- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
işallah canım işallahhhh.bencede zorlama heveslendirebilirsin sadece....akadaşımın bbeği 18 ayda yürüdü....elbet yürüyecek muhtemelen senin fıstık bir anda ayaklanıverecek bak görürüsün...
valla çok hevesleniyorum ama bakalım ne zaman tam anlamıyla yürüyecekcanim hic üzülme yakinda yürür sen hizina yetisemessin
ellerinden tutunca her yere gidiyor,zorlamıyorum fazla zaten yaza çok var daha.yaz yürüsün oda yeter:)selam kızlar artık çok ısısz kaldı buraları herkes face de mi takılıyor artık.
bende oğlum yürümüyor diye kafama taktım dün. aslında hiç takmıyordum ama acaba beslenmesinde eksik bişey mi var diye düşünmeden edemedim. benimki yürümeyi seviyor ama parmaklarımı tutup yürüyor. akşam yorgun olduğu halde yürümek istiyor deli gibi bir sağa bir sola dönücem diye yıkılıyor ama gülüyor.
biz dur dur oynuyoruz. babası hadi dur diyor dur dur dur diye söylüyor oda bir süre durup kendini bırakıyor ama hoşuna gidip gülüyor.
yabancım ben ve eşim yaşımızda yürümüşüz ama oğlum bize çekmemiş. sağlıklı olsunda daha zamanı var. elbet yürüyecek bu günleri özleyeceğiz dönüşü yok. keyfini çıkar üstleme oyun haline getir. sanırım halası düşürdü diye korktu.
örümceğe koyabilirsin. yada bulabilirsen ilk adım arabasında yürütebilirsin.
ellerinden tutup yürütmeyi dene ama istemezse zorlama.
merhabalar. 2009 ekim annesiyim ben... konunuza bakınca gördüm. benim oğlum 14 bitti, 15 den bir kaçgün almıştı ki birden yürümeye başaldı. aslında çok korkardı. bizde merak edip duruyoduk.. ama bir gün birden bire ellerini bırakıp yürümeyi denedi. ogün bugündür peşinde koşturmaktan kilo alamıyorum :))))
çok yakındır yürümesi emin olun....
bilmiyorum neden böyle oldu,büyük bi ihtimalle korktu diye düşünüyoruz.komşunun oğlu var efe,melisa efe maşallah yapıyormuş,melisada yapıyormuş maşallah diye diye cesareti geldi.ama tabi emeklemeyi daha çok tercih ediyor.