2010 Kasım Anneleri

ayy bende öyle karnım şiştikçe şişiyor görende 3-4 aylık sanır o derece oluyor yani
yaa bende onu soracaktım folibol kullanıyorum ne zaman bırakmak lazım diye
8. haftada mı son oluyor ?
ben ilk 3 ay kullanılıyo diye biliyorum ama emin değilimm

inşallah rabbim sağ salim verir kucaklarımıza canım. doktoruna bi sor istersen. bünyen çok zayıf dedi bana. ilk 2 ay kullanıcam sanırım o ilacı. sabah ve akşam tok karna içiyorum. ama çok uyku yapıyor ilaç.
amin inş.. cnmm doktora karnımda öldüğünü anlattım kartıma not bile aldıı ama belki 3 tane ilaç verdi oda ağır olur diye vermemiştirr salı günü tekrar gidince sorarım

kızlar ben kaçar 1 saat sonra gelirimm oğlumu okuldan almaya gidicemm

Benim tahmini doğum tarıhını 1 kasım yazıyor ama ben ekim annelerınde takıyorum sezeryan olunca malum erken doğuyor bebeler :KK43:( Bende çok halsizlik yorgunluk uyku hali bulnatılarr başladı bütün evden herşeydennnnnnnn tiksiniyorummm .iştah sıfır sizde nasıl şikayetler var bu arada progestanda kullanıyorum o şikayetlerı dahada arttırır

selam hanimlar nasilsiniz demin dolabi karistirirken bir tane test buldum tabi hemen yaptim aninda iki cizgi cikti daha goktora gitmedigim icin endiseliyim ama üc testimde pozitif cikti insallah hersey yolundadir

selam hanimlar nasilsiniz demin dolabi karistirirken bir tane test buldum tabi hemen yaptim aninda iki cizgi cikti daha goktora gitmedigim icin endiseliyim ama üc testimde pozitif cikti insallah hersey yolundadir

Yolundadır canım endişelenme :emir_bebek:

yolundadır cnm merak etme bende senin gibi tam üç test yaptımm hepside pozitif çıkmıştıı

evet sezen diyin kızlarr tuvaletini tutma canım iyi değil idrar yolların bile iltihaplanırr kalk benim gibi sende evde hayalet gibi geziyorum valla bütün gece:roflol:

evet ya Allah korusun
wc ye gittim accık işedim ne iş ya :kedi:

afiyet olsun tatlımmm
bende saysam o kadar gidiyorumdur çok su tüketiyorum dolayısıyla sürekli wc ye taşınıyorumohaoldumsmile
maşallah en iyisini yapıyosun Şeniz
folik asit 8 hafta içiliyor diye biliyorum ben
hadi ya
benim 5 haftalığım 3 haftaya folic asidim biter o zaman :uhm:
yenisini almim yani

Benim tahmini doğum tarıhını 1 kasım yazıyor ama ben ekim annelerınde takıyorum sezeryan olunca malum erken doğuyor bebeler :KK43:( Bende çok halsizlik yorgunluk uyku hali bulnatılarr başladı bütün evden herşeydennnnnnnn tiksiniyorummm .iştah sıfır sizde nasıl şikayetler var bu arada progestanda kullanıyorum o şikayetlerı dahada arttırır

benim de rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum yapabilirim
ama buraya takılıyom kaydirigubbakcemile3
arada ekim annelerine uğrayacağım yerimseniben

evet ya Allah korusun
wc ye gittim accık işedim ne iş ya :kedi:

maşallah en iyisini yapıyosun Şeniz

hadi ya
benim 5 haftalığım 3 haftaya folic asidim biter o zaman :uhm:
yenisini almim yani

benim de rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum yapabilirim
ama buraya takılıyom kaydirigubbakcemile3
arada ekim annelerine uğrayacağım yerimseniben
bende 7 kasım doğum tarihi ama sezeryanla olucam oda 10 gün erken oluyo yani 27 ekimm ama ben de burdayım

bunu da öğrendim sezencim kaydirigubbakcemile3
neden sezeryan istiyosun :kedi:

kızlar size bişey sorucam. öğle yemeğini yedikten sonra öyle bir uyku bastıki mahvoldum. uyuyamayınca mı bilmiyorum ama başım öyle bi döndüki. sekreterim ben sürekli tel bağlıom felan. rakamları bile seçemedim. bilgisayardaki yazıları okuyamadım.. yaa çok korktum ablamı aradım tansiyonun düşmüştür dedi. öylemidir sizce eyvahedigeldismile

bunu da öğrendim sezencim kaydirigubbakcemile3
neden sezeryan istiyosun :kedi:
gülüm benim 1 oğlum var 6.5 yaşında onda suyum azalmıştı bide kiloluydu oğlum 4.350 gr doğdu mecburen sezeryanla doğum yaptımm ilk sezeryan olunca ikinci normal olmuyomuşş daha doğrudu türkiyede böyle bu sistemm benimde mecburen buda sezeryann

kızlar size bişey sorucam. öğle yemeğini yedikten sonra öyle bir uyku bastıki mahvoldum. uyuyamayınca mı bilmiyorum ama başım öyle bi döndüki. sekreterim ben sürekli tel bağlıom felan. rakamları bile seçemedim. bilgisayardaki yazıları okuyamadım.. yaa çok korktum ablamı aradım tansiyonun düşmüştür dedi. öylemidir sizce eyvahedigeldismile
canım ayran iç iyi gelirr tansiyonun düşmüş olabilir

X