Selamlar, bende ne zamandır giremiyordum ancak fırsat bulabildim. Ocak başında işe başlayacaktım fakat oğlum hasta oldu el ayak ağız hastalığı diye bir hastalıkmış su çiçeği benzeri ateşi çıktı, döküntüler çıktıçok şükür atlattık ama bayağı zayıfladı... dr salgın var dedi siz de dikkat edin...
Bu arada tekrar hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah... Allah yardım etsin... hasta bebeklere de şifalar dilerim....
sanada geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşir. 1 yaşından büyük erkek bebeklere fitil önermiyorlar diye duymuştum bir dr arkadaşımdan ben o yüzden şurup veriyorum. Bizim hastalık çok kötüydü inşallah duymazsın, gerçi kar yağdı ya mikroplar ölmüştür umarım. Bütün bebeklere sağlıklı mutlu günler dilerim, annnelere de tabi:))günaydınlar!
bennur geçmiş olsun kuzuna. böyle bir hastalığı ilk defa duydum.
benimkide dün kreşte ateşlenmiş.
sabah keyfi gayet iyiydi, akşam almaya gittim yanaklar kırmızı, gözler baygın, pek bişey yememiş.
eve geldik şurup verdim sütünü içti yattı.
fazla giydirmedim ateşini ölçerim diye.
gece kalktım 38,4 olmuş. hemen uyandırmadan fitil attım.
sabahta 37,4 dü. kreşe götürüdk yine. tam iznime 2 gün kala oldu.
hastaneyi aradım dr.lar yarına kadar full doluymuş.
ateşi çok yükselmediği için götürmedik.
yarına randevu alıcam
sağol canım....gecmis olsun bennurcum
Selamlar, bende ne zamandır giremiyordum ancak fırsat bulabildim. Ocak başında işe başlayacaktım fakat oğlum hasta oldu el ayak ağız hastalığı diye bir hastalıkmış su çiçeği benzeri ateşi çıktı, döküntüler çıktıçok şükür atlattık ama bayağı zayıfladı... dr salgın var dedi siz de dikkat edin...
Bu arada tekrar hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah... Allah yardım etsin... hasta bebeklere de şifalar dilerim....
selam güzel anneler size bir haberim var Allahın izniyle 2012 eylül anası oluyorum hamileyiiiiiiiim ama çok korkuyorum nasıl baş ederim iki yaramazla bilemiyorum esila hala bana uykusuz geceler yaşatırken bir bebek daha ne olacak halim bilemiyorum çok korkuyordum hamile kalanları duydukca korktuğum başıma geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun
derya burdada benden önce davranmışsın......:) burdan da hayırlı olsun diyeyim.....
e bir hayırlı olsunda bana deyiverin kızlar
melodi kesinlikle deme....benim başıma gelmez hiç deme :) zira ben dedim ve başıma geldi
Zeynep bilet aldik biz. İnsallah 11 subatta yolcuyum.. Valla biraz evin durumuna bagli. İsinma ve sicak su sirunu yoksa cok da bi fark yok..