- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
salı tekrar randevum var belkim kalp atışı duyulurr bafonun duyulmuş ne güzel alttan bakınca daha çabuk görülüyoo benimde alttan bakıyo
bende 9 kasımda gittim 7 tane tahlil verdii yaptırdımm alttanmı baktı seninde cnm
doktorun karından gözüksün diye 10 gün sonraya randevu vermiş ama keşke vajinalden baksaydıı için rahat ederdi cnm keseyi görünce bide doktorum vajinalden kalp atışı daha net gözükür dediben gittiğimde dr direkt 10 gün sonra gelirsen vajinalden , 15 gün sonra gelirsen karından görürüz dedi.
Çok mu uzun süre verdi acaba geçen hafta çarşamba gitmiştimohaoldumsmile
bi günde çizgi koyuluğu bile nasıl değişmişş
HOŞGELDİZ ARAMIZA İLONA opuyorumnanaktan
ilona kesin hamilesin :1hug: benimki yaptığımda çokkk silikti. seninki kesinlikle net. hayırlı olsun canım
tebriklerrrrrrrrrrrrr
maşallah hadı hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5
kasım anası mı olcen iloş de hele sempatiksalakcinni
bendede yok cnm hiç belirtim yok diyebilirim daha burdaki kimsede bulantı başlamadı sanırımm galiba erken dahabana tüm tahlilleri 10 gün sonra geldiğinde yapıcam dedi. alttan bakmadı canım. şuan gerek yok bir sonraki kontrolde bakıcam dedi. Bulantınız varmı sizin benim hiç yok normal mi daha
:teytey:sırnaşık şey
maşallah maşallahh 29 olduk:teytey:
:teytey:sırnaşık şey
maşallah maşallahh 29 olduk:teytey:
bendede yok cnm hiç belirtim yok diyebilirim daha burdaki kimsede bulantı başlamadı sanırımm galiba erken daha
mide yanması bendede var ama geceleri oluyo bende uyku sersemi mutfağa gidip gözüm kapalı dikiyorum süt kutusunu kafama sonra aynı sersemlikler geri gelip yatıyorum çok rahatlatıyo süt benigece hiç uyuyamadım desem yeridir kısçeler ya :bbo:
karnım ağrıdı
gastritim var ekşime yaptı hep
neden oldum aceba öle :ecrin_bebek:
yarın doktore gidicem helecanlıyım
:lepi:
yaçasınnnnn
çok seviniyom da Allah daha da artırsın inşallah :Saruboceq:
hakkaten ya :bbo:ya kızlar neden sizin alttan bakmıyor bu doktorlar şaşırıyorum. benim doktor 10.haftaya kadar alttan bakıcaz dedi ben 4+2 iken gördüm bebişimi...niye sizi böyle heyacanla bekletiyorlar kiCADIARZU
2 şubat
yaş 28
9 kasım
59 kilo :CüvCüv:
erken uyuma bendede var 9.30 da yattım dün akşam dizimi bile izleyemedimaynen ben 6+3 oldum hala bişey yok erken uyuma dısındakafamçokkarıştı
mide yanması bendede var ama geceleri oluyo bende uyku sersemi mutfağa gidip gözüm kapalı dikiyorum süt kutusunu kafama sonra aynı sersemlikler geri gelip yatıyorum çok rahatlatıyo süt beni
hımm bende gaz yok bana yasak gelmedi ama sütte bu dönemlerde çok yarıyooama süt beni kötü yapıyo mafoldumben
hatta yasahladı dokturum benneyaptımki
neymiş efem gaz yaparmış hersey yasah be :dilcikar:
ayyy liste çok güzelmiş opuyorumnanaktan yaş : 22 sat : 25 ocak kilo:52 doğum:2 kasım kesemi gördüm bende hihoyyyt
doktorun karından gözüksün diye 10 gün sonraya randevu vermiş ama keşke vajinalden baksaydıı için rahat ederdi cnm keseyi görünce bide doktorum vajinalden kalp atışı daha net gözükür dedi
bana tüm tahlilleri 10 gün sonra geldiğinde yapıcam dedi. alttan bakmadı canım. şuan gerek yok bir sonraki kontrolde bakıcam dedi. Bulantınız varmı sizin benim hiç yok normal mi daha
erken uyuma bendede var 9.30 da yattım dün akşam dizimi bile izleyemedim
ayyy liste çok güzelmiş opuyorumnanaktan yaş : 22 sat : 25 ocak kilo:52 doğum:2 kasım kesemi gördüm bende hihoyyyt