2010 Kasım Anneleri

folik asit içiyosunuz dimi kızlarr

ben içiyorum hapımın adı folbiol. bide progestan die bi ilaç içiorum

çohh sıkıştımmm eyvahedigeldismile
bizim işyerindeki wc ye bişi olmuşş akannehir
12 olsa da çıksammm işicem altıma kaydirigubbakcemile3

dün saydın yatana kadar tam 12 kez tuvalete gittim akannehir

evet bende 3 ay oldu içmeye başlayalıı adım sezen kızlarr eren oğlum anaokuluna gidiyo

maşallahh
sezen diyelim sana kaydirigubbakcemile2

valla aynen bende. öyle naz yapmaya başladım ki aklinialirimsmile ama çok hoşuma gidiyor yaa. akşamları babası biz çok yorulduk bugün diyorum. su almaya bile kalkmıyorum sempatiksalakcinni
:lepi:
naz yapmaya devam et
fırsat bu aklinialirimsmile

günaydın arkadaşlar
bende çalışıyorum.
ama yuurta toplama olduğundan beri izinliyim.üzretsiz izne ayrıldım.önümüzdeki haftadan sonra başlıycam inş.
hoşgeldin canım Şeniz
ya kızlar bu gece saydım uykudan 4 kere uyanıp tuvalete gittimm yuh diyorum kendime artıkınn
:roflol:
benim çok geldi ama kalkmadım eyvahedigeldismile
iyi bişi değil demi :sinifsinif:

folik asit içiyosunuz dimi kızlarr

evet bende içiyorum
sütü dün es geçtim ama
bugün telafi edecem light sütlerden içiyorum

günaydın arkadaşlar
bende çalışıyorum.
ama yuurta toplama olduğundan beri izinliyim.üzretsiz izne ayrıldım.önümüzdeki haftadan sonra başlıycam inş.

tünaydın canım
senin içinde iyi olmuş dinlenmiş olursun bir hafta

ya kızlar bu gece saydım uykudan 4 kere uyanıp tuvalete gittimm yuh diyorum kendime artıkınn

ay bende de başladı dün gece 2 kere kalktım hem uykuya zor dalıyorum birde wc için uyku bölününce sersem oluyorum:bbo:

kısçeler ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz opuyorumnanaktan

evet sezen diyin kızlarr tuvaletini tutma canım iyi değil idrar yolların bile iltihaplanırr kalk benim gibi sende evde hayalet gibi geziyorum valla bütün gece:roflol:

allahtan zor uyuma gibi bi sorunum yok yastığa kafamı koyarım gerisini hatırlamam bu hep böle olmuştur benim ama gece kalk yat kalk yat yoruluyorum vallaboshayallersmile

slm kızlar nası gidiyor bendede gaz sancısı çok oluyor göbeğim kocaman oluyor bazen ben daha kimseye demediğim için anlıyacaklar şimdiden diyorum :) folik asite devam 8. haftaya kadar sanırım bende hamile kalmadan başlamıştım..

hoşgeldin cnmm gittinmi doktoraa

afiyet olsun tatlımmm

bende saysam o kadar gidiyorumdur çok su tüketiyorum dolayısıyla sürekli wc ye taşınıyorumohaoldumsmile
aa evet doktor bana hamile bi kadının günde 2 lt su içmesi gerek dedi bol bol için kızlarr bebişede çok yararlıymışş

ya medical park ayşegül hanım oğlum da da ona gitmiştim de biraz yoğun oluyor 3 nisana randevu alabildim anca o zaman gidicem canım beklemek çok zor sen gittin mi umarım çok geç olmuyordur benimki

ayy bende öyle karnım şiştikçe şişiyor görende 3-4 aylık sanır o derece oluyor yani
yaa bende onu soracaktım folibol kullanıyorum ne zaman bırakmak lazım diye
8. haftada mı son oluyor ?

ayy bende öyle karnım şiştikçe şişiyor görende 3-4 aylık sanır o derece oluyor yani
yaa bende onu soracaktım folibol kullanıyorum ne zaman bırakmak lazım diye
8. haftada mı son oluyor ?

Ben hamile kalmadan önce Folicplus kullanıyordum.Doktora gitmedim henüz ama öğrendikten sonra Elevite başladım hemen.

ya medical park ayşegül hanım oğlum da da ona gitmiştim de biraz yoğun oluyor 3 nisana randevu alabildim anca o zaman gidicem canım beklemek çok zor sen gittin mi umarım çok geç olmuyordur benimki
nerde bu hastane bahçelievlerdekimii? ben gittim cnm salı günü alttan baktı gözüktü tahliller verdi kan değerim düşük çıktı bu salı tekrar gidicem

hımm bana vermedi keşke verseydii benim 3 ay önce karnımda ölmüştü

inşallah rabbim sağ salim verir kucaklarımıza canım. doktoruna bi sor istersen. bünyen çok zayıf dedi bana. ilk 2 ay kullanıcam sanırım o ilacı. sabah ve akşam tok karna içiyorum. ama çok uyku yapıyor ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…