- 12 Mayıs 2008
- 16.067
- 9
Özlemciğim seni hatırladım ve çok merak ediyordum...Şükür kuzularımız büyüdü...1 temmuzda hala oldum ama bebepğimiz 20 gün erken doğduğu için bebeğimizin solunum problemi var ve hala kuvözde...İnşallah yarın vereceklermiş oğlumuzu...Bu olayları yaşarken hep aklıma geldin senin kuzunda uzunca bir zaman kuvözdeydi ona dokunamadın koklayamadın..Neyseki şimdi yaramaz kızlarımız büyüdü...Bende kızım 26 günlükklen işe başlamak zorunda kaldım...Öğretmen olarak ilk atamayla istanbula atandım ve kızım 20 günlüktü...eğer ücretsiz izin kullanırsan stajyerliğim kalkmayacak ve eşimle uzuuuuun bir süre ayrı kalacaktık bu nedenle hemen işe başladım.Kızıma karşı hep suçluluk duygusu hissediyorum bütün bebekler en az 6 ayını annelerinin koynunda geçirirken biz çok çabuk ayrıldık...Hayırlısı buymuş diyorum artık..
Canım benim kızımda çok saldırgan sorma..aslında böyle değildi ama bakıcının 7 yaşıbdaki oğlu kızımı çok bunaltıyor kuzumda kendini korumak adına saldırganlasıyor...kendinden 5 yaş büyük çocuklara bile patlatıveriyor kaşla göz arasında...Bu kız muhtemelen seneye kreşe gidecek ,inşallah geçer bu durum, gelecekten korkuyorum...
banada vuruyor hemde eli çok ağır...bende eline vurdum 1-2 defa ama şiddete şiddetle karşılık vermek yanlış model olmak çok yanlış biliyorum...bir çare bulursanız banada haber verin lütfen
Öpüyorum kızlar...
gözünaydın canım. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
benimde aklıma geliyor özlem ve merak ediyorum.
hep kuzularımız için çalışıyoruz mecburen. seninki kendini korumak için yapıyor. birde bakıcıyla sıkılıyordur. ha benimki kreşte ama onun kızgınlığı bana hep bana vurup ısırıyor. en çok bana yapıyor. bende 1-2 kere ağzına vurdum ama vurmak denemez yavaşça dokundum. ama hata yaptığımı anladım.
kızsakta sinirlensekte anlamıyorlar.
öğretmenimiz geçici bir dönem sabırlı olup ilgisini başka yöne çekin diyor.
yapmaya çalışıyorum.
babamızda bir iki kez eline vurdu çok kızdım.
çok küçükler daha anlamıyorlar.
sabredicez mecburen.