2010 Kasım Anneleri

tesekkur ederiz dilek ve zeynep..

s.a issiz topik!
imran cok sukur biraz daha iyi gibi ama simdi de ben grip oldum. gece fena tikaniyorum bas agrisi yapiyor.. halsizlik de var..
bu gun babasi oglumu erkek kuaforune goturdu. ne de olsa erkek ya.... saclari kesilince cok tuhaf oldu ... imran gitti baska bir cocuk geldi sanki.. bonus kafali bebegim yok artik.
sacina ustleri hafif uzun alt kisimlari kisa bir model vermisler.. kucuk bi erkek oldu..
saclarini da bi torbaya koymuslar evde duruyor simdi..
bizdeki haberler bu kadar..
artik niye kimse gelmiyor bakim buraya ?

s.a issiz topik!
imran cok sukur biraz daha iyi gibi ama simdi de ben grip oldum. gece fena tikaniyorum bas agrisi yapiyor.. halsizlik de var..
bu gun babasi oglumu erkek kuaforune goturdu. ne de olsa erkek ya.... saclari kesilince cok tuhaf oldu ... imran gitti baska bir cocuk geldi sanki.. bonus kafali bebegim yok artik.
sacina ustleri hafif uzun alt kisimlari kisa bir model vermisler.. kucuk bi erkek oldu..

öyle oluyor ya annede çocukta birlikte hasta oluyor geçenlerde de biz öyle olduk....maşallah erkek adama....

herkesler nurtide takılıyor...:S

iyiyim dilekcim senden nehaber coktandir ugramiyorsun yoksa komsularlami mesguldün:KK52:

aman hatırlatma şeytan görsün yüzünü....:KK47:

okul ev tüm yük bende....akşamdan yemekleri hazırla ortalık topla bla bla bla....gece oturuyorum arada takılıyorum işte...

s.a issiz topik!
ne yakisikli olmustur simdi yerime öp annesi ben bile hala alisamadim ömerin kelligine saclari biraz uzadi ama ben hala eski halini özlüyorum
aman hatırlatma şeytan görsün yüzünü....:KK47:

okul ev tüm yük bende....akşamdan yemekleri hazırla ortalık topla bla bla bla....gece oturuyorum arada takılıyorum işte...

vallahi siz iyi yetisiyorsunuz hem ev hem disari isi hem cocuk masallahiniz var ben evde oldugum halde zar zor yetisiyorum allah kolaylik versin hepimize

merhaba kızlar, nasılsınız? biz de iyiyiz çok şükür. sürekli bir koşuşturmaca işte. ben de İngilizce öğretmeniyim ve çalışıyorum, işler hiç bitmiyor sanki, anne olmak insana süper güçler katıyormuş , gece uyuma, her gün yemek yap, çamaşır, bulaşık( makineler yapsa da doldur,çıkar,kaldır baya vakit alıyor),ütü, iş, bebeğin bakımı, kucağındayken akrobatik hareketlerle ev toplama vb. anneler biz hepimiz birer süperkadınız vallahi! :KK1: sahip olduğumuz ve sonradan bebeklerimiz sayesinde kazandığımız bütün yetenekler için dünyalar tatlısı bütün kasım bebeklerine teşekkürler, Allah onlara sağlıklı, mutlu, güzel ömürler versin inşallah. :KK16:

selam arkadaşlar nasılsınız?ben çok sinirliyim ve birileriyle paylaşmadanda geçmeyecek.pazar gününden beri ky.gitmiyordum,eşim annem melisayı özlemiş diyip duruyordu.dün akşam götür dedi bende yarın götürürüm dedim.bu gün gittik,eşimde komşu vefat etti onun mevlüdü vardı oradaydı sonra ky.geldi.hani şu uzun paketlerde şekerler var içinde 10 tane kadar çıkıyor ondan vermişler.çıkardı cebinden ky.verdi ky.çıkardı bi tanesini melisaya verecekken anne verme yutuyor boğulur dedim.yutarsa yutsun bişey olmaz dedi verdi ağzına.2dk.geçmedi melisa şekeri yutarken boğazında kaldı,rengi değişti birden .kucağıma aldım hemen 1-2 öksürdü yuttu sonunda,ama çok korktum kalbim çıkacak gibi attı.bir gün boğacak yani 6 aylıkken kayısı verdi o zamanda boğuldu,verme dediğim zaman dinlemiyorda bide bişey olmamış gibi ne varda yutamadın diyor.hala korkusunu atamadım ya:KK43:

düsünmemlazım geçmiş olsun canım.
imranda küçük adamolmuş maşallah!

