2010 Kasım Anneleri

dalia'cim ozel msj kutunu bosaltirmisin? bu sekilde sana ulasmaya calisabilicem ancak

Son düzenleme:
uzun zaman sonra herkese slm,herkes nasıl,kasım bebekleri ne alemde?bazıları abi,abla olmuştur,bazıları olacakmış hayırlı olsun :nazar:deniz teyzeleri sayesinde abla oldu:)

selam kızlar uğramayalı epey oluyor. işlerim çok yoğundu.
yabangülüm hamileymiş. tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah.
ve lütfen bu sefer taviz verme.
deryacık da bebeğini kucağına almıştır inşallah.
bebeklerimiz büyüdü 2. yaşları yaklaşıyor.
hepimiz mutlukla kutlarız inşallah.
prens ve prensesleri kocaman öpüyorum.

selam kızlar uğramayalı epey oluyor. işlerim çok yoğundu.
yabangülüm hamileymiş. tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah.
ve lütfen bu sefer taviz verme.
deryacık da bebeğini kucağına almıştır inşallah.
bebeklerimiz büyüdü 2. yaşları yaklaşıyor.
hepimiz mutlukla kutlarız inşallah.
prens ve prensesleri kocaman öpüyorum.

teşekür ederim melodi nasılsın,oğluşun nasıl?melodi işallah dediğin gibi olur ama aynı şeyler olacak biliyorum..

günaydınn ben geldim :KK17:

ne anlamda aynı şeyler olacak dedin yabangülüm? taviz falan.. ya kaçırdım ya unuttum :KK14:

yabangülüm bu senin elinde canım. en azından tecrüben var nasıl davranacağını biliyorsun.
oğluşum iyi bıcır bıcır bişeyler söyleniyor. kocaman oldu.
senin kızın nasıl kocaman olmuştur fıstık.

bijo naber? toprak nasıl. kocaman oldu hepsi doğumgünlerini kutlamaya başladı herkes.

buralara kimseler gelmiyor artık. herkes başka yere takılıyor.

yabangülüm bu senin elinde canım. en azından tecrüben var nasıl davranacağını biliyorsun.
oğluşum iyi bıcır bıcır bişeyler söyleniyor. kocaman oldu.
senin kızın nasıl kocaman olmuştur fıstık.

bijo naber? toprak nasıl. kocaman oldu hepsi doğumgünlerini kutlamaya başladı herkes.

buralara kimseler gelmiyor artık. herkes başka yere takılıyor.

Maşallah çok yakışıklı olmuştur şimdi :) melisada büyüdü teyzesi,zaman hızla geçiyor anlamıyoruz bile.melodi herkes facede bi sen yoksun:KK50:

Selam Kızlar...Yabangülüm hayırlı olsun hamileliğin maşallah...Melodi sende Face e gelsene...ben eski günleri yad etmek için arada uğruyorum.Kızım bugün 2 yaşını doldurdu...çenesi hiç durmuyor'iyiki doğdum Suedaaaaaa' diye şarkılar söylüyor.Bende iş, ev işleri, master tezi çalışmaları arasında koşturuyorum...öptük sizi...

Maşallah çok yakışıklı olmuştur şimdi :) melisada büyüdü teyzesi,zaman hızla geçiyor anlamıyoruz bile.melodi herkes facede bi sen yoksun:KK50:

face yasak o nedenle gelemiyorum. selam söyle herkese. ben başka bir yer var oraya takılıyorum. prop-infoks-bluemon- diğer kızalrdan da gelen var. orda konuşuyorum. delimavi face de var mı? uzun zamandır diğer tarafa gelmiyor merak ettim.

