2010 Kasım Anneleri

salı tekrar randevum var belkim kalp atışı duyulurr bafonun duyulmuş ne güzel alttan bakınca daha çabuk görülüyoo benimde alttan bakıyo

ben gittiğimde dr direkt 10 gün sonra gelirsen vajinalden , 15 gün sonra gelirsen karından görürüz dedi.
Çok mu uzun süre verdi acaba geçen hafta çarşamba gitmiştimohaoldumsmile

bafocum benim kese gözüktü eklersen sevinirim gülüm nasılsın bu arada

bende 9 kasımda gittim 7 tane tahlil verdii yaptırdımm alttanmı baktı seninde cnm

bana tüm tahlilleri 10 gün sonra geldiğinde yapıcam dedi. alttan bakmadı canım. şuan gerek yok bir sonraki kontrolde bakıcam dedi. Bulantınız varmı sizin benim hiç yok normal mi daha

ben gittiğimde dr direkt 10 gün sonra gelirsen vajinalden , 15 gün sonra gelirsen karından görürüz dedi.
Çok mu uzun süre verdi acaba geçen hafta çarşamba gitmiştimohaoldumsmile
doktorun karından gözüksün diye 10 gün sonraya randevu vermiş ama keşke vajinalden baksaydıı için rahat ederdi cnm keseyi görünce bide doktorum vajinalden kalp atışı daha net gözükür dedi

bi günde çizgi koyuluğu bile nasıl değişmişş

evet ama benim hala inanasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3

HOŞGELDİZ ARAMIZA İLONA opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

ilona kesin hamilesin :1hug: benimki yaptığımda çokkk silikti. seninki kesinlikle net. hayırlı olsun canım

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

tebriklerrrrrrrrrrrrr
maşallah hadı hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5

hoşbuldum :CüvCüv:

kasım anası mı olcen iloş de hele sempatiksalakcinni

hee leydi 9 kasım diii hesaplamalarda :CüvCüv:

bana tüm tahlilleri 10 gün sonra geldiğinde yapıcam dedi. alttan bakmadı canım. şuan gerek yok bir sonraki kontrolde bakıcam dedi. Bulantınız varmı sizin benim hiç yok normal mi daha
bendede yok cnm hiç belirtim yok diyebilirim daha burdaki kimsede bulantı başlamadı sanırımm galiba erken daha

ya kızlar neden sizin alttan bakmıyor bu doktorlar şaşırıyorum. benim doktor 10.haftaya kadar alttan bakıcaz dedi ben 4+2 iken gördüm bebişimi...niye sizi böyle heyacanla bekletiyorlar kiCADIARZU

gece hiç uyuyamadım desem yeridir kısçeler ya :bbo:
karnım ağrıdı
gastritim var ekşime yaptı hep
neden oldum aceba öle :ecrin_bebek:
yarın doktore gidicem helecanlıyım
mide yanması bendede var ama geceleri oluyo bende uyku sersemi mutfağa gidip gözüm kapalı dikiyorum süt kutusunu kafama sonra aynı sersemlikler geri gelip yatıyorum çok rahatlatıyo süt beni

ya kızlar neden sizin alttan bakmıyor bu doktorlar şaşırıyorum. benim doktor 10.haftaya kadar alttan bakıcaz dedi ben 4+2 iken gördüm bebişimi...niye sizi böyle heyacanla bekletiyorlar kiCADIARZU
hakkaten ya :bbo:

2 şubat
yaş 28
9 kasım
59 kilo :CüvCüv:

yaçasınnn :lepi:
aramızda 1 gün var
sadece benden 7 kilo zayıfsın :dilcikar:

ayyy liste çok güzelmiş opuyorumnanaktan yaş : 22 sat : 25 ocak kilo:52 doğum:2 kasım kesemi gördüm bende hihoyyyt

mide yanması bendede var ama geceleri oluyo bende uyku sersemi mutfağa gidip gözüm kapalı dikiyorum süt kutusunu kafama sonra aynı sersemlikler geri gelip yatıyorum çok rahatlatıyo süt beni

ama süt beni kötü yapıyo mafoldumben
hatta yasahladı dokturum benneyaptımki
neymiş efem gaz yaparmış hersey yasah be :dilcikar:

doktorun karından gözüksün diye 10 gün sonraya randevu vermiş ama keşke vajinalden baksaydıı için rahat ederdi cnm keseyi görünce bide doktorum vajinalden kalp atışı daha net gözükür dedi

canım düşündüm aslında ama eşim 10 gün sonra burda olmuyor maalesef :sinifsinif:
o yüzden 15 günü bekliyorumbilmiyorumkismile

bende bu aralar fazla belirti bulantım kalmadı. sanırım o yüzden biraz daha fazla merak ediyorum:sinifsinif:

erken uyuma bendede var 9.30 da yattım dün akşam dizimi bile izleyemedim

ay deme bütün dizileri kaçırıyom mafoldumben
20:30 oldumu uyuyom ya :mymeka:
kocem de bana çekti bebek diyo
kocem çok uykucudur da -tatlicadiarzu-

ayyy liste çok güzelmiş opuyorumnanaktan yaş : 22 sat : 25 ocak kilo:52 doğum:2 kasım kesemi gördüm bende hihoyyyt

ayy minik annee :asigim:
ne güzel ya maşallah
yaşlandım da doğuruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…