2010 Kasım Anneleri

hoşbulduk canım kasım 2 benimde. arada çok az fark var kasımla ekimin. doktor kasım dedi. hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile2 bu arada 5+1 felan onlar ne

günaydın kasım hamişleri :CüvCüv: bende katılıdım çok şükür hamişler kervanına. aranızdayım artık hihoyyyt

Hoşgeldin canımmm
sağlıkla bebişi kucağına almak nasip olur inş.

canım arkadaşımıza çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm:gitme:
Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:

iyi sayılırım gribi atlatmak üzereyim inş. çok yordu bu soğuk algınlığı maalesef iyi olmaya çalışıyorum
bendede kan değerim düşük çıktı idrarda bakterii akınyımda varr doktor ilaç verdii 3 tane ağzımın tadı bozuldu demir gibi olduu ya

benimde 7 kasımm doktora gittinmi

gittim canım. 9 martta gittim. şuan kese 10 gün sonra gel kap atışlarını dinleyelim dedi. bi de bikaç test yapılacakmış

hoşbulduk canımm. aminnn inşallah. Allahım bu yolda kimseyi yarıda bırakmasın

salı tekrar randevum var belkim kalp atışı duyulurr bafonun duyulmuş ne güzel alttan bakınca daha çabuk görülüyoo benimde alttan bakıyo

bende 9 kasımda gittim 7 tane tahlil verdii yaptırdımm alttanmı baktı seninde cnm

Kızlar ben de dün adete 1 gün kala idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.Kan testim de pozitif çıktı. :lepi:
Ben de kasım annelerinden olucam Allah izin verirse:CüvCüv:
hoşgeldin hayırlı olsun...ekledim listeye, eksikleri mail atarsın kuşum...

bende kalp atışını duymak bebegimi görmek istiyorummm
evet cok heyecan verici birşey duygucum..arkadaşlarım birde sana el sallayınca gör diyor..günler geçmiyor değil mi

günaydın kasım hamişleri :CüvCüv: bende katılıdım çok şükür hamişler kervanına. aranızdayım artık hihoyyyt

hoşgeldin...hayırlı hamilelikler inşallah...maşalallah çoğalıyoruzkaydirigubbakcemile2

henüz doktora gitmedim :CüvCüv:

tebriklerrrrrrrrrrrrr
maşallah hadı hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5

:teytey:sırnaşık şey

maşallah maşallahh 29 olduk:teytey:

gece hiç uyuyamadım desem yeridir kısçeler ya :bbo:
karnım ağrıdı
gastritim var ekşime yaptı hep
neden oldum aceba öle :ecrin_bebek:
yarın doktore gidicem helecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…