Selam Kızlar...Yabangülüm hayırlı olsun hamileliğin maşallah...Melodi sende Face e gelsene...ben eski günleri yad etmek için arada uğruyorum.Kızım bugün 2 yaşını doldurdu...çenesi hiç durmuyor'iyiki doğdum Suedaaaaaa' diye şarkılar söylüyor.Bende iş, ev işleri, master tezi çalışmaları arasında koşturuyorum...öptük sizi...

maşallah kzına canım. face yasak o nedenle gelemiyorum. eve net bağlanınca gelebilrim ama daha zamanı var. öp kızını benim için.

slm kasım annişleri hiç bir yerin burası gibi tadı yok valla dön dolaş yine gel kk y:KK9:a hepinizi öptüm eskiden bu sayfam hep açık olurdu şimdi pc başına ancak kızım uyuyunca oturabiliyorum cünkü rahat vermiyor sürekli tepemde:KK36:

aaa herkes facede mi bem yokum?eskiden guzeldi buralar yaa.buarada hayirli olsun yabamgulu hersey gonlune gore olsun bu sefer insallah:)

s.a hanimlar nasilsiniz?

benim de face im yok. buraya da kimse gelmiyor. aslinda ozledim buradaki muhabbet ortamini..
ee cocuklarin fotolarini eklemiyorsunuz hic goremiyoruz :) hepsi birer afacan olmustur eminim..
gecen bizim bebeklerin odalarinin paylasildigi topikte dolandim. hatirliyor musunuz bilmiyorum ama benim evim minicikti. oglumun odasi yoktu hala bizimle uyuor. sadece park yatak almistim. ksmet olursa onumuzdeki ay tasinacagiz. kucuk erkegime oda bakiyorum.. ama cocuk odasi almamaya karar verdim. genc odalari da pek bi genc isi :s
iste bu aralar yeni evin heyecani sardi beni..
melodi turgrayla araniz duzeldi mi bi ara bana karsi cok hircin diyordun sanirim :26: zeyn nerelerde hic ugramaz oldu.. yaban gulum dogum ne zaman?
bu arada arabamiz calindi bizim. evin onunden ucurdurlar. gunlerce arastirma yaparak, ozenle sectigim oto koltugu ve puset de uctu gitti. hepsinin faturasini gonderdik ama insallah sigorta bize guzel bir para verir bakalim..
iste böle :KK14:

s.a hanimlar nasilsiniz?

benim de face im yok. buraya da kimse gelmiyor. aslinda ozledim buradaki muhabbet ortamini..
ee cocuklarin fotolarini eklemiyorsunuz hic goremiyoruz :) hepsi birer afacan olmustur eminim..
gecen bizim bebeklerin odalarinin paylasildigi topikte dolandim. hatirliyor musunuz bilmiyorum ama benim evim minicikti. oglumun odasi yoktu hala bizimle uyuor. sadece park yatak almistim. ksmet olursa onumuzdeki ay tasinacagiz. kucuk erkegime oda bakiyorum.. ama cocuk odasi almamaya karar verdim. genc odalari da pek bi genc isi :s
iste bu aralar yeni evin heyecani sardi beni..
melodi turgrayla araniz duzeldi mi bi ara bana karsi cok hircin diyordun sanirim :26: zeyn nerelerde hic ugramaz oldu.. yaban gulum dogum ne zaman?
bu arada arabamiz calindi bizim. evin onunden ucurdurlar. gunlerce arastirma yaparak, ozenle sectigim oto koltugu ve puset de uctu gitti. hepsinin faturasini gonderdik ama insallah sigorta bize guzel bir para verir bakalim..
iste böle :KK14:

valla geçende seni sezene sordum. onlar face de grup kurmuşlar. herkes ordaymış. bi biz yokuz. benimde face yasak giremiyorum.
yeni eviniz hayırlı olsun canım. arabanıza üzüldüm inşallah parasını alırısınız.
tuğra ile aram iyi. ısırma huyu azaldı onun yerine vuruyor arada.
bende eski sohbet ortamını özledim valla. ama kimse gelmiyor buralara.
bende kimse yok diye gelmiyorum. zeyn noldu merak ediyorum onu da.

ozlem arkadasimiza inanilmaz uzuldum Rabbim sabir versin
Allah diger bebegine uzun omurler versin insallah

tatlim sana yaklasik 1 aydir msj gonderemiyorum daha onceki msjinada cevap yazamadim
surekli msj kutun dolu bosaltirsan eger yazicam..:KK34:

X