ece maşşalh her şeye yatişiyorsun hem ev hem iş hem çocuk.
öğretmen olduğun için erken çıkıyorsundur. ben 7 de evde oluyorum.
oğlan uyuyana kadar iş yapamıyorum hele huysuzsa.
sonrada pilim bitiyor ama bişeyler yapmaya çalışıyorum.

yabangülüm yine çemkirmemişsin kv.ne.
bunlar inadına yaparlar. çocuğa şeker vermek zararlı zaten.
birde niye ytamadın diyor.
ya sabır valla bir gün elimde kalacak kv.
çocuğu aldığın gibi eve gitseydin bence. çok sessizsin güzelim.
geçmiş olsun kayısı olayınıda hatırlıyorum.
ağzına verdimi çıkart ağzından verdiği şeyi engel ol.

gecmis olsun yabangulum..

ben de nurtiye uye olmustum ama hic bisey anlamadim ordan. karmakarisik biryer. kullansm alisirim belki.. ama girmiyorum bile. hatta sifremi de unuttum yeni sifre istedim :) o da mail kutumda duruyor..

ay valla alismak bi yana herkes rahat bi nefes aldi. sinir oluyorlardi cocugumun saclarina. kes de rahatlasin, niye kesmiyon, kiz degil nie uzatiyosn falan filan.. gerci ben temizlgi icin kestim. kurutmasi da cok zor oluyordu.. kis boyle gecsin bakalim..

yabangulum ben de anlattigin bazi seyleri hatirliyorum. yeri gelince lafini esirgeme bak tepene cikmis!
herseye sessiz kalinca iyi gelin olmazsin. bazi insanlra agzinla kus tutsan yaranilmaz. sessizliginin kiymetini bilmiyorlarsa sessiz kalmana gerek yok. bence... sonra olan sana oluyor.

Son düzenleme:
yabangülüm gecmis olsun canim iyiki sen calismiyorsun düsünsene melisaya bütün gün baksa cocugun hali nice olur allah korusun

düsünmemlazım geçmiş olsun canım.
imranda küçük adamolmuş maşallah!

ece maşşalh her şeye yatişiyorsun hem ev hem iş hem çocuk.
öğretmen olduğun için erken çıkıyorsundur. ben 7 de evde oluyorum.
oğlan uyuyana kadar iş yapamıyorum hele huysuzsa.
sonrada pilim bitiyor ama bişeyler yapmaya çalışıyorum.

yabangülüm yine çemkirmemişsin kv.ne.
bunlar inadına yaparlar. çocuğa şeker vermek zararlı zaten.
birde niye ytamadın diyor.
ya sabır valla bir gün elimde kalacak kv.
çocuğu aldığın gibi eve gitseydin bence. çok sessizsin güzelim.
geçmiş olsun kayısı olayınıda hatırlıyorum.
ağzına verdimi çıkart ağzından verdiği şeyi engel ol.
eşimde oradaydı annesine laf söylemekmi kıyamet kopar.huzurumuz için sesimi çıkarmıyorum yoksa şimdiye kadar çoktan boşanmıştık.
gecmis olsun yabangulum..

ben de nurtiye uye olmustum ama hic bisey anlamadim ordan. karmakarisik biryer. kullansm alisirim belki.. ama girmiyorum bile. hatta sifremi de unuttum yeni sifre istedim :) o da mail kutumda duruyor..

ay valla alismak bi yana herkes rahat bi nefes aldi. sinir oluyorlardi cocugumun saclarina. kes de rahatlasin, niye kesmiyon, kiz degil nie uzatiyosn falan filan.. gerci ben temizlgi icin kestim. kurutmasi da cok zor oluyordu.. kis boyle gecsin bakalim..

