlaşıyomuş sıkıntı olmasın diyeymişş
canm tansıyonun dusmustur bol sıvı al bırazda temız hava ıyı gelırkızlar size bişey sorucam. öğle yemeğini yedikten sonra öyle bir uyku bastıki mahvoldum. Uyuyamayınca mı bilmiyorum ama başım öyle bi döndüki. Sekreterim ben sürekli tel bağlıom felan. Rakamları bile seçemedim. Bilgisayardaki yazıları okuyamadım.. Yaa çok korktum ablamı aradım tansiyonun düşmüştür dedi. öylemidir sizce eyvahedigeldismile
bugün 2. kez kustum :sinifsinif:
çok kötü oluyor ilk sabah aç karnına kustum
az önce de yemek sonrası kustum halen de iyi değilim ve karnım ağrıyor
bebişim uslu durmuyor bugün :umursamaz:
6.haftada başlarmış senin başladı demek cnm kusmalarınbugün 2. kez kustum :sinifsinif:
hımm tüp bebekte genelde sezeryan oluyoyo ama benım tup bebek ya belli olmazcadıarzu
bugün 2. kez kustum :sinifsinif:
kızlar felaket uykum geldi gözlerim kapanıyo ben biraz kestireyim görüşürüzz
kızlar felaket uykum geldi gözlerim kapanıyo ben biraz kestireyim görüşürüzz
6.haftada başlarmış senin başladı demek cnm kusmaların