- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
evet kendimi çok dinliyorum galiba günde 2-3 kere karınca yürüyomuş gibi tatlı tatlı kaşınıyoo23-24 subata kadar kasım topici oluyo kaydirigubbakcemile2
gazım kalsın o zaman :roflol:
şiş karın güzel oluyo aklinialirimsmile
karıncalar yürüyomuş gibi mi :bbo: cıx bende olmuyo
çok mu pinpirikliyiz neyiz kaydirigubbakcemile3
kızlar kağan kocatepenin sitesine baktım 6.haftadan itibaren bulantılar başlarmışş
evet kendimi çok dinliyorum galiba günde 2-3 kere karınca yürüyomuş gibi tatlı tatlı kaşınıyoo
:lepi:
minik cici annesin senn :asigim:
demekki bende ki göbüş bebek değil gaz :roflol:
valla ya kaç haftadıor izleyemiyom boshayallersmile
3 ay sonra diziler biticek -tatlicadiarzu-
napsam redbul mu içsem sempatiksalakcinni
benim gibisin sende bendede kramp var dün doktora sordum çok hareket etme ani hareketlerden kaçın kendini yorma dedi
bugün 12 si ve 29 kişiyiz
evet hepimiz 5 .haftalardıyız aşağı yukarı haftaya bakalım ne olucak benim daha önceki hamileliğimde tiksinmemde çok olmuştuhaftaya başlıcak demekki eyvahedigeldismile
ben 2 gündür daha iyiyim bulantım çok fenaydı ya laelaelaelaelae
ayyy canım yaa anne denmesi o kadar heycanlandırıo ki beni opuyorumnanaktan
Allah isteyen herkese versin. topiğimiz dolsun taşşın inşallah
sen iştemisin canımmdimi kıs :asigim:
kocem çok uykucudur öpmeden uyandırmadan çıkmam evden kaydirigubbakcemile3
benden 1 saat sonra çıkıyo kıskanıyom onu 1 saat fazla uyuyunca
bebe geldikten sonra biz gidiyoz aşkım diyom öpmüyom naz yapıyom hemen uyanıyo :roflol:
acaip tuhaf oluyorum diyo hala bebek mi var inanası gelmiyo kaydirigubbakcemile3
amin canım tüm isteyene inşallah :Saruboceq:
evet hepimiz 5 .haftalardıyız aşağı yukarı haftaya bakalım ne olucak benim daha önceki hamileliğimde tiksinmemde çok olmuştu
balık demeeee bende geçen hafta 2 kere yedim midem hopluyo balık deyincee ama ben çok severim belki bi süre yemeyince geçerayy balık diyince tiksiniyom
ahanda aklıma geldi midem bulanmaya başladı eyvahedigeldismile
nereye gitsem balık yedirdiler gecen hafta hergun balık yedim akannehir akannehir akannehir
ama artık yiyemem 3 ay kadar :gitme:
balık yağı mı ne hap içsem olur mu aceba
herkes çalışıyor mu peki. iş beni çok zorluyor yaa. inanılmaz bir uyku basıyor. tarifi yok :bbo:
herkes çalışıyor mu peki. iş beni çok zorluyor yaa. inanılmaz bir uyku basıyor. tarifi yok :bbo:
ben evdeyim ama 7 de açıyorum gözlerimi her sabahh keşke uyuyabilsemm
sen iştemisin canımm
dimi kıs :asigim:
kocem çok uykucudur öpmeden uyandırmadan çıkmam evden kaydirigubbakcemile3
benden 1 saat sonra çıkıyo kıskanıyom onu 1 saat fazla uyuyunca
bebe geldikten sonra biz gidiyoz aşkım diyom öpmüyom naz yapıyom hemen uyanıyo :roflol:
acaip tuhaf oluyorum diyo hala bebek mi var inanası gelmiyo kaydirigubbakcemile3
amin canım tüm isteyene inşallah :Saruboceq:
ya kızlar bu gece saydım uykudan 4 kere uyanıp tuvalete gittimm yuh diyorum kendime artıkınnçohh sıkıştımmm eyvahedigeldismile
bizim işyerindeki wc ye bişi olmuşş akannehir
12 olsa da çıksammm işicem altıma kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmmgünaydın arkadaşlar
bende çalışıyorum.
ama yuurta toplama olduğundan beri izinliyim.üzretsiz izne ayrıldım.önümüzdeki haftadan sonra başlıycam inş.