yabangulum ben de anlattigin bazi seyleri hatirliyorum. yeri gelince lafini esirgeme bak tepene cikmis!
herseye sessiz kalinca iyi gelin olmazsin. bazi insanlra agzinla kus tutsan yaranilmaz. sessizliginin kiymetini bilmiyorlarsa sessiz kalmana gerek yok. bence... sonra olan sana oluyor.
zaten öyle canım yaranamıyorum.sesim çıkmaz her işlerine koşarım,saygıdan kusur etmem ama dediğin gibi.
yabangülüm gecmis olsun canim iyiki sen calismiyorsun düsünsene melisaya bütün gün baksa cocugun hali nice olur allah korusun

saol canım..

yabangülüm bana kırılma ama sana çok kızıyorum inanki.
yemişim huzurunu çocuğuna bişey olursa ne huzuru ne kocası gözüm hiçbirşey görmez.
sen çok hatalı davranıyorsun. kocan anacı çocuğunun boğazına ikidir yiyecek kaçıyor, çocuk boğulcak gibi öksürüyor,
adam hala annesine ses etmiyor.
sen neden herşeye boyun eyiyorsun.
cidden senin için çok üzülüyorum eşime bahsediyorum kv. den inan sinir oluyor.
kv. hiç vicdan yok eminim orda torunu öksürüyor kadın torununu azarlıyor.
sen buna ne kadar katlanmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben bile sinir oluyorum.
propun sana söylediklerini hatırla istersen.
bana kırılma canım ama anne olunca bebek ve annesine kıyamıyorum.

aleykumselam zeynep sana da hayirli cumalar..

oglan anneleri, birsey soracagim
imranin afedersiniz tasaginin ustu kizariyor. alti pisik olmadigi halde orasi kizariyor. pisik kremi suruyorum rahatliyor. az once kakasini temizlettirmedi acisindan, cok agladi. yeni sunnet olmus gibi bir hali var.
sizin cocuklarda da oluyor mu? yazin turkiyede de olmustu annem de sasirdi. niye boyle oluyo bisey biliyomusunuz bu konuda?

aleykumselam zeynep sana da hayirli cumalar..

oglan anneleri, birsey soracagim
imranin afedersiniz tasaginin ustu kizariyor. alti pisik olmadigi halde orasi kizariyor. pisik kremi suruyorum rahatliyor. az once kakasini temizlettirmedi acisindan, cok agladi. yeni sunnet olmus gibi bir hali var.
sizin cocuklarda da oluyor mu? yazin turkiyede de olmustu annem de sasirdi. niye boyle oluyo bisey biliyomusunuz bu konuda?

canim ömerinde arada oluyor birde sanki bicaklan dilmis gibi kesik kesik kirmizi oluyor bende pudra döküyorum cabucak geciyor
ömerinde hem pipisi hem yumurtaligi cok kücük hele pipisi sünnet olunca iyice kayboldu dümdüz duruyor kackere doktora götürdüm normal diyor sizin oglanlarindami öyle bazen endiseleniyorum böylemi kalicak diye

canim ömerinde arada oluyor birde sanki bicaklan dilmis gibi kesik kesik kirmizi oluyor bende pudra döküyorum cabucak geciyor
ömerinde hem pipisi hem yumurtaligi cok kücük hele pipisi sünnet olunca iyice kayboldu dümdüz duruyor kackere doktora götürdüm normal diyor sizin oglanlarindami öyle bazen endiseleniyorum böylemi kalicak diye

yumurtalik daha kibar oldu zeynep tebrik ederim :) ben yazarken aklima gelmedi cekinerek yazdim valla :KK9:
imraninki de cok kuculdu. bi de bogum bogum duruyor. ama oyle oluyormus. normal dediler bana da.

yumurtalik daha kibar oldu zeynep tebrik ederim :) ben yazarken aklima gelmedi cekinerek yazdim valla :KK9:
imraninki de cok kuculdu. bi de bogum bogum duruyor. ama oyle oluyormus. normal dediler bana da.

valla bende okurken kübra nasil öyle yazmis diye icimden gecirdim:KK53:
dedigin gibi ömerinkide bogum bogum esimde diyorki niye kafaya takiyorsun büyüdükce düzelir diye ama ben illa takicam:KK37:

günaydin hanimlar oglumda bende cok hastayiz ikimizde geceden beri kusuyoruz kendimi düsünmüyorum ama oglum neolacak bilmiyorum ne yese bes dakika sonra cikartiyor ne versem acaba

X