- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim cnm sen nasılsın?günaydın kızlarrrrr nasılsınız?
günaydın kasım hamişleri :CüvCüv: bende katılıdım çok şükür hamişler kervanına. aranızdayım artık hihoyyyt
günaydın kızlar sabah sabah moralim bozuldu başladım ağlamaya ekim anneleri topicinde bebeği karnında ölmüşş bi annenin şimdi kürtaja gitti off bende 3 ay önce yaşadım bu konudan bu yüzden bu kadar etkileniyorum galiba
benimde 7 kasımm doktora gittinmihoşbulduk canım kasım 2 benimde. arada çok az fark var kasımla ekimin. doktor kasım dedi. hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile2 bu arada 5+1 felan onlar ne
iyiyim cnm sen nasılsın?
bendede kan değerim düşük çıktı idrarda bakterii akınyımda varr doktor ilaç verdii 3 tane ağzımın tadı bozuldu demir gibi olduu yaiyi sayılırım gribi atlatmak üzereyim inş. çok yordu bu soğuk algınlığı maalesef iyi olmaya çalışıyorum
benimde 7 kasımm doktora gittinmi
Hoşgeldin canımmm
sağlıkla bebişi kucağına almak nasip olur inş.
canım arkadaşımıza çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm:gitme:
Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:
bi günde çizgi koyuluğu bile nasıl değişmişş
bende 9 kasımda gittim 7 tane tahlil verdii yaptırdımm alttanmı baktı seninde cnmgittim canım. 9 martta gittim. şuan kese 10 gün sonra gel kap atışlarını dinleyelim dedi. bi de bikaç test yapılacakmış
hoşbulduk canımm. aminnn inşallah. Allahım bu yolda kimseyi yarıda bırakmasın
hoşgeldin hayırlı olsun...ekledim listeye, eksikleri mail atarsın kuşum...Kızlar ben de dün adete 1 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.Kan testim de pozitif çıktı. :lepi:
Ben de kasım annelerinden olucam Allah izin verirse:CüvCüv:
evet cok heyecan verici birşey duygucum..arkadaşlarım birde sana el sallayınca gör diyor..günler geçmiyor değil mibende kalp atışını duymak bebegimi görmek istiyorummm
günaydın kasım hamişleri :CüvCüv: bende katılıdım çok şükür hamişler kervanına. aranızdayım artık hihoyyyt
yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri
3|barays |30|29 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|?????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtıcık göründü
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcıklar göründü
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijouix|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi
27|dilemma_|??|??? |????|???|????????????? | ?????????????|??????????
28|begümcükk|???|??????? |2 Kasım|??????|????????????? | ?????????????|????
29|ilona|???|??????? |????????|??????|????????????? | ?????????????|????